Maaş kartınızı eşinize verir misiniz?

alaraey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.225
328
0
Diğer
evlenme hazırlığındayım ama sevgili eş adayım beni şoke etmeye devam ediyor. evlenince maaş kartın bende duracak dedi. neden miş o dedim. bayanda maaş kartı durmaz ona vercekmişim ihtiyacım olan miktarı onun elinden alacakmışım. kendi ablasının da maaş kartı eşinde olurmuş hep ne kadar lazımsa eşi elden verirmiş. borçlarımız var diye istemiş başta eşi bir dahada vermemiş. pekala borcu varsa bile ne kadar ödenecekse bayan elden verir neden direk maaş kartını veriyor ki. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

sakın werme tecrübeyle birebir bende borclarımız war ben cekmeye ödemeye cıkamıyorum dıye werdım 3 yıllık ewlıyım e bordro olmasa ne kadar maas aldıgımı bılemıyecegım isteyınce fırtınalar kopuyor ewde sakın sakın sakın diyorum

vermem aksine onunkini de alırım. zaten aldım da. daha doğrusu o verdi. kedisinin vakti olmuyo para çekmeye evden işe işten eve. ben çekip gerekli ödemelerini yapıp artanını kendisine veriyorum.

canım biraz sıkıntılı bir konu bu, benim nişanlımda aynı şeyi bana söledi.

canım biraz sıkıntılı bir konu bu, benim nişanlımda aynı şeyi bana söledi.

canım aynen ya artık evlencez ya istekler talepler dile getirilmeye başlandı ya. fedakarlık yapıyormuyum yapmıyormuyum bu sınamaya çalışıyor aklınca ya. vermem ben ama olur mu öyle şey ne demek ya. çalışıyorum yoğun şartlar altında kartımı da eşime mi vercem ben niye çalışıyorum o zaman ki

Çok ağır şeyler düşünüyorum bu konuda.
Çok adamlık taslayacağına paranın kuyusunu bulsun da, elinize parayı kendi parasından sayıp versin..
Kadının parasından ona harçlık vermek ne demek..
Aklımı yitireceğim..
Para getirirken kadın, sorun yok. Kendi çalıştığı parayı harcamaya gelince, yok sende durmaz..
Gözü korkmasın da, çalıştırmasın o halde.
Yok ama o zaman olmaz, para gelmez.. Çalıştığının iki katını çıkarsın da ihtiyacınız olanı oradan versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
benım kartım kpde duruyordu
ek hesap falan yuklemeye başlamış banka bızım geline zamn yaptı dıye nekadar varsa çekmiş çekmiş benım haberım yok tabı maaşımdan çekiyolar kenara koyuyoz dıyolar

fazla para çektığı için borçlandık falan korktularda bana verdıler kartı
bence kesınlıkle verme sen paranı ayrı tutmuş olmuyorsun sen çek ınsan kendısı çekınce butun o aykı yorgunluğu gıdıyor sen çekip ona verırsın yada sende kalsın onun parasıda evliklikte ayrı gayrı olmaz çünkü bir arada olsun paranız ama kartı asla verme

benim maaş kartım eşimde kendi isteğimle verdim
bugun istesem geri alırım

ama bu şekilde konuşsa kadında maaş kartı durmaz kocasından harçlık alır o zaman zor görürdü
sakın verme kartı çünkü geri alamazsın

hem herkesin evliliği farklıdır ablasının evliliğiyle sizinkinin ne alakası var

şöyle bişeyde var aldığım maaştan doğru düzgün para kalmıyor zaten evlilk sonuçöta bu kira fatura ev eşyaları taksitler vs derken maaş yattığı gibi bitiyor içi boş olan bi kart ha bende durmuş ha onda farketmiyo nereye gitti belli ki ben zaten normalde de evdekilerde dururdu kartım internet hesabı kullanıyorum hertürlü öldeme vs ordan yapıorum farkeden bişey olmayacak sadece onun cebinde kart duracak oda kendini bu şekilde evin reisi benim diye tatmin edecek.

Allahım sabır ver yarabbim diye düşündüm önce. Allah yardımcın olsun.

zam yaptılar diye

walla bende neyi kınadıysam bir bir başıma geliyor. geçmiş de bir arkadaşım eşine vermişti kartını onda dursun ben lazım olunca ben alırım ondan diyerek nasıl kızmıştım ona saçmalama neden veriyorsun sen boşunamı çalışıyorsun. hem fazla para erkeğe yaramaz demiştim. ne malum borç harç ödeyeceği senin paranla demiştim. eşi sigara kullnıyordu büyük ihtimalle senin paranla alcak sigaralarını demiştim. hem bu düpe düz sana güvenmiyorum demektir diye çok kınamıştım maalesef başıma geldi yaw

vermem tabi ki ne münasebet ya
çok meraklıysa o bana versin kartını ne de olsa aynı hesap di mi

Allahım sabır ver yarabbim diye düşündüm önce. Allah yardımcın olsun.

canım dün bayan arkadaşların yanında bahsettim bundan benden büyük bir abla verceksin tabi kocan değil mi senin. siz evleneceksiniz borcunuz olcak borcunuzu beraber ödeyeceksiniz dedi. ver ne olacakmış bende veriyorum dedi.

Senin paran sana kalsın ben bize bakarım hatta istersen çalışma hayatımın anlamı diyen adamlar nerede yaaaaaa. Kalmadı mı? Ne ayıp bir erkeğe hiç yakıştıramıyorum bu lafları... Çalışmasanız bu adam sizle evlenmez gibi geldi ama erkekler artık böyle maalesef.

Ben kınamam kimseyi..
İstesin vereyim.
Ama harçlığı benden alacaksın kısmına takıldım ben.
Yoksa onunkide bende durur, benimkide onda, sorun bu değil, annem de alsın babam da hatta kardeşim de..
Harçlık vermek ne demek yahu, benim elimden para alacaksın ne demek, ben orada kitlendim kaldım.. Dediğim gibi madem onun elinden alınması gerek, deli gibi para kazansın da elime versin parayı..

benim de kartım eşimde. genelde ödemelerin hepsini o yapıyor. o yüzden kullanıyor. bi de ben çok harcadığım için aldı kartımı. çünkü gerçekte harcıyordum. ama hoş mu değil. sakın kabul etme

ha bu arada benim eşimle hiç konuşmamız olmadı sen de olsun ben de olsun diye. 2 seneye kadar herkesin kendinde dururdu. ihtiyaç olduğunda çekilir geri verilirdi. ama dediğim gibi fazla harcayınca aldı

bana da harçlık veriyor. zaten kredi kartım var çoğu şeye onu kullanıyorum.çok da rahatsız değilim. ama olsa iyi olur. insanda bi güven oluyor. ama sana tavsiyem baştan böyle bişeyi kabul etme

tatlım vermene takılmıyorum ailesiniz ben sende kalamaz denmesine takılıyoroum nasıl laf o. dursun evde gitsin o çeksin müsaitsen sen çek. Onda kalsın sende kalsın. Söyleme şekli hiç hoşuma gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…