macs lift(s lift) yaptıran arkdaşlar var mı???

canım benim tek başına geleceksen gene de otel tercih etsen? sonuçta anahtar verecekler sana ama o anahtardan tek sende mi olacak? söylediğim paranoyakça ama burası istanbul.
bildiğim kadarıyla doktorların anlaşmalı otelleri var? onlara baktın mı?

doktoruma sordum da cvp gelmedi büvenebilirsem bakalım arkdaşımla gitcez ama onun orda abisi falan var onunla gider tutarız olmazsa bakalım :(((

Denizkızı merak ettim nasılsın herşey yolunda mı? Gelişmeleri bildir.umarım sağlıklı ve mutlu bir yüzle bu mesajımı okursun)))

ımm kızlar ben sıze maceramı sooyle anlatayım...temmuzda evlenecegım ıcın goz altı morluklarıma ve goz altımda ınce cızgılere bı care bulmak ıcın klınık arastırmasına gırıstım neyse once dr guner uysalın klınıgıne gttım sorunlarımı anlattım yasımın 21 oldugunuda ! adam baana daha muayane etmeden sana endoskopık yuz germe yapıcam malıyetı 4 bın tl sonra ben cook uzuldum depresyona grıcektım nerdeyse sonra gece yatarken yaptırmaaya karar verdım sabah oldu guner beye gdıcektım telım caldı bız esteworl den arıyrz bugun randevunuz var neyse aksam 5 gıbı guner beyden once oraya gıttım 4 katl guzel bı klınık kız randevuma baktı ben yuz sarkması dıe yazdırmıstım kız yuzume baktı guldu sen hıc aynaya bakmıon mu ne sarkması ya dedı baya bı dalga gectıler sonra doktor beyın yanına gıttım hemen anladı derdımı bende anlattım guner beyın dedıklerını sende ne yuz sarkması nede bısey var yanakların gayet guzel yuz hatlarında yuz ovalınde hıc bır sorun yok sadece ufak tefek sorunlar gozaltında cokme yok morluklar golge yaratmıs ondan sana ole gelıo dedı gozaltıma bıoface ın morluk ıcın kremını aldırdı sonra ben cok ısrar ettım dolgu dolgu hayır valla gerek yok canım dedı ben yuz hatlarımı sevıyorum aslında dedım doktor bey sevmesen bıle ben ole bısey yapmam sana hıc gerek yok dedı 21 yasında oldugun ıcın degıl gerek olmadıgı ıcın dedı ve benı cılt bakıma yolladı orda doktorum ınceledıkten sonra cıldımın kuru oldugunu bu yuzden bı kac tane mımık cızgımın ve olu hucerelerım oldugunu dermaroller la 6 seansta sana garantı bu sorunların cozulucek bebek gıbı olcaksın dedı ben o doktorada soledım endoskopık yuz germe dedıler bana dıe kadın ya ınsanlar para ıcın neler yapıolar senın yuz hatlarında olmak ıcın mıllet ne kadar operasyon gecırıo dedı bende oun mutlu mesut eve dondum sımdı de dermaroller seanslarıma baslayıp 6 seans sonunda sıze sonucları yazarım...

ımm kızlar ben sıze maceramı sooyle anlatayım...temmuzda evlenecegım ıcın goz altı morluklarıma ve goz altımda ınce cızgılere bı care bulmak ıcın klınık arastırmasına gırıstım neyse once dr guner uysalın klınıgıne gttım sorunlarımı anlattım yasımın 21 oldugunuda ! adam baana daha muayane etmeden sana endoskopık yuz germe yapıcam malıyetı 4 bın tl sonra ben cook uzuldum depresyona grıcektım nerdeyse sonra gece yatarken yaptırmaaya karar verdım sabah oldu guner beye gdıcektım telım caldı bız esteworl den arıyrz bugun randevunuz var neyse aksam 5 gıbı guner beyden once oraya gıttım 4 katl guzel bı klınık kız randevuma baktı ben yuz sarkması dıe yazdırmıstım kız yuzume baktı guldu sen hıc aynaya bakmıon mu ne sarkması ya dedı baya bı dalga gectıler sonra doktor beyın yanına gıttım hemen anladı derdımı bende anlattım guner beyın dedıklerını sende ne yuz sarkması nede bısey var yanakların gayet guzel yuz hatlarında yuz ovalınde hıc bır sorun yok sadece ufak tefek sorunlar gozaltında cokme yok morluklar golge yaratmıs ondan sana ole gelıo dedı gozaltıma bıoface ın morluk ıcın kremını aldırdı sonra ben cok ısrar ettım dolgu dolgu hayır valla gerek yok canım dedı ben yuz hatlarımı sevıyorum aslında dedım doktor bey sevmesen bıle ben ole bısey yapmam sana hıc gerek yok dedı 21 yasında oldugun ıcın degıl gerek olmadıgı ıcın dedı ve benı cılt bakıma yolladı orda doktorum ınceledıkten sonra cıldımın kuru oldugunu bu yuzden bı kac tane mımık cızgımın ve olu hucerelerım oldugunu dermaroller la 6 seansta sana garantı bu sorunların cozulucek bebek gıbı olcaksın dedı ben o doktorada soledım endoskopık yuz germe dedıler bana dıe kadın ya ınsanlar para ıcın neler yapıolar senın yuz hatlarında olmak ıcın mıllet ne kadar operasyon gecırıo dedı bende oun mutlu mesut eve dondum sımdı de dermaroller seanslarıma baslayıp 6 seans sonunda sıze sonucları yazarım...
21 yaşında midface lift :umursamaz:
biz 30 yaşında olduğumuz halde çevremizdekiler ne gereği var bu yaşda diyor.
birde tanınan bir doktor bu adamlarada güvenemeyeceksek kimlere güveneceğiz hayret yani

yanı oyuzden tek bı doktorun dedıgıne bakmayalım ben guner beye dolgu yapalım dedıkce olmaz endoskopık yuz germe oytun bey le mesajlastm adam bana gel goreyım demeden 5.500 tl ye yaparım yarın gelın yaapalım dedı ben esteworlde ugrayın bı bence

bıde esteworld dekı doktor yuzumu baya ınceledı yuzumun ceyrek acıdan durusuna sag sol profıl felan baya baktı kesınlıkle gerek yok dedı... güner bey benım asla aynada bakıpta benım goz altlarım cok cukur yada yuzumde yag dokum asagıya ınmıs yanaklarım cokmus felan degıldı aksıne herkes benım yuz hatlarıma bayılırdı güner bey benı cok uzdu bıdaha asla gıtmem bılmıyorum ama kızlar bana dogru bı yol gostermedı

21 ya$indaki biri icin bu tur operasyonlar kesinlikle cok sacma :olmaz: hayret 21 ya$indaki birine nasil olurda endoskopik yuz germe onerebiliyolar aklim almiyor :kızgın:
aahhhh aahhhh ben 21 ya$indaki halimi mum yakip ariyorum $uan ne guzel yuzum vardi mahvoldu $imdi ama benneyaptımki

Son düzenleme:
meryemcim sakın öle bi hata yapma yaşının tadını çıkar bizim bahsettiğimiz şeylerin senin sorununla alakası yok .... cildin kurudur kırışık olabilir beslenmene dikkat et yüzünü nemlendir sürekli sigara içiyosan da içmicen bi de kalıtsal cilt sorunları... bizim sorunumuz farklı ciltle ilgili değil 21 yaşında ben estetik nedir bilmezdim. kaymak gibi bi cilt 26 yaşıma kadar 2 sene önceye kadar herşey iyiydi:)))

Back
X