- Konu Sahibi denizkizi355
Denizkizina dolgudan baska bisey onermemis doktor ama denizkizida benim gibi dolgudan memnun olmadigi icin kalici vede memnun olabilecegi bi yontem istiyor endeskopik yuz germeninde uygun olmayacagini soylemis doktor uuff ya nerdeyse denizkiziyla ayni yastayiz umarim benim icinde uygun olmayacagini soylemez bende 1 kac ay sonra turkiyeye gitmeyi dusunuyorum endoskopik yuz gerdirme icin :S
ŞaŞKıN senin cilt sorunun ne peki ogrenebilirmiyim ???
merhaba kızlar resimler çok net değil mi doktorlar bile gösteremiyor ama çoğu facelift tabi bitane macs lift var o da 5. sayfada bi bakın 33 yaşındaydı bayan ama çok yorgun bi ifadesi var yüzü güsel olmuş dikiş izleri bei tedirgin ediyo o da 6 aya kadar belirsiz oluyomuş. yani aynaya baktığımda mutlu değilim dolgularım dudak kenarında aşağıya sarkmış bunu farkediyorum yüzümün şekli değişti mecburum kızlar bakalım ne olcak bugün olmasa yarın bir gün hep aklımda olcak 2 senedir yüzümde bi değişiklikler var dolgu denedim olmuyo benim yüzüme ondoskopik gözalatı boşanlara ii tabi ama benim dudak kenarıma bu yöntem iyiyimiş ama benim sarkan pek bi yerim yok doktor fazla oyanmıyacak benimle boyun falan o noktalara girmicek o yzüden kolay atlatırım sanırım ama dikiş izi ürkütüyor kendime kıyamıyorum ... ama doktoruma da aşırı güven verdi ona çok güveniyorum dua edin kalıcak yer kısmını da ayarlarsam ii olcak... çok heyecanlıyım. hergün bu dertle üzülmektense hergün aynı sayfalara defalarca bakmaktansa bunu yapmalıyım ben de kredi çektim maddi durumum çok da ii değil ama taksit taksit öderim giyinme makyaja ona buna vericeğime bu amliyatıma vericem. çünkü artık elbiselerler de makyaj malzemlerid ebeni mutlu etmiyor bu şekilde. keşke hep aynı yaşta klasak.siz de düşünün taşının ilerde evlenince ben hiç olamam sorumluluklar artıyo ozaman... iyi ki varsınız sizlerden destek alıyorum inşallah iyi sonuçlar alırım sevgili arkdaşlarım:)))