- Konu Sahibi twettygirl
-
Çok teşekkür ederim 170'i arayacagım benim o kadar çok psikolojimi bozdularki ben saygısızlık yapmadıkça karşıma geçip bagırarak bir yol izlemeye çalışıyorlarhttp://www.alo170.gov.tr 170'i arayın, hepsini tek tek anlatın. İstifa göstermek nedir ya, bakalım istifanızı belgeleyebilecekler mi? Nefret ediyorum böyle şeylerden! Maaşınızın yatıp yatmadığı da banka hesabınızdan belli zaten. KESİNLİKLE şikayet edin, asla dönüp gitmeyin. İhbar ve kıdem tazminatlarınızı da alırsınız.
Edit: Hızımı alamadım yine. İçerideki maaşınız, priminiz, ihbar ve kıdem tazminatınızın dışında yıllık izinlerinizin de parasını almanız gerekir. Günlük brüt ücret üzerinden alınıyor. Bakın muhakkak şikayet edin. İlgili GSM şirketinden daha zengin değilsiniz neticede, hakkınızı arayın.
İbrarname nedir ben onu imzaladımÇıkış Bildirgesini ve ibraname imzalamadiysaniz avukata verin. 1 ay sigortasız çalıştığinizi belgelendirebilirseniz o bir aylık sigortayi yatırmak zorunda ve cezayi da ödemek zorunda. Hiç acımayın
Merhabalar.Merhabalar;
2007 yılından beri çalışma hayatı içerisindeyim ama hayatımda ilk defa Haziran ayından beri magduriyet yaşıyorum...Gsm operatörlerinden birisinde çalışıyorum kurumsal satış temsilcisi olarak hemde uzun zamandır 4 yıl gibi bir süreci geride bıraktık...Haziran ayından beri gerek maaş olsun gerek primler olsun ödemelerimi alamıyorum..Bana verilen cevap 'Ödeyecegiz 'ama ne zaman ödeyecekleri konusunda net verilen bir tarih yok...Benim aklım,beynim durdu artık..'Akıl akıldan üstündür 'diyerek size yazmaya karar verdim..
1-İşe başladıgım tarihte 1 ay sigortamı yapmamışlar ve sigortasız işçi çalıştırmanın ciddi anlamda cezası var...Bunu öne sürerek tehdit vari bir tavır mı sergileyim?
2-Beni geçen hafta perşembe kendisi işten çıkarttı ama çıkış kodumu 03 olarak göstermişler bu da 'Kendi istegimle istifa ettigim 'anlamına geliyor...
3-Güzellikle alamıyorum ben bu parayı ben de napıyım işi çirkeflige mi vuruyum ?
Perşembeden beri sudan çıkmış balık misaline döndüm..Kafam,beynim durdu..Şimdi evde oturup,düşünüyorum ben ne iş yapacagım diye..Evet 4 yıl sonunda artık meslegim gibi olmuştu..Ama bunca yasadıgım rezillikten sonra kesinlikle gsm şirketlerinde çalışmayı düşünmüyorum..Borçlar birikti,borçlarımı ödeyemiyorum..Ben hayatım boyunca bu kadar rezillik çektigimi hatırlamıyorum...
Peki ne kadar süre de aldınız paranızı ?Merhabalar.
Benzer olayı yaşamış biri olarak naçizane tavsiyem şudur: Siz de benim gibi iş yerinizi SGK'ya şikayet edin. Sigortasız çalıştırıldığınız 1 ayı, alamadığınız maaş ve primlerinizi şikayetinize yazdırın. Yüzde yüz paranızı alırsınız, çünkü ben de bu yolla paramı almıştım.
İbranamë içerisinde hiç bir hak ve alacağım kalmamıştır istifamin kabulünü arz ederim diye yazan bir yazıİbrarname nedir ben onu imzaladım
Merhabalar;
2007 yılından beri çalışma hayatı içerisindeyim ama hayatımda ilk defa Haziran ayından beri magduriyet yaşıyorum...Gsm operatörlerinden birisinde çalışıyorum kurumsal satış temsilcisi olarak hemde uzun zamandır 4 yıl gibi bir süreci geride bıraktık...Haziran ayından beri gerek maaş olsun gerek primler olsun ödemelerimi alamıyorum..Bana verilen cevap 'Ödeyecegiz 'ama ne zaman ödeyecekleri konusunda net verilen bir tarih yok...Benim aklım,beynim durdu artık..'Akıl akıldan üstündür 'diyerek size yazmaya karar verdim..
1-İşe başladıgım tarihte 1 ay sigortamı yapmamışlar ve sigortasız işçi çalıştırmanın ciddi anlamda cezası var...Bunu öne sürerek tehdit vari bir tavır mı sergileyim?
2-Beni geçen hafta perşembe kendisi işten çıkarttı ama çıkış kodumu 03 olarak göstermişler bu da 'Kendi istegimle istifa ettigim 'anlamına geliyor...
3-Güzellikle alamıyorum ben bu parayı ben de napıyım işi çirkeflige mi vuruyum ?
Perşembeden beri sudan çıkmış balık misaline döndüm..Kafam,beynim durdu..Şimdi evde oturup,düşünüyorum ben ne iş yapacagım diye..Evet 4 yıl sonunda artık meslegim gibi olmuştu..Ama bunca yasadıgım rezillikten sonra kesinlikle gsm şirketlerinde çalışmayı düşünmüyorum..Borçlar birikti,borçlarımı ödeyemiyorum..Ben hayatım boyunca bu kadar rezillik çektigimi hatırlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?