• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaş ve sgk konusu

Yasmnnn0066

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
110
129
18
34
Herkese iyi günler bir sorunum var ki ne yapacağımı bilemiyorum buraya daha önceden de konu açmıştım.bundan yaklaşık 2 ay önce bir koleje işe girdim bazı şeylerden işkillenip işten çıktım ancaaak ne paramı alabildim ne de sigortam yapılmadı.sigortamı yaptıklarını söylediler araştırdım her yeri 1 ay önceden belli olmaz denildi sonradan öğrendim ki yapılmamış! 20 gün çalıştım 1300 tl alacağım kaldı ordan.bu arada sözleşme yapmadık çünkü personele sözleşme yapılmıyor sadece öğretmenlere yapılıyor.tecrübeli bayanlar ben ne yapabilirim şimdi? O parayı gerçekten almak istiyorum okulun sahibinin benim parama ihtiyacı yok bindiği araba 300 binlik bi araba.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

bence güzellikle isteyin yoksa alamazsınız. ne sigorta var, ne sözleşme var. baya uğraş gerekiyor mahkeme falan, ki onda da zor bişey çıkar.

Herkese iyi günler bir sorunum var ki ne yapacağımı bilemiyorum buraya daha önceden de konu açmıştım.bundan yaklaşık 2 ay önce bir koleje işe girdim bazı şeylerden işkillenip işten çıktım ancaaak ne paramı alabildim ne de sigortam yapılmadı.sigortamı yaptıklarını söylediler araştırdım her yeri 1 ay önceden belli olmaz denildi sonradan öğrendim ki yapılmamış! 20 gün çalıştım 1300 tl alacağım kaldı ordan.bu arada sözleşme yapmadık çünkü personele sözleşme yapılmıyor sadece öğretmenlere yapılıyor.tecrübeli bayanlar ben ne yapabilirim şimdi? O parayı gerçekten almak istiyorum okulun sahibinin benim parama ihtiyacı yok bindiği araba 300 binlik bi araba.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
sen de çekipgitmişsin 20 gün çalışıp sence tazminat ödemen gerekmiyormu, başkasını işe alailirlerdi pekala, adamlar okadar ilan verdi personel aradı sana bişiler öğretmeyeçalıştılar, kolej diyorsunikurumsal yani mutlaka bir detay var

sgk ya şikayet et ,ismini bile söylemene gerek yok,sigortam yatmamış yeni öğrendim de,ister telefonla ama daha kesin olsun dersen git dilekçe ver ,hemen ilgileniyorlar .Eşim eski iş yerini şikayet etti,haftasına Sgk geldi..

sen de çekipgitmişsin 20 gün çalışıp sence tazminat ödemen gerekmiyormu, başkasını işe alailirlerdi pekala, adamlar okadar ilan verdi personel aradı sana bişiler öğretmeyeçalıştılar, kolej diyorsunikurumsal yani mutlaka bir detay var
Hanımefendi ne kadar yargılayıcısınız 1.si ilan verdiklerini nereden biliyorsunuz ilan vermediler ben kendim buldum.2.si tazminat ödemem çünkü sözleşmem yok.3.sü siz benim orada neler yaşadığımı biliyor musunuz

Hanımefendi ne kadar yargılayıcısınız 1.si ilan verdiklerini nereden biliyorsunuz ilan vermediler ben kendim buldum.2.si tazminat ödemem çünkü sözleşmem yok.3.sü siz benim orada neler yaşadığımı biliyor musunuz
sgk yı ayrı tutuyorum, yapılması gerek ama mesela sizin dediğinizgibibir aile şirketine girmiştim ben, patronun birkaçeleştirisi oldu bana ve çok kırıldım ve bu şartlarda çalışamayacağımdan emindim 3-4 günişegittim , sonra ne para istedim ne de iftar kolisi, çektim geldim
zaten ilk bir ay iş öğrenmeyle geçer ve oraya bişi katamazsınız 20 günde, bir de çıkacağım deyince adamlar maaşı vermemiş olabilirler, işiniz neydi özel değilse, görev tanımı?

Benimki tüm Türkiye'de bilinen bir kolejdi aile şirketi filan.3 4 gün de değil 22 gün işe gittim kimse iş öğretmedi ben zaten biliyordum programlarını kullanmayı.üstelik iftar kolisi de istemedim para da.müdürlerle 4 defa toplantı yaptık ister inanın ister inanmayın müdürler bile sizi göndermeyiz x hanım dediler ama çıktım.okulun sahibi hesap numaranızı verin maaşınızı yatıralım dedi ve aldı ben istemedim.görevim muhasebe 3 üniversite mezunuyum çok iyi bir yerde gönüllü olarak stajım vardı üniversitedeyken de

Back
X