- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Kendime özgüvenim konusunda hiçbir sorunum yok. Sadece yaşananları veya yaşanacakları anlamaya, hazmetmeye çalışıyorum. Görümceler geçen hafta da gelecekti ama reddettim. Çünkü taşınma telaşım var uğraşamam dedim. Kaynana konusunda eşime zaten rest çektim. Ben yokken annesini getirirse -ki sanmam- Ne bileyim beraber yaşarlarsa cevabım ona göre olacak. Atanma, taşınma telaşı, eşteki değişimler, yeni bir şehir, yeni bir hayat derken bu kadar şey üst üste geldiği için bir anda kesin kararlar almamaya, fevri davranmamaya çalışıyorum. Ben evime yerleşip kafam rahatladığında ve eşimin davranışlarını sakin kafayla değerlendirdiğimde karar vereceğim.Bakın evlilik toz pembe degil.
Hepimizin sorunları var.
Siz burada yorum yalan yazılarınızdan da sert eleştiri yapabilen kendine güvenen bir kadın gibi görünüyorsunuz.
Ben oyle ideal adamların burada çoğu kadın anlatmasa da ya da yarı anlatir gibi yapsa da neyse çok az olduğunu düşünüyorum.
Kendini geliştirmiş kendini tam olarak ifade eden idealize erkek ciddi manada az.
Mesleği ne olursa olsun.
Yeni nesil öğrencilerimden biliyorum onlar çok çok iyi geçmiş yıllardaki erkek figürlerine karşı.
Bizim nesil Cat pat ilerliyor.
Size sürekli ültimatom neden veriyor?
Siz sanki ona hep he diyen kadın modundasiniz.
Ben daha bugün çocuğun eğitimi ile ilgili birşey oldu eşimin farklı bana göre saçma fikirleri vardi.
Benle eğitim hakkında tartışma dedim hatta yorum dahi yapma çünkü anladığın bir alan değil dedim.
Yani bazı adamlara he deyip gecistiremezsin.
Ya da onun dedikleri sert bir şekilde kabul edemeyeceğini soylersin.
Adamları zor çekiyoruz bir de dandik aileleri...
Yanınızda adam yok birde sevmediginizi söylediğiniz ailesini gorumceleri cekeceksiniz.
Red edin.
Ancak şu net ki; kesinlikle ama kesinlikle para göndermem o bana göndermek zorunda.