Maaş kartınızı eşinize verir misiniz?

vermem canım vermem ya. ömür boyu her zaman elime para sayacağına dair sözleşme yapmış olsak bile vermem. ne demek ya o benim alın terimin karşılığı. para çekmeye her daim vakit bulurum yinede vermem. zaten bana yapmış olduğu bir hakaret olarak kabul ediyorum ben bunu.

bencede maaş kartını verme.gene verirsin lazım olduğunda yada aranızda paylaşım yaparsınız ödeme konusunda ama kartı vermek niye anlamadım.sonra geri alamazsın .verip sonradan istediğinde ise tatsızlık olabilir.Hem bütün bi ay çalıştıktan sonra maaş çekmesi çok zevli oluyor.

Son düzenleme:

koydum tavrımı direk zaten ağır konuştum git maaş kartını verenleri bul ben onlardan değilim bu kadar kulu kölesi olamam bir erkeğin dedim. dünden beridir konuşmuyorum çokta kararlıyım bu gidişle biter bu iş ben gelemem böyle şeyler. kadının üstün olmasının gerektiğini düşünen ben ve düştüğüm duruma bak yahuuuu

evet değil mi ya o kartın cüzdanında olması bile rahatlatıyor insanı walla. lazım olursa para veririm direk kartı veremem öyle ben

Bende paramı eşime veriyorum ama o istediği için değil. Bir ödememiz olduğu için. Birinin günü geliyor veriyorum ben. Sonra eşimden faiziyle alıyorum

Hassas konu. evlenmeden Bilemezsin Bazı Şeyleri. Bence Evlen Duruma Bak ona Göre Karar Verirsin. Kulağınızda olması için Yazıyorum. Bir Arkadaşım Evlenmeden Önce Bütün paralarımızı annemize Veririz Ondan Ihtiyacımız Olduğu Kadarını Alırız Demiş Eşi. Bizde O Zaman Kabul Etme demiştik. Uzun Lafın Kısası Evlendikten Sonra Kızın Hayatı Cehenneme Döndü. Bütün Parasını Istedi Kız Vermedi Binbir Türlü Eziyet. Madem Öyle Evin Bütün Ihtiyaçlarını Sen Gör Ben Anneme Vericem Demiş. Evin Bütün yükü Kızın Sırtında. Üstüne Üstlük Doğum Yaptığında Çalışamadığı Için Beyefendi Evin Ihtiyaçlarını Karşıladığı Için Annesine Eksik Para Vermiş Mahçupmuş O yüzden kızın Doğum Parasını Istemiş Filan Filan. Bence Bir Duruma Bak Derim. Çünkü Cimri Olabilir Parayı Seviyor Olabilir. evlikte Ayrı Gayrı Olmaz. Benim Eşiminde Maaş Kartı Onda Durur Ama Paranın Yönetimi Bendedir. Internetten bütün Ödemeleri Yaparım. Sorun Olmaz Aramızda. Evlendiğimizde Benim Eşimde Para Bende Durcak Demişti O Zaman Tuhaf Karşılamıştım. Ama Zamanla Idare Bana Geçti. Ama Herkesin Dediği Gibi Herkesin Evliliği Bir Olmaz. Temkinli Olmakta Yarar Var

Asıl erkek kartını kadına verir!!
Kadin vermez, kadın parası yemek isteyen ancak, karısının kartını elinden alır!
Sakın ama sakın verme!

ya bir kaç yıldır beraberiz para vermemezlik asla yapmaz bundan çok ama çok eminim. bu beni sınıyor aslında bir nevi acaba ne kadar fedakarlık yapabiliyor diye. erkek arkdaşım bankacı bir çok arkadaşının eşlerini kartları kendilerinde o yüzden bak ne kadar fedakar kadınlar var demeye geitiryor. ablasıda öğretmen evlendikten sonra eşine vermiş kartını o günden bu yana hep eşinde kadının kartı o bunlar fedakarlık olarak görüyor zaten ablasıda aynı şeyi söylüyormuş

Asıl erkek kartını kadına verir!!
Kadin vermez, kadın parası yemek isteyen ancak, karısının kartını elinden alır!
Sakın ama sakın verme!

yooo kimse kimseye vermesin. borç varsa ortak ödensin kart mart almakla olmamalı. bir sürü pürüzler vardı beyfendi her gün yenilerini ekliyor evlilik hazırlığındamıyım işkence mi görüyorum belli değil vermem asla. orada durcak yavaş alsın neyi alıyor.

hayır vermem...o da almak istemez zaten..bazen lazım olunca kullanır hemen geri verir...hatta ödemeleri eşim yapar maaşından artanı da bana aktarır...1 ay boyunca benden harcarız diğer ihtiyaçları...kalanı da benim hesapta birikim yaparız...vermeyin kartlarınızı ne öyle harçlık almalar...hatta arada bir işi bırakmak istediğinizi söyleyin bakın nasıl tutuşuyor:) ben devlette öğretmen olmama rağmen arada işi bırakmak istiyorum diyorum halbuki yok böyle bir isteğim...hemen tutuşuyo:) biz çalışmasak geçindiremezler evi.

tavrin sert ve guzel olmu$
artik oturup bekleyeceksin
ben versemde geri alirim kartimi
$u an e$im kira faturalri oduyor , ben telefon araba saglik sigortasini falan
ali$veri$e farketmiyor ikimizden degidiyor
bendeki parayi dostuma yedirmiyvem herhalde TR ye izine gidip tatil yapicaz
e$imde izin arabasi aldi

bende para olunca e$imin ho$una bile gidiyor , birikim sonuçta ha onda ha bende ne farkeder

Eş adayınız ne cüretle söyleyebiliyor ki bunu size?
Ne demek bana vereceksin, daha şimdiden kendi isteklerini sizin üzerinizde kurmaya çalışıyor.
En azından belli etmesi güzel.
İyice düşünüp taşınıp, anlaşıp anlaşamadığınıza bakıp öyle karar verin bence.
Ben kesinlikle vermem maaş kartımı falan.
Ortak bütçe konuşulup kararlaştırılır nasıl olsa.

dün iş arkadaşlarıma bahsediyorum bu durumu herkes ver bizce, ne var ki bunda neden büyütüyorsun dediler ,kendileride veriyorlar mış ürkmüştüm bir an ne oluyoruz ya diye. Allah tan karşı çıkanlarda varmış

canım benım o ablasıyla kocasının arasındakı sey onlar oyle yapıyorlar dıye sızınde oyle yapmanıza gerek yok ki siz onlara göre yasamak zorunda degılsınız kı oyle sey olmaz bu konuda ne olursa olsun tavrını koru bence cıddı bısı sonucta bı hayatı paylasacaksınız madem oyle o versın kartını sana teklif etseydın keske bakalım ne dıyecektı....

kadında maaş kartı durmazmış madem kadın çalışmasın, ama yok o noktada maçoluk bitiyo değil mi, para getirsin ama avcuma getirsin, evlenirsen hayatın bu olacak, evlendikten sonra lütfen bu konuda konu açma,bazı arkadaşların evlere şenlik konuları var nişanlıyken yaptıkları söyledikleri ortada konu açmış arkadaş teee o zamanlardan şimdi evliyken konu açıyo eşim niye böyle, e önceden nasıldı diye sorarlar adama
maaş kartım bende,nakite ihtiyacım olduğunda eşimden alıyorum, onun sorumlu olduğu ödemeler var benim sorumlu olduğum ödemeler var kalanıda benim hesabımda biriktiriyoruz

beni başkaları ile karıştırıyor o yüzden bu cüretle söylüyor etrafında ki bayan arkadaşlarla karıştırmaya devam ediyor bende karıştırcam onu o olcak yani sonunda. şu ana kadar ufak tefek sorunlar dışında anlaşıyorduk lakin evlilik hazırlıkları yaptığımız şu dönemlerde düşünceler dile getirilmeye başlandı. bugüne kadar hiç böyle sorunumuz olmadı aldığım suyun parasını bile ödetmeyen erkek adam para ödetmez diye insan bunu söylüyor şimdi bana

Maaş kartım cüzdanımda durur fakat her ay bankamatiğe gidip para çekmeye üşendiğimden ayın 15'inde eşime veririm, gidip bana para çekiverir.
Ama daha evlenmeden, nişan döneminde filan bana böyle bir şart koşsaydı, yok maaş kartın bende duracak yok bilmem kiminki de duruyormuş yok doğru olan bu deseydi, onun için iyi şeyler düşünmezdim sanırım.Nişanlınızın düşünce tarzı fazla despotça ve hükmetmeye yönelik gibi geldi bana.Aman dikkat.

Sözlümle bu konuyu konusuyoduk dusuncesi ben calisir getiririm hesabi sen tutarsin seklinde oldu :)
mutlu oldum :)
borcumuz oldugunda yetmezse gereken miktari hesaptan cekip eline veriyorum ama tamami kartimi istemez bende vermezdim :)

kızlar her seven evlenecek diye bişey yok, şimdiden bunları yapan adam evlenince daha maço olucak, o zaman şimdiki gözü kör eden aşkta olmıcak evlilikte deli divane aşk yaşanmıyo bunu bilinde evlenin, bu adam bu bende bunu seviyorum diyen buyursun er meydanına, ben şahsen çekemem erkek egosunu,Allah dağına göre kar verir derlerya eşimde benden ne bunu talep eder ne de konusunu yapar, borç varsa maaşımıda veririm ek işte yaparım ama kart kadında durmaz mantığı ayrı bişey,marketlerin kartları olurya hani, onu okutunca bazı ürünler indirimli olur inanın o kartı alırken bile eşim sorar, saygıdır bu yaa, evlilik demek yüz göz olmak değildir ki

Hayatta vermem. Elinden niye para alıcakmışım. Madem çalışıp para kazanıyorum hesabımıda bilirim.
Kadını ezmenin, baskı altına almanın ilk adımıdır ekonomik olarak kendine bağlamak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…