Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne para vericem yahu para falan atamam kusura bakmasın müstakbel herifim😁😬🙋‍♀️
Bizim kesemiz bir, bu güne kadar giden her kuruşu bildim, o yüzden sorunumuz yok ama biz 15 yıldır evliyiz, eski nesil kaldık, yeni nesilde durum başka. Hesaplar ayrıyken de birbirine havale yapılıyor, ev kredisi mesela yarısını sen gönderiyorsan bunu dekontun açıklama kısmına yazacaksın. Gerekirse borç verildi yazacaksın ama yazacaksın yani, mal paylaşımı davaları felaket geçiyor. Altın bozdurdun araba için diyelim kendi hesabına atacaksın ona gönderirken de açıklamaya şu ladar gr altının bedeli olarak şu kadar para araba almak amacıyla gönderildi yazacaksın. Bunlar çok önemli artık

O evden çıkarın onu, kiraya verin evinizi.
Apart vs benzeri bir yerde kalsın paşamız, gelen kirayı ayrıca kocanızın maaşından alacağınız 10 bini biriktirin.
İlerde boşanma davanızda lazım olacak bu paralar çünkü:)

Bu nedir ya, ıslak odunla dövülür bu adam!
Kira meselesini düşündüm ama çocuklarımın babası ya sonuçta bu kadar ileri gitmeye gerek var mı? Emin olamadım.

kadınların parasına gözdiken erkeklerden tiksiniyorum. iyi ki atanmışsınız. eski sürahiyi gönderdiğine göre aynı zamanda da cimri bir insan olduğunu düşündüm. aranızda kalan bir sevgi var mı? yoksa bence boşanın çocuklarınızla mutlu kimsenin size karışmadığı bir hayat sürün
Ne sevgi kaldı ne saygı

Kira meselesini düşündüm ama çocuklarımın babası ya sonuçta bu kadar ileri gitmeye gerek var mı? Emin olamadım.
Pardon?
Çocuklarının babası olan adam, 3 çocuğuyla karısını neresi ise kendi götürür.
Orada düzenlerini kurar, her şeyi halleder, sümüğünü çeke çeke evine döner.
Ve benim teklif ettiğim şeyi kendi düşünür, size ekstra para yollayabilmek için!
Kendine 1 oda ev tutar, sizin evi kiraya verir, kendi evinin kirası oradan düşülür, gerisi size gelir.
3 çocukla ben sokağa çıkmam, siz yalnız yaşamaya
gidiyorsunuz.

Uzun zamandır bu kadar sinirlenmemiştim.
Gerçekten güçlü kadın olacağız diye herkül yaptılar bizleri, sonra kısa paça donlu ergenler olarak bir de kendi yüklerini omuzlarına atıyorlar kadınların.
Yok ya!!!
Aileniz yok mu?
Bu saçmalığa bir dur diyen, sen orada napacaksın kızım bu adam niye gelmiyor uğraşmıyor diyen?

Pardon?
Çocuklarının babası olan adam, 3 çocuğuyla karısını neresi ise kendi götürür.
Orada düzenlerini kurar, her şeyi halleder, sümüğünü çeke çeke evine döner.
Ve benim teklif ettiğim şeyi kendi düşünür, size ekstra para yollayabilmek için!
Kendine 1 oda ev tutar, sizin evi kiraya verir, kendi evinin kirası oradan düşülür, gerisi size gelir.
3 çocukla ben sokağa çıkmam, siz yalnız yaşamaya
gidiyorsunuz.

Uzun zamandır bu kadar sinirlenmemiştim.
Gerçekten güçlü kadın olacağız diye herkül yaptılar bizleri, sonra kısa paça donlu ergenler olarak bir de kendi yüklerini omuzlarına atıyorlar kadınların.
Yok ya!!!
Aileniz yok mu?
Bu saçmalığa bir dur diyen, sen orada napacaksın kızım bu adam niye gelmiyor uğraşmıyor diyen?
Çok mantıklı ve doğru bir düşünce. Bence de erkek ve baba adam bunları düşünüp yapmalı. Eşim asla kiraya çıkmaz. Çıksa bile o parayı bana vermez.
Ailemin eşimden farkı yok. Onlar da almadığım maaştan pay istiyor.

Hayır'ı cevap olarak kabul etmiyor. Ben de üstelemiyorum çünkü çocukların yanında düzgün konuşayım demez, kavga eder, bağırır çağırır. O yüzden he he deyip geçiyorum. Ayrı şehirde zaten bana karışamaz.
Bu adama üc cocuk….. kafamdakileri soylersem ban yerim. Müstehak size, cocuklara üzüldüm asil Ben

Çok mantıklı ve doğru bir düşünce. Bence de erkek ve baba adam bunları düşünüp yapmalı. Eşim asla kiraya çıkmaz. Çıksa bile o parayı bana vermez.
Sen şimdiye kadar da çalışıyormuşsun anladığım kadarıyla, bunlar neden şimdi bu kadar arsızlaştı. Ne oluyor ya, ben boşan yazmamıştım ama sadece kocandan değil hazır gitmişken ailenden de boşan, hepsini def et hayatında, yazık sana

Eğer boşanacaksanız, bunun dışında da problemleriniz varsa, sevginiz bittiyse ve genel anlamda mutsuzsanız söylenenleri yapabilirsiniz ama tek sorun bu meseleyse bu işlere girişmeyin bence. Yaşayalım, görelim bir deyin. Maaşınızı aldıktan bir ay sonra para asla yetmiyor diyip eşinizden para isteyin. Para da göndermeyin. Yani ben de saçma sapan şeyler yaşadım ama 3 çocuklu bambaşka bir şehirde yeni hayat kuracak kadına senin masrafın az olur denmesi hayatımda duyduğum en saçma şeylerden birisi. Ne gerek var böyle şeylere? Ne güzel atanmışsınız. Kolay mı üç çocuk annesi olarak bunu başarabilmek? Tadını bile çıkaramıyorsunuz. Reva mı bu? Sizi azminiz için cani gönülden tebrik ediyorum.

Tam da araba alınacak zaman. Uçmuşken alalım da kâr edelim diyor herhalde.

Annem derdi paran yokken 5 tl bile onemlidir, paran cokken milyonlari sayarsin.

Kosullar su durumdayken birikim de yapilmayiversin. Fazla para varsa bol bol gelip gitsin de cocuklar su ayriliktan etkilenmesin,

Bu adama üc cocuk….. kafamdakileri soylersem ban yerim. Müstehak size, cocuklara üzüldüm asil Ben
Adam başta bu kadar tuhaf değildi. Zamanla sapıttı. Siz de müstahak olanı yaşarsınız o zaman.

Sen şimdiye kadar da çalışıyormuşsun anladığım kadarıyla, bunlar neden şimdi bu kadar arsızlaştı. Ne oluyor ya, ben boşan yazmamıştım ama sadece kocandan değil hazır gitmişken ailenden de boşan, hepsini def et hayatında, yazık sana
Kadınız ya dört bir yandan sömürülmemiz lazım. 😞

Allahım sabır ver yarabbim…

Bacım, ne kadar maaş alacaksınız siz?
Çocuklarınıza nereye gidiyorsunuz, büyük mü küçük doğuda bir il mi?
Ben şuan 4 kişi kira olan bir evin yeme içme barınma fatura masrafını kafada hesaplıyorum, asgari 25 bin çıkıyor insani yaşam için.
Ya bu en en alt, çocuk bu çikolata diyecek, montu alınacak, kitabı defteri 25 bin çok iyi ihtimal.
Kirayı gideceğiniz şehri bilmediğimden en aşağıda tuttum 8 bin diye.
Bırakın para yollamayı, siz doğru dürüst geçinebilecek misiniz?
Hesapladınız mı bunu?

Çalışırken paranın kimde durduğu önemli değildi ki benim için. Zamanla bu adama bir haller oldu. Saçmalama konusunda nirvanaya ulaştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X