Maaş mı o da ne ?

Merak ettim bu kadar kredi nasıl çekebildiniz :44::44::44: Normalde bir kredi olunca 2. de bile sıkıntı yaratıyorlar...

Çalıştığım şirketin bankalarla ilişkilerini ben yaptığım için banka müdürleri ve temsilcilerimizle aram iyi puanım da yüksek ondan dolayı kredi alabiliyorum.
Ama bunlarr bir temizlensin bankaları tanımıyacağım sözüm var mübareklere elini versen vücudu kapıyor

Merhaba canım.
Benim babamda bu durumdaydı geçen sene o kredi bu kart derken iyice karışmıştık
En sonunda bütün borçları kapatacak kadar kredi çekip hepsini kapadı
Şimdi belli bir miktar sadece oraya ödüyor
Önceki ödediklerinin çeyreği kadar.
Sende böyle bir şey yapabilirsin en azından 3 sene gibi bir zamanda borçların bitmiyor nasılsa hem biraz ferahlamış olursun
Borç borçla kapanmış oluyor ama inan daha düzenli oluyor keşke en başta yapsaymışız dedik

Merhaba canım.
Sende böyle bir şey yapabilirsin en azından 3 sene gibi bir zamanda borçların bitmiyor nasılsa hem biraz ferahlamış olursun
Borç borçla kapanmış oluyor ama inan daha düzenli oluyor keşke en başta yapsaymışız dedik

Merhaba canım.

Merhaba canım.

Merhaba canım.

çözüm kıyafet vs. harcamalar yapmayıp kredi borçlarını bitirip bir daha faize bulaşmayacaksınız. faiz paranın bereketini alır ve kredi de alışkanlık yapar bir daha borçtan çıkamazsınız.
bu krediler yüzünden ablamgil fabrika kaybetti.

bizde de durum aynı kredi borcu kredi kartı borcu şu bu derken elde avuçta kalan sıfır.eşim maaş günü gelsin istemiyorum diyor yani o kadar şikayetçiborçların bitmesine 1 yıl daha var bitince bizde bankaya krediye falan bulaşmayı düşünmüyoruzAllah tüm borcu olanlara yardım etsin

Kredilerin bitene kadar çözüm yok gibi. Bitirince de bir daha bulaşmamaya çalış.

Ve tabi 1.000 TL maaş alıyorsan 750 alıyorum sayacaksın ve 250 kenara koyacaksın. Elinde kalan 750 ye göre harcama yapacaksın. Başka türlü biriktiremezsin. Kredi kartını da sadece çok sıkıştığında kullan ve her ay ne yap yap ekstrenin tamamını öde. Kolay gelsin

Aldığın para belli 3 tane ayrı kredi borcun var kredi kartı borcun da tavan yapmış ayrıca gezerim tozarım evde duramam diyorsun bu durumdan seni mandrake olsa kurtaramaz.

Muhasebeci birinin 1000 tl alması komik ya. Tr nin maaşları bana çok düşük geliyor.. Refah düzeyimiz düşük milletçe ne yazık ki..

canım dediğin mantıklı ama korkuyorum inan yeni kredi almaya faizler mahvediyor çünkü ama deneyebilirim de :44:

canım dediğin mantıklı ama korkuyorum inan yeni kredi almaya faizler mahvediyor çünkü ama deneyebilirim de :44:

Her birinin ödemesi farklı zamanlarda oluyordu, bazen evdeki hesap uymayabiliyordu askerisini ödemek zorunda kalıyordu
Anlayacağın hepsine uğraşmak çok zahmetli bir işti
Şimdi hepsini kapadı bir tek kredivere ödüyor gayet de rahat
Ben illa yap demiyorum ama sende ferahlamış olursun baksana elinde 5 kuruşun kalmıyor
Hem 3/5 kuruşta kenara koyabilirsin...

Son düzenleme:
Aldığın para belli 3 tane ayrı kredi borcun var kredi kartı borcun da tavan yapmış ayrıca gezerim tozarım evde duramam diyorsun bu durumdan seni mandrake olsa kurtaramaz.

evet maaşım belli ama düşününce 1 ay full çalışıyorsun ee haftasonları evda geçirmek istemiyorsun ee dışarı sadece çıkma paran en asgariden 10 TL. illa ki gdiyor ama atıyorum aylık 50 TL üstüne çıkmasam iyi olacak işte orda sorunum var

sen hayırlı bir evlatsın çok belli...maaşının önemli bir kısmını ailen için harcıyorsun.

sabit giderin bu rakamda oldukça malesef yapacak bir şey yok,günü kurtarmaya çalışacaksın.

bir daha da bu kadar borçlanmayacaksın

ne kadar gelirse o kadar gidiyor lafı çok doğru.

biz de eşimle çalışıyoruz,iyi de kazanıyoruz(yani bence iyi:)

ama krediler şunlar bunlar,yine ay sonunu zor getiriyoruz.

öyle malımız mülkümöüz de yok,üç kuruşluk bşr araba hepsi bu.evlendik evleneli borç bitmedi.

Allah can sağlığı versin ne yAPalım.

Muhasebeci birinin 1000 tl alması komik ya. Tr nin maaşları bana çok düşük geliyor.. Refah düzeyimiz düşük milletçe ne yazık ki..

maalesef muhasebeci ye amele gözüyle bakıyorlar eğer mali müşavir ya da müdür olmamışsan. hem sekreterlik hem ikram hem muhasebe.Özel sektör kemiriyor kısmen yani

SEni tebrik ederim gerçekten. neredeyse tüm paranı ailen için harcamışsın. Maaşın az zaten. bugüne kadar ihtiyaçları varmış yapmışsın ama bundan sonrası için artık kendine yönel ve birikim yapmayı dene bence. eğer evleneceksen paraya ihtiyacın olacak. ailen çalışmıyor mu? sana da yazık..arada sırada yardımcı olursun ama kredi borcuna girme derim.

durum vahim valla. sevgilininde kotuymus oyle yazdin. oyle gorunuyorki siz sirf borcla evleneceksiniz.cok zor cok.ailelerde yardim edecek gibi gorunmuyor. valla beni bile terletti bu durum. kolay gelsin ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…