evlenme hazırlığındayım ama sevgili eş adayım beni şoke etmeye devam ediyor. evlenince maaş kartın bende duracak dedi. neden miş o dedim. bayanda maaş kartı durmaz ona vercekmişim ihtiyacım olan miktarı onun elinden alacakmışım. kendi ablasının da maaş kartı eşinde olurmuş hep ne kadar lazımsa eşi elden verirmiş. borçlarımız var diye istemiş başta eşi bir dahada vermemiş. pekala borcu varsa bile ne kadar ödenecekse bayan elden verir neden direk maaş kartını veriyor ki. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
canım biraz sıkıntılı bir konu bu, benim nişanlımda aynı şeyi bana söledi.
ben vermem ama eşim verir...
canım aynen ya artık evlencez ya istekler talepler dile getirilmeye başlandı ya. fedakarlık yapıyormuyum yapmıyormuyum bu sınamaya çalışıyor aklınca ya. vermem ben ama olur mu öyle şey ne demek ya. çalışıyorum yoğun şartlar altında kartımı da eşime mi vercem ben niye çalışıyorum o zaman ki
evlenme hazırlığındayım ama sevgili eş adayım beni şoke etmeye devam ediyor. evlenince maaş kartın bende duracak dedi. neden miş o dedim. bayanda maaş kartı durmaz ona vercekmişim ihtiyacım olan miktarı onun elinden alacakmışım. kendi ablasının da maaş kartı eşinde olurmuş hep ne kadar lazımsa eşi elden verirmiş. borçlarımız var diye istemiş başta eşi bir dahada vermemiş. pekala borcu varsa bile ne kadar ödenecekse bayan elden verir neden direk maaş kartını veriyor ki. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
benım kartım kpde duruyordu
ek hesap falan yuklemeye başlamış banka bızım geline zamn yaptı dıye nekadar varsa çekmiş çekmiş benım haberım yok tabı maaşımdan çekiyolar kenara koyuyoz dıyolar
fazla para çektığı için borçlandık falan korktularda bana verdıler kartı
bence kesınlıkle verme sen paranı ayrı tutmuş olmuyorsun sen çek ınsan kendısı çekınce butun o aykı yorgunluğu gıdıyor sen çekip ona verırsın yada sende kalsın onun parasıda evliklikte ayrı gayrı olmaz çünkü bir arada olsun paranız ama kartı asla verme
Çok ağır şeyler düşünüyorum bu konuda.
Çok adamlık taslayacağına paranın kuyusunu bulsun da, elinize parayı kendi parasından sayıp versin..
Kadının parasından ona harçlık vermek ne demek..
Aklımı yitireceğim..
Para getirirken kadın, sorun yok. Kendi çalıştığı parayı harcamaya gelince, yok sende durmaz..
Gözü korkmasın da, çalıştırmasın o halde. Yok ama o zaman olmaz, para gelmez.. Çalıştığının iki katını çıkarsın da ihtiyacınız olanı oradan versin.
Allahım sabır ver yarabbim diye düşündüm önce. Allah yardımcın olsun.
walla bende neyi kınadıysam bir bir başıma geliyor. geçmiş de bir arkadaşım eşine vermişti kartını onda dursun ben lazım olunca ben alırım ondan diyerek nasıl kızmıştım ona saçmalama neden veriyorsun sen boşunamı çalışıyorsun. hem fazla para erkeğe yaramaz demiştim. ne malum borç harç ödeyeceği senin paranla demiştim. eşi sigara kullnıyordu büyük ihtimalle senin paranla alcak sigaralarını demiştim. hem bu düpe düz sana güvenmiyorum demektir diye çok kınamıştım maalesef başıma geldi yaw
canım dün bayan arkadaşların yanında bahsettim bundan benden büyük bir abla verceksin tabi kocan değil mi senin. siz evleneceksiniz borcunuz olcak borcunuzu beraber ödeyeceksiniz dedi. ver ne olacakmış bende veriyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?