baban veya abın veya amcan vs maasını ıstesın alıncada bence cıkmalısın oradan
Ailesini karıştırmasına gerek yok
Sen burda iki ay adam akıllı çalıştın mı kardeşim;çalıştın eee paranı istemeye mi utanıyorsun ?
İki aydır çalıştığın halde paranı alamıyorsun ya ! Pısırıklığın vakti değil
Sinir stresten mahvolmuş görünüyorsun
İsteyeceksin paranı ; baktın adam mırın kırın ediyor ,sigorta ödemelerinde de problem çıkartıyo
O iş yerine yanına bir polisle git sıkıyorsa vermesin
VALLA MAHFOLDUM DÜN BUNLARI YAZDIM aradan zaman geçti adam bana pislik mi demediği kaldı yüzüme cahilmi bi insan bu kadar ezilmezki ağlaya ağlaya eve gittim sonra hastaydım zaten iice fena oldum hastaneye götürdüler beni doktor rapor verdi ben iş yerne gelip faturaları verdim hesabı işledim ş,mdi artık ayrılma vakti abim gitmiosun dedi gitmessem faturalar kalır bu sefer onları ortadan kaldırırlar iftiraya sebebiyet vermemek için geldim ve birazdan arayıp yerime daha temiz eğitimli bi eleman bulmalarını söylicem maaşımı da gerekirse dava bile açcam ve alıcam insanlar çok acımasız olmuşlar
Neresi burası? Kim kime pislik deme hakkına sahip? Böyle şeyler okuyunca deliriyorum, sanki babasının hayrına calısıyor insanlar. Valla patronun olacak adamın ağzını burnunu kırasım geldi.
adam ikiyüzlü yüzüne gülüp arkandan küfür eden biri denizlinin saygın insanlarından biri güya ama gel yanında çalışanlara sor bakalım nasıl bilirler ben kendimi savunamıyorum yüzüme o lafları söylerken bu dünyaya bi hiç olarak geldiğimi düşündüm ama allah büyük bi gün onun da düştüğü muhtaç zamanları gelir dün akşam hastalanınca anneciğim baş ucumda ağlıyo ben bi yerde ağlıyorum aallahım büyük bnm annemin bile bedduasını aldı yanında kalmas.
istifa etmekle yanlış yapmışsın. Iş akdımı fesediyorum dıyecektın. Konunu daha once görseydım akıl verırdım. Neyse olan olmuş artık. Bencede sgk ya şikayet et madem paranı vermediler. Uzun sure calışsaydın dava aç derdim ama dava masrafları senın maaşın kadar tutar nerdeyse o yuzden birşey diyemıyorum
böyle konular hakkında bi bilgim yok valla sadece bunları biliodum ve yaptım hayırlısı ben ordan çıktığıma rahatlıyorum artık giden sadece 2 buçuk ayım oluversin varsın dava açarsada acsın ne diyeyim
Maaşının peşini bırakmayacaksın değil mi? Sana dava falan da açamaz, ne diyecek " maaşını vermedim, sigortasını bir ay geç başlattım, o da bırakıp gitti" mi diyecek.
O niye dava acıyor, sen maaşını alamadığın için dava açma hakkına sahipsin? Niye alın terini bırakıyorsun?
ŞİMDİ EVİME geldim babamı aradı patron ben ona pislik demedimde kızmadımda die babam da ben kızımı getiriyorum yüz yüze konuş dedi gittik biz nese tüm yönetimdekiler toplanmış bile batrn dedi ben sana hiç öyle şey dedimmi kızım dedi ben de ddim peki ya ne dediniz siz dedim bana pislik demedinizde ne dediniz dedim ordan yönetimdeki diğer kişiler de e işte patronun konuşma tarzı öyledr biraz serttr dio babam da konuya girdi ben daha şu yasıma kadar öyle kelimeler kullanmış insan değilim kızıma ki zaten üstelik bi genç kıza böyle bir söz kimse kullanamaz benim bile ağrıma gitti dedi oda yetiştirilişten kaynaklanıyor dedi babamda evet ben kızımı gayet iyi yetiştirdim için şu anda bu işi bırakıyor dedi patronda sigortanı başlattığım tarhten itibarenki maaşını veririm yani 1 buçuk aylık dedi tamam diyerek çıktım . yarın 1 buçuk aylık maasımı almaya gidiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?