Maas olayi

bizde eşim krediyi ve faturaları öder bende mutfak giderleri ve kirayı veririm kimse kimsenin maaşına karışmaz anca birimizin ihtiyacı olur yada biter o zaman alırız birbirimizden

fatura dediğin ne kadar gelir ki...mutfak zaten şuan çok masraf üstüne kira ödüyorsanız fena :110:

Evli olanlardan yorum bekliyorum.
Esiniz ve siz calisiyorsunuz kazandiginizi goturup esinize verirmisniz? Yani bu para olaylari nasil oluyor kazanilan para nasil harcıyor.. esinize verip ondan alirmisiniz
Not:bekarim bugun aramizdaki konuya istinaden merak ettigimden actim:)
Benim maas kartım eşimde o istediği zaman çeker kullanir. Bana biraz nakit verir. Kredi kartı borcu mu öder gerisini ödemelere kullanır ve birikim yaparız.

evin ekseriyetle tüm ödemeleri bende. faturalar,kira,okul taksidi, kredi kartları,tüm ekstralar. eşim kendine şahsi harcamaları veya arada ekmek,su vs için yeterli olacak kadar para ayırıp tüm maaşını bana yollar. harcanacak olan benden harcanır, birikecek olan da benim hesabımda kalır. araba dahil sahip olunan her şey benim adımadır. bu şekilde kolaylık oluyor. sen şunu öde,ben bunu ödeyeyim bana daha zor geliyor takip açısından..

Calismiyorum ama calistigim donemde giderlerimiz de ortakti. Bana gore bi evde ayri kese olamaz. Bana cok manasiz geliyor. O zaman ben calismiyorum diye esim bana para vermesinmi yani :eek:

Evli olanlardan yorum bekliyorum.
Esiniz ve siz calisiyorsunuz kazandiginizi goturup esinize verirmisniz? Yani bu para olaylari nasil oluyor kazanilan para nasil harcıyor.. esinize verip ondan alirmisiniz
Not:bekarim bugun aramizdaki konuya istinaden merak ettigimden actim:)
Eşim maaşını benim hesabıma yatırır. Harcamaları ben yaparım . Her ay kalan bakiye varsa üstüne eklenerek gider. Yani kim nereye ne ödedi belli değildir. Her şey ortak ama hesaplar bende . Eşimin kartlarını kullanırız kart extreleri maille bana gelir ödemeleri ben yaparım gibi..

Back
X