Maaş kartı

Arkadaşlar yorumlarınız icin sag olun. Az oncede konusu acildi yine ve bende durmayacaksa bırak o zaman işi ben evime bakarım diyor. Bende ne yani insanlar atanmak için ne çileler çekiyor ben sana kartı vermiyorum diye işten mi cikayim dedim çık çalışma diyor öyle dedi diye çıkacak değilim tabi ama bu mevzu iyice kabak tadı vermeye başladı.....

Inatlastikca daha çok inat edeceğini söylemiştim bir önceki konuda...

Böyle paragöz bi adamla düğün cemiyetini nasıl yaptınız? Kesin sinyal vermiştir de almak istememişinizdir.

Sakın vermeyin. Göz dağı veriyor birde benim harcamalarima karisamazsin diye birde. Olurda alisveriste faturada senin payın benim payım cikartirsa da sasmayin o mizacta birine benziyor tavırları.

daha önce çok taviz verilmiş ve tek derdi o paranın tamamını kendi cebinde tutmak belli ki..

Evine baksın tutan mi var?
Ne sığ adam eşiniz.
Nasıl evlendiniz.bu zihniyette biriyle?
Ev işi de yapmiyordur eşiniz, adamlığı karisinin parasına el koymak olarak biliyor herhalde.

Blöf bence şu anda evi kendi geçindirebilir sizin para da sizde kalır ne alaka yani bu evi geçindirme sizin çalışmayla

Evine baksın tutan mi var?
Ne sığ adam eşiniz.
Nasıl evlendiniz.bu zihniyette biriyle?
Ev işi de yapmiyordur eşiniz, adamlığı karisinin parasına el koymak olarak biliyor herhalde.

Ya şu adam bence beş para etmiyordur sanmıyorum ki her konuda on numara olsun da tek falsosu bu kart olayı olsun. Bunlar hep birbirine bağlı.

HANIMIN KARTI BENDE egosu yetmez mi:))
Boyle adamlarin evlilige inancida yurutmeyede cok gonlu olmuyor,altta yatan en baba sebep istedigim gibi at kosturayim onun guvencesi olmasinki hop diye donup gidemesin,dili uzun olmasin
Gidersede o noktaya kadar somurebildigim kadar somureyim cebime kar kalsin.

Karisini seven,saygi duyan,ailem olsun diyen adamlarin kartla ne kazandin ne harcadinla cok isi olmuyor

Bence sen kartını ver evinin huzurundan önemli mi canım herhalde bi kuru ekmek alır eve aç kalmasın, Allah kimseyi kocasız bırakmasın hele ki bu devirde, millet sırtlan gibi bekliyor kocalarınızı kapmak için. Buradakilere bakma aslında herkesin kartı kocasında şahsen ben 2008 de atandığımdan beri görmedim kartımı o zaman sevgiliydik eşimle tee o zamandan verdim kedi gibi uslu mır mır bi kadın olacağımı anlasın bana daha çok bağlansın diye, emeklerimin meyvesini de aldım çok iyiyiz

Filan demiycem tabi

Bosanalim istersen ben boyle konulara gelemem sen boyle bu durusta oldukcada soguyorum saygim kalmiyor
Bu konu kapandi acmayacagiz bir daha herkesin karti kendinde ,benide zorlukla sen okutmadin buyutmedin anamin babamin emeginide sen istedin diye ev kadinligina gomecek degilim ,cok ev kadini istiyorduysan oylesini alsaydin diyemiyormusunuz

Inatlastikca daha çok inat edeceğini söylemiştim bir önceki konuda...

Sakın sinmeyin! Yana yakıla kartı istediğine göre sizin maaşınız üzerinden size söylemediği planlar yapmış. Ne münasebet ya, bakın burda kaç tane örnek okudunuz kartını kocasına verip kendine bı çöp almak için bile yalvaran kadınlarla ilgili.

Ben size şimdiden sonra olacakları soyliym, sürekli size baskı yapmaya devam edicek, geri adım atmayın. İşten de cikmiyorum kartımı da vermiyorum sana vermek zorunda değilim deyinm sizin bağımsız olmanızı istemiyo, ona muhtaç yaşayın istiyo, işten cik demesinden belli. Sonrasında da evin giderlerini karşılamayı kesebilir, siz kendi maaşınızı harcayın sizin elinize para kalmasin diye. Hazırlayın kendinizi, o ödemezse siz de ödemeyin. Gerekirse elektriğinizi kessinler, geri adım atmayın. Eğer atarsanız, bu adama omrunuz boyunca maddi olarak bağımlı olucaksiniz ve her istediğini size inat ederek yaptıracak. İkinci olarak size kredi çektirip, araba aldirabilir. Eğer kendiniz istemiyorsanız almayın. Alırsanız da kendiniz kullanın. Ya da krediyi ortak ödeyin. Siz kredi öderken kendisi altında arabayla cirit atar, siz de minibüslerde otobüslerde surunuyo olursunuz. Bakın bunların hepsi bu forumda okuduğum yaşanmış olaylar. Sizin eşinizin bunları yapma olasılığı çok yüksek. Bundan basja problemimiz yok diyosunuz ama bu durum başlı başına buyuk bi problem zaten. Adamın size saygısı yok. Eşiniz normalde size çok çok iyi davransa, evine baksa, her istediğinizi alsa, ama aynı zamanfa çok sinirlendiğinde de sizi dovse, bundan başka bı problemimiz yok, bı tek bu, diyebilir misiniz? Bakış açınızı biraz genişletmeye çalışın. Bu adamın inadına boyun egerseniz hep ona muhtaç yasayacaksiniz

Vallahi 8 sarjla yaziyorum patladim.
Gülüm senin aklin bastan nerdeydi?
Liseye baslayan kizimi simdiden ogutluyorum,kazanmasini biliyorsun da harcamasini mi bilmiyorsun?
Ayri maasim olacakta esimde duracak,heheeey,bizimki aile isi,simdi bile icigi cicigi soramaz esim bana.
Alirsam lazimdir o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…