- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.160
- 498
- 35
- Konu Sahibi Muallimee1
-
HANIMIN KARTI BENDE egosu yetmez mi:))Sinirsiz kart yok yalniz. Ben oyle biliyorum, çok yuksek rakamlar var ama "sinirsiz" değil.
Milyonluk karti olan eşiniz 1000 liranizi napcaktiysa...
Arkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....
Arkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....
Inatlastikca daha çok inat edeceğini söylemiştim bir önceki konuda...
Evine baksın tutan mi var?Arkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....
Ee?Inatlastikca daha çok inat edeceğini söylemiştim bir önceki konuda...
Blöf bence şu anda evi kendi geçindirebilir sizin para da sizde kalır ne alaka yani bu evi geçindirme sizin çalışmaylaArkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....
Evine baksın tutan mi var?
Ne sığ adam eşiniz.
Nasıl evlendiniz.bu zihniyette biriyle?
Ev işi de yapmiyordur eşiniz, adamlığı karisinin parasına el koymak olarak biliyor herhalde.
+1 kesinlikle.Ya şu adam bence beş para etmiyordur sanmıyorum ki her konuda on numara olsun da tek falsosu bu kart olayı olsun. Bunlar hep birbirine bağlı.
Boyle adamlarin evlilige inancida yurutmeyede cok gonlu olmuyor,altta yatan en baba sebep istedigim gibi at kosturayim onun guvencesi olmasinki hop diye donup gidemesin,dili uzun olmasinHANIMIN KARTI BENDE egosu yetmez mi:))
Inatlastikca daha çok inat edeceğini söylemiştim bir önceki konuda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?