- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
Olur mu öyle sey, eger maas kartini karisinin elinden ZORLA alan erkek diyorsa bu bambaska bir konudur ve eger maas karisinin maas kartini alan erkek diyorsa bambaska bir konudur bu. Hicbirimiz falci degiliz ki lep demeden leplebiyi anliyalim. Nitekim arkadasin maas kartinin ZORLA alinmasindan bahsettiginide hic sanmiyorum cünki yorumlarida gayet acik!
ben sadece acilan konuya mantikli bir yaklasim getirmeye calisiyorum cunku ''maas kartini kocalarina veren bayanlar'' konusu bana gore sacma. isteyen esine maas kartini verir istemeyen vermez yani bu konunun uzerinde tartisilacak bir sey goremedim ben...kocasina guvenen verir, guvenmeyen vermiyordur...biz de maas karti diye bir olay yok ama olsaydi vermezdim sanirim...bu guvensizlikten degil, bir tarafin diger taraf uzerinde baski kuracagindan da degil cunku bizim evde dominant olan benim zaten kaydirigubbakcemile3 bence harcamalar, odemeler ortak yapilir ama geriye kalan parayi yine her iki calisan taraf istedigi gibi harcamali ya da yatirim yapmali...benim fikrim boyle...ben hala konu sahibinin kendini iyi ifade edemedigini dusunuyorum