vermem tabi ki ne münasebet ya
çok meraklıysa o bana versin kartını ne de olsa aynı hesap di mi
şöyle bişeyde var aldığım maaştan doğru düzgün para kalmıyor zaten evlilk sonuçöta bu kira fatura ev eşyaları taksitler vs derken maaş yattığı gibi bitiyor içi boş olan bi kart ha bende durmuş ha onda farketmiyo nereye gitti belli ki ben zaten normalde de evdekilerde dururdu kartım internet hesabı kullanıyorum hertürlü öldeme vs ordan yapıorum farkeden bişey olmayacak sadece onun cebinde kart duracak oda kendini bu şekilde evin reisi benim diye tatmin edecek.
canım aynen buda evin reisi benim demeye getiriyor o yüzden bende dursun diyor. ya ben okurken senin bana bir kuruş katkın bile olmadı şimdi okulu bitirmişim çalışıyorum alın teri ile tabi ki o maaş benim olcak. çevresini çok pis örnek alıyor bu adam ya milletin ağzına bakar oldu. arkadaşlarıda fişekliyor bunu kendi karılarının maaş kartlarını alıyorlar ya buna da aklınca akıl veriyorlar. deli olcam ya saftirik herkesin sözünü tutuyor. embesil arkadaşlarıda taktikler veriyorlar akıllarınca
Ben kartımı kendi istegimle verdim. Çünkü para isleri ile uygrasmayi sevmiyorum. Ama ne zamn istersem para alirim esimden. Ayrıca kredi kartımla da alışveriş yaparim. Sizin eşiniz gibi zorlama olsa vermeyebilirdim. Bence gönlün yoksa verme. Çünku o senin kazancınn.
evlenme hazırlığındayım ama sevgili eş adayım beni şoke etmeye devam ediyor. evlenince maaş kartın bende duracak dedi. neden miş o dedim. bayanda maaş kartı durmaz ona vercekmişim ihtiyacım olan miktarı onun elinden alacakmışım. kendi ablasının da maaş kartı eşinde olurmuş hep ne kadar lazımsa eşi elden verirmiş. borçlarımız var diye istemiş başta eşi bir dahada vermemiş. pekala borcu varsa bile ne kadar ödenecekse bayan elden verir neden direk maaş kartını veriyor ki. sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
nişanlının yaptıgı ıtham cok ayıp ve kaba..
dese kı hayatım kartın bende dursa sen benden ıstesen paran bıttıkce..
hanı ayrı ıkı kese olmasın.. tek kese yapalım oyle anca dondurebılırz evı...
su konusma yapılabılse keske...
ben esıme verdım kartımı.. kendısı halledıyor herseyı..
ben ısteyerek verdım.. fazla alısverıs tutkunuyum ..
ölcumu bılemem kendımı bıldıgım ıcın esımde durması taraftarıyım..
ama esım ne zaman para ıstesem hıc hayır demedı..
derse ztn gucume gıder..
bence burda kızman gereken kartını ıstemesı degıl..
kartını isteme şekili... daha kıbar olmalı..
evlenmeden bu boyleyse evlendıkten sonra ıns konusma seklı bı kademe daha degısmez
sakın werme tecrübeyle birebir bende borclarımız war ben cekmeye ödemeye cıkamıyorum dıye werdım 3 yıllık ewlıyım e bordro olmasa ne kadar maas aldıgımı bılemıyecegım isteyınce fırtınalar kopuyor ewde sakın sakın sakın diyorum
Adama bak sen
Başka istekleri varmıymış.
Aklınca erkeklik taslayacaksa kendi kazandığı paradan erkeklik yapsın,''size maaşın senindir harcamalarını ben karşılarım ''desin.
Şu tavırda bir adam,siz maaş kartınızı vermediğiniz için sizinle evlenmeyecekse evlenmesin.Kesinlikle vermeyeceğinizi söyleyin.
Maaş kartınızın kimde duracağına ancak siz karar verirsiniz,zorla olmaz böyle şeyler.
Böyle bir şeyi teklif eden erkek eşiyle parası, maaşı için evlenen erkektir diyorum. Benim kartım bende eşimin ki eşimde hergün işe gidiyoruz maaşımı neden çekemiyecekmişim, hasta olurum veririm eşime çek diye ama onun dışında ne münasebet. Zaten istemedi istemez. Ama bu demek değildir ki maaşımı alırım gider alışveriş yapar harcarım hergün saç yaptırırım. Ya da eşim alır maaşını gider içer gezer. Para çekilir eve gelir ve bütçemiz neyi gösteriyorsa harcanır. Kalan varsa onunla da sinematiyatro veya tatil parası konur köşeye. Bütçe yapılırken ikimiz de çalışıyoruz tabii ki kendimize özen göstereceğiz ben boyamı, saç masrafımı, eşim de ne bileyim gömleği,kravatı ekstra koyabiliriz. Yani ben bu ay 2 kere fazla kuaföre gideceksem eşim ne oluyor demez O beğendiği kol düğmesini almış gelmişse ben vardı işte kol düğmen ne bunlar demem. Tabii eşek gibi affedersiniz çalışıyoruz ekstra görüp beğendiğimiz şeyleri alırken tabii bütçeyi aşmayacak şeyleri diyorum, birbirimize hesap verecek değiliz. Ben asla kabullenemezdim herhalde bana harçlık verecekmiş. O zaman ben çalışmam sen aldığın maaştan verirsin harçlık. Benim paramla bana erkeklik mi taslayacak. Hadi ordan. Yıllar önce teyzem evlendiğinin ilk ayı aldığı maaşı vermiş eşine eşide çıkarmış yol parasını vermiş eline teyzem hiç ses çıkarmamış o ay ama eniştem de bir daha maaşın kuruşunu görmemiş. Ay kızlar sakın kabullenmeyin böyle şeyleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?