• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaş ödemesi yapılmaması ?

siz avukatsınız biz size ne tavsiye edelim ki?

benim tek tavsiyem çeyiz meyiz boşverin valla 30 bin maaşı alıp geçinin hayatta kalın da hele para lazım değilse de altın döviz filan alın, kenarda beklesin.

düzensiz maaş var
işten çıkarılma var, garanti yok
durum bu kadar düzensizken takside filan girmeyin. patlar kart mart iyice sıkıntı.

biriktirin, ne lazımsa sonra toplu alırsınız.
Avukat 30 bin mi maaş alıyor?😯

kendisi yazmış.

ve, evet, işçi avukatlar öyle alıyor.
Çok üzülüyorum böyle durumlara.. özel sektörde okumuş okumamış arasında gelir anlamında bir fark kalmadı..Bizim apartman görevlisi 30 bin alıyor..üstelik konut gideri,elektrik, su,doğalgaz hep ücretsiz..Eski avukatlar iyi kazandı ,ama günümüzde şartlar oldukça kötü galiba..ama boşanma avukatları iyi kazanıyor diyorlar..

Merhaba 4 aydır bir ofiste çalışıyorum avukatım buraya da işten çıkarıldıktan sonra girdim genel olarak iş düzeni ve ofis arkadaşlarımı seviyorum ancak bu ay bitmesine rağmen maaş ödemesi yapılmadı ofiste muhasebe ile ilgilenen kişiye 2 kez mesaj attım tahsilat bekliyoruz dedi 1 hafta sonra tekrar yazdım patrona sorayım ama inan bizde almadık daha maaşları dedi . Bende bu ay çeyiz aldım ve çok borcum oldu bu arada maaşım da asgarinin bir tık üstü 30 bin tl . Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Şu an piyasa berbat durumda çeyix de alıyorum işten çıkmak çok zor olacak ama 1 haftadır da panik içindeyim

Merhaba 4 aydır bir ofiste çalışıyorum avukatım buraya da işten çıkarıldıktan sonra girdim genel olarak iş düzeni ve ofis arkadaşlarımı seviyorum ancak bu ay bitmesine rağmen maaş ödemesi yapılmadı ofiste muhasebe ile ilgilenen kişiye 2 kez mesaj attım tahsilat bekliyoruz dedi 1 hafta sonra tekrar yazdım patrona sorayım ama inan bizde almadık daha maaşları dedi . Bende bu ay çeyiz aldım ve çok borcum oldu bu arada maaşım da asgarinin bir tık üstü 30 bin tl . Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Şu an piyasa berbat durumda çeyix de alıyorum işten çıkmak çok zor olacak ama 1 haftadır da panik içindeyim
Benim butiğim var inanın 2 aydır iş yapmıyorum hep cepten kredi kartlarımın asgarisini bile ödeyemedim kenarda birikmişim olmasa çok sıkıntı çekerdim sakın çeyiz meyiz demeyin altın alın paranızı Çar çur etmeyin kapitalist sistem size para harcatıyor maaşlı çalışan arkadaşlarımın hepsi üzerilerine kıyafet almaktan kuaför masrafından maaşı göremeden borçlara gidiyor paraları saçınızı evde boyayın manikürünüzü kendiniz yapın çeyiz ya da başka harcama yapmayın paranızı tutun kızlar bu instagram sosyal medya durmadan cebimizdeki parayı almaya çalışıyor aldanmayın

Çok üzülüyorum böyle durumlara.. özel sektörde okumuş okumamış arasında gelir anlamında bir fark kalmadı..Bizim apartman görevlisi 30 bin alıyor..üstelik konut gideri,elektrik, su,doğalgaz hep ücretsiz..Eski avukatlar iyi kazandı ,ama günümüzde şartlar oldukça kötü galiba..ama boşanma avukatları iyi kazanıyor diyorlar..
kendi ofisini açıp kendi müşterisine çalışması lazım iyi kazanmak için
onu da çevresi olmayan göze alamıyor

boşanma da olur x başka iş de olur benim avukat bir kuzenim var enerji hukuku konusunda yüksek lisans yaptı sadece bu alanda davalar alıyor hemen hemen, epey niş bir alan ama kızın gayet iyi işi var,
yani olmaz değil fakat işte o kadar çok mezun var ki. herhangi bir ofiste işçi avukat olarak çalışacaksan patronun sana 30 binden fazla vermesi için bir sebep yok.

Benim tavsiyem bu kadar parasızlık içindeyken çeyiz peşinde koşmamanız. Vakti gelip evlendiğinizde alırsınız gücünüzün yettiği birkaç tabak, nedir yani.

Back
X