o zaman ilk macta sızı İstanbul'a beklerim.. şeref verirsinizz efenimmmm![]()
hiç merak etme oralara gelip seni görmeden gitmem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman ilk macta sızı İstanbul'a beklerim.. şeref verirsinizz efenimmmm![]()
Eşim deli fanatiktir. Öyle böyle değil. Ben artık rüyalarımdabile spor programları görüyorum. Zor,ama yapacak bir şey yok gibi görünüyor.
aynen benim eşimde öyle. sabah kalkar kalkmaz maç programları açar. flört ederken maçları izlemezdi bazen.. ama şimdi hafta sonları işimizi maça göre ayarlıyoruz... korkunç bir durum...
kızlar benim derdim dert :96: ama merak ettim benim gibi sevgilisiyle bu konuda anlaşmazlık yaşayan inatlaşanlar varmı ?? sevgiliniz/eşiniz fanatik mii ??
şekerim her erkekte vardır ama sen bunu sorun etttiğin için canın sıkılıoobırk bakalım nereye kadar gidicek erkeker kafasına bişeyi koyduğu zaman yapıyolar işteee sen böle kendini yersin duruyrsn kendimden biliyorum bebemmm
![]()
eşim sadece milli takımın maç özetını bır kez izler.. yanı senede bır gun...
bayramdan bayrama da bır puro içer....
bızım ailedede hiç maç merakı yoktur. ne abim ne de kardeşlerim asla maç izlemez ve bakmazlar.. hatta hiç sokakta maç oynamışlardır...
tabiki de evethatta maç izlerken kimse rahatsız etmesin diye telefonlarını dahi kapatır
artı maç sonrası geniş özeti ve spor yorumlarını da kaçırmaz. ilk başta ben de üstünde duruyordum ama şimdi alıştım artık beraber bile izleyebiliyoruz
çalışan , yorulan bir insan eve gelince biraz da hakkı olarak görüyorum ben bunu zevk meselesi nasıl benim dizilerim varsa onun da maçları var.hıı tabi bu arada bunun çözümü de var evli misiniz bilmiyorum ama ben evlendiğimde en az 2 televizyonum olucak
![]()