• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Macgain şampuan

herseyinsonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
8
5
36
Saçım çok geç uzuyor hep aynı boyda macgain şampuan aldım uzaması için ama normal şampuanlar gibi değil küçük poşetin içinde olduğu için saçımı önce başka bir şampuanla yıkıyorum sonra macgaini kullanıyorum ama başka bir şampuanla beraber kullandigim için yine yararını görür muyum kullanan varmi nasıl kullandınız etkisini ne kadar süre içinde aldiniz???

Ben bir aya yakın kullandım saçlarım aşırı derecede döküldü ilgilileri aradım saç dökülmesi ilk zamanlar normal dedi deri kendini yenilediği için sonra baktım saçlarım inceldi bıraktım 15 gün şimdi tekrar başladım bakalım dökülsede kullanacağım sonuçları yazarım kullananlar sonuçları yazarda mutlu olurum ne derece uzadığını merak ediyorum doğrusu vadedilen bir uzama oluyormu 2 ayda 10 cm deniliyor ama

Herşeyinsonu isimli üye haziranda kullanmaya başlamışssın epey olmuş senin gördüğün etki şuan bizim için önemli bizi bilgilendirme şansın var mı

Ben bir aya yakın kullandım saçlarım aşırı derecede döküldü ilgilileri aradım saç dökülmesi ilk zamanlar normal dedi deri kendini yenilediği için sonra baktım saçlarım inceldi bıraktım 15 gün şimdi tekrar başladım bakalım dökülsede kullanacağım sonuçları yazarım kullananlar sonuçları yazarda mutlu olurum ne derece uzadığını merak ediyorum doğrusu vadedilen bir uzama oluyormu 2 ayda 10 cm deniliyor ama

Arkadaşlar internet üzerinden şaşalı reklam veren bu firma bir dolandırıcı . Permadan yanan saçlarım için çaresizlikten arayış içindeyken reklamlara aldanıp 3 kutu 125 tl istettim. İğrenç ne idüğü belirsiz sıvıları yollamışlar aradım geri alın dedim alamayız dediler . Üşenmedim gönderini yapan firmayı araştırdım yurt içi kargodan GÖKSER İLETİŞİM diye bir firma yollamış Internet’teki adres ile aynı . Gittim adres sorarken bi kargocu bu firmanın çakma ürünler gönderi yaptığını adresinin benim sorduğum olmadığını söyleyerek gerçek adresi verdi . Merdiven altı biryerde bir sürü iğrenç ne idüğü belirsiz paketler kargolanıyor. Bayağı bi tedirgin oldular beni görünce nereden buldunuz burayı diye sağlık bakanlığına şikayet edeceğim deyince korkudan paramı verdiler . Bir daha da tövbe ettim Internet’ten alışveriş yapmaya. Bilmediğiniz ürünleri kullanmayın lütfen ciddi anlamda sağlık problemleri oluşabilir

Back
X