Maaşımı düşürdüler,ne yapacağımı bilmiyorum

evet son gelişmeler.... maaşlar yattı.. %8 zama patronumuz benı de dahıl ettı ve 50 tl de yol ucretı verdi...bundan sonra böyle... bu konu da burada çözülmüş oldu... bana destek olan arkadaslarıma çok teşekkür ediyorum... ayrıca böyle bir site hazırladıkları için kadınlar kulübüne de teşekkür ediyorum... acılar paylaşıldıkça azalır... mutluluklar paylaşıldıkça artar :kkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
genelde zaten patronlar milyarlar kazanır işcisine verdigi iki kurus para onlara fazla gelir neyseki sen çözmüssün olayını cnm.

evet son gelişmeler.... maaşlar yattı.. %8 zama patronumuz benı de dahıl ettı ve 50 tl de yol ucretı verdi...bundan sonra böyle... bu konu da burada çözülmüş oldu... bana destek olan arkadaslarıma çok teşekkür ediyorum... ayrıca böyle bir site hazırladıkları için kadınlar kulübüne de teşekkür ediyorum... acılar paylaşıldıkça azalır... mutluluklar paylaşıldıkça artar :kkk:

canım çok sevindim...senin adına...
şimdi bende üzücü haber var.
öğlenleriiş yerinde yemek çıkıyordu
aşçı artık almayacağım dedi patron
dışardı yencekmiş yemekler
maaşada yansımıyor bu...
çok düşünceliyim
her gün dışardan yemek çok külfetli...

maaşada yansımıyor bu...
çok düşünceliyim

tüüüü rzalete bak yaaa... patron yesın cebınden de bakalım bır sure sora asçı almıcakmı.....

Çok sevindim senin adına..;) Bazen sabırlı olmamız gerekiyor sonuçları görmek için;)))
Hayırlı uğurlu olsun maaşın:))

konuyu şimdi gördüm, geç oldu ama, yazmadan edemedim... öncelikle geçmiş olsun ve gözün aydın ! yazma ihtiyacı hissetmeme neden olan şeyse, bu ptronlarson dönemde daha mı bi tuhaflaştı bana mı öyle geliyor. iş arama sürecindeyim, acil işe girmem gerektiği için seçiciliği zaten bıraktım, geçici bir süre çalışabileceğim kadar olsun yeter, buna rağmen iş görüşmelerinde fanalık geçiriyorum, sinekten yağ çıkarmayı amaçlarcasına o kadar bariz tavırlar görüyorum ki, daha iş başı yapmadan bu böyleyse sonra ne olur diye korku geliyor... canım hak verilmez alınır derler ya, senin yaşadıkların da bunun kanıtı işte, ne yazık ki dile getirmeyeni kimse düşünmüyor :( ...ayıp kalmamış :47:

maaşada yansımıyor bu...
çok düşünceliyim

terrakota merak ettim son durumunu ? insanların giderlerine bir de yemek ücreti mi eklendi yani şimdi :( maaşlara yemek ücreti eklemiştir inşallah

Back
X