maç olduğunda eşleriniz sizi unuturmu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar nedır bu erkeklerin maç aşkı anlamıyorum.Eşlerini unutanlar var maç olduğu zamanlarda.düşüncelerinizi almak isterım.Sizlerinde eşlei böylemi?

Son düzenleme:
Benim eşimin futbol ile hiç alakası yok takım da tutmaz hatta ona çok saçma gelir o yüzden hiç böyle bir sorunum yok

bizim evde maç izlendiği olmamıştır hiç.hiiiç öyle bir derdim yok

Futbol maçlarını izlemek bana keyif veriyor...

Birlikta izliyoruz çoğu zaman ayrı yerlerde izlediğimiz zamanlarda ise mutlaka haberleşiyoruz ...

Futboldan anlıyorum = )

benım eşımınde hıc tarzı degıl hatta tuttugu takım bıle yoktu ben benımınden olsun dedım tamam dedı
ama arabaya gelınce orda fılm kopuyo nette araba bakmak eşıme cok daa keyıf verıyo

en büyük derdim maç:52: nişanlım aslında şu an unutmuyo kendini maça kaptırıp mesaj atmayı unuttuğu falan olmuyo ama evlenince o maç izlerken ben sıkıntıodan naparım bilmiyom:36:

Çok önemli maçları izler onun haricinde sıkılır, bence ben yanında olmadığım için izliyo onlarıda :27:

bazen onun sevdiği maçlar olur bana " bu akşam şu maç var" falan der.bende tamam derim.hemen kendime b planı yaparım..ütü mütü,yerleşcek dolap varsa onlarla uğraşırım.oda rahat rahat izler.bizde maç sorun hiç olmaz.aşırı düşkün değildir.ama lig başlayınca 1 hafta her akşam maç izlediğide olmuştur.bende kendime başka uğraşlar bulurum.

ben severim maç izlemeyi:34:
bazı maçları beraber izleriz,sevmediğim takımın yada izlemek istemediğim maç olduğunda ben yatak odasında uzanarak tv ve laptop keyfi yapıorum:1:

arkadaşlar nedır bu erkeklerin maç aşkı anlamıyorum.Eşlerini unutanlar var maç olduğu zamanlarda.düşüncelerinizi almak isterım.Sizlerinde eşlei böylemi?

Benim eşim hasta bjk lıdır.
Allahtan bende öyle,Beşiktaş maçlarını beraber zevkle izleriz çok şükür ama diğer maçları izlemem.
ama maç yüzünden kuzenimin düğününe gelmemişliği vardır o derece manyak yani..Maç olduğu günler kimseye söz verme der,lig tv miz kapanmaz evde
maçları geçtim bi de yorumlar offfff

haha bende genelede izlerim haatta ondan daha çok strese girerim yenılcez die onla berber bagırırm falan :9: izlemel istemedıgımdede aynen yatakodamda acarım tvmi kucagmada pc lırım yanımdada aburcuburum ohh gel keyfim gel :21:

sen şimdi sana kumamdan mı bahsetmemi istiyorsun? FB kumam gibidir de kendileri ...

herhafta sonu için daha hafta başından plan yapılır buluşacakları saat zaten bellidir özellikle 1-2 saat kala evde gerilimli saatler yaşanır genelde.... Bütün planlarımız ona göre yapılır biryere söz verilmez gidilmez bu arada misafirde istenmez...evde ben bağırsam sorun olur ama onun sesi hemen açılır kafam şişer patlar ama derdimi anlamaz ...o 90 dk boyunca evde sinek vızıldasa sorun olur bende hep kızımla başka odada oturur onları başbaşa bırakmayı tercih ederim...

Ben fanatik bi fenerbahçeliyim nişanlımda galatasaraylı :21:
O yüzden bu konuda sorun yaşamıyoruz
Bu konuda dertli olanlar ya sizde futbolu öğrenmeye çalışın en azından bberaber bi kaç maç izlersiniz
Yada maçı sabote edin ilgisini başka türlü çekmeye çalışın :34: :17:

Nefret ettiğim en büyük huyuda maç denen o saçmalıkları izlemesi.

Off ne anlıyorlar şu saçmalıktan anlamıyorum ya.O kadar adam topun peşinden koşuyor bizde onları izliyoruz ne anlamı var ki onları izlemenin.

Her maç olduğunda resmen ona kitleniyor en az 4 saat futbol konuşuyor futbol yorum programlarını izliyor.Gına getirti artık.Sürekli futbol futbol ayy nefret ettim...

İzleme diyorum beraber takılalım ama yok beni ikinci plana atıyor.Futbolu beni tercih bile ediyor bazen.Olucak iş değil bu arkadaşlar.Yasaklansın şu futbol saçmalığı.Nerden çıktı bu illet spor..

eşim maç kolik ve çok izlenir ama babam da öyleydi alışkanlığım vardı bende onunla izliyorum çoğunlukla çok sıkılırsam laptondan dizi falan izliyorum ama genelde maçı izlerim yapacak bişey yok oda onun hobisi nefret edersen maçtan işin çok zor

Kayınpederim, 2 kaynım maç hastası hepsinin eşleri kafayı yiyor tek benim eşim çıkmış nasıl olmuşsa onlar sevdıkçe benımkı sıkılmış Allah'a şükür bende nefret ederım sevmeyız yılda 1 kez belki milli takım maçı izleriz oda beraber benım dızım var dıyım sesını çıkaramaz mecburen :)

valla evli değilim ama sevdiğim birisi var ve maç günü tuttuğu takım yenilsin diye sonuz dua ediyorum :))

Ama onlarada benim dizim var dediğimiz zaman hemen kanalı değiştiriyorlar istediğim kanalı açıyor.Bir moral bozuntusu içinde oluyorlar sonra.Sizdede oluyormu ya

Her hafta sadece Beşiktaş maçlarını izler. Oda evde değil kahvede çünkü lig tv yok evimizde.. Bazen tv'de maçlar oluyo onu da bensiz izlemez otur beraber izlicez der :) Maç esnasında pozisyonlarla ilgili şeyler anlatır :)

Back
X