bı kac tane tanıdıgımız yaptı gercekden okadar pısman oldularkı anlatamam ısteyınce evlılık kopma noktasına gelıyor ne sureklı para ıstemek zorlana gıdıyor ben paramı kendım cekmeyınce calıstıgımdan anlamıyorum dıyebılırsınız bı bahen bulun kendınız cekın ne kadar borca verılecekse cıkarın verın ama alıcagınız olur soylemek ıstemedıgınız olur sakın boyle bı hataya dusmeyın
bence vermemelisin ve tavrını bu konuda koymalısın öyle şey olurmu sen calışıcaksın paranı eşin alıcak ve sen ondan harclık alıcaksın bence calısan bı bayansın ve kartını vermemelısın tavrını bastan koymanı tavsıye ederım.
bencede maaş kartını verme.gene verirsin lazım olduğunda yada aranızda paylaşım yaparsınız ödeme konusunda ama kartı vermek niye anlamadım.sonra geri alamazsın .verip sonradan istediğinde ise tatsızlık olabilir.Hem bütün bi ay çalıştıktan sonra maaş çekmesi çok zevli oluyor.
Asıl erkek kartını kadına verir!!evlenme hazırlığındayım ama sevgili eş adayım beni şoke etmeye devam ediyor. evlenince maaş kartın bende duracak dedi. neden miş o dedim. bayanda maaş kartı durmaz ona vercekmişim ihtiyacım olan miktarı onun elinden alacakmışım. kendi ablasının da maaş kartı eşinde olurmuş hep ne kadar lazımsa eşi elden verirmiş. borçlarımız var diye istemiş başta eşi bir dahada vermemiş. pekala borcu varsa bile ne kadar ödenecekse bayan elden verir neden direk maaş kartını veriyor ki. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Asıl erkek kartını kadına verir!!
Kadin vermez, kadın parası yemek isteyen ancak, karısının kartını elinden alır!
Sakın ama sakın verme!
tavrin sert ve guzel olmu$
artik oturup bekleyeceksin
ben versemde geri alirim kartimi
$u an e$im kira faturalri oduyor , ben telefon araba saglik sigortasini falan
ali$veri$e farketmiyor ikimizden degidiyor
bendeki parayi dostuma yedirmiyvem herhalde TR ye izine gidip tatil yapicaz
e$imde izin arabasi aldi
bende para olunca e$imin ho$una bile gidiyor , birikim sonuçta ha onda ha bende ne farkeder
Eş adayınız ne cüretle söyleyebiliyor ki bunu size?
Ne demek bana vereceksin, daha şimdiden kendi isteklerini sizin üzerinizde kurmaya çalışıyor.
En azından belli etmesi güzel.
İyice düşünüp taşınıp, anlaşıp anlaşamadığınıza bakıp öyle karar verin bence.
Ben kesinlikle vermem maaş kartımı falan.
Ortak bütçe konuşulup kararlaştırılır nasıl olsa.
evlenme hazırlığındayım ama sevgili eş adayım beni şoke etmeye devam ediyor. evlenince maaş kartın bende duracak dedi. neden miş o dedim. bayanda maaş kartı durmaz ona vercekmişim ihtiyacım olan miktarı onun elinden alacakmışım. kendi ablasının da maaş kartı eşinde olurmuş hep ne kadar lazımsa eşi elden verirmiş. borçlarımız var diye istemiş başta eşi bir dahada vermemiş. pekala borcu varsa bile ne kadar ödenecekse bayan elden verir neden direk maaş kartını veriyor ki. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?