Bende de pek fark olmamış78.7 yim
Sadece 300 gr gitmiş
(
olsun bitanem 300 gram kötü mü? azda olsa yine kilo kaybı var tatlım inşAllah haftaya daha fazlası gider

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de pek fark olmamış78.7 yim
Sadece 300 gr gitmiş
(
benim gramlar çok ağırdan gidiyor.pek egzersiz yapamıyorum ne yazık ki.yapsam şimdiye kesin giderdi an az 2 kilo ama sanki yumuşadım hafiflemiş olabilirim.
öyle canım benimde şimdiye 2 kilo vermiş olmam gerkirdi( niye böyle olduk ki
(
abla meraba yine uzun zaman giremedim...
hemen kilomu söyle söyleyimmmmmmm :) :) :)
45 kilo oldum abla sonundaaaaa.....
Göbegim biraz gitti...
Ama daha cok kol ve bacakdan gitmis halam uzun zamandır görmemisti o öyle dedi....:26:
herkezde kilo mu verdin sen diyo...
yaniii cok ii gelisme bu...
takip edemedim burayıda :s
merhaba arkadaşlar hafta sonu annemdeydim tartılamadım bugün aç karna tartıldımm vee 61.1 olmuşum geçen hafta 62.4tüm çok şükür iyi gidiyor ama ama yemmek yemekk çoook yemek istiyorummm:)) neysee yemeyecem tabikiii... görüşmek üzere
benim beslenme düzenim çok kötü ona bağlıyorum.birde haraketsiz yaşantımama olacak o kilolar gidecek azar azar gidecek inanıyorum.eşim pek istemiyor kilo vermemi
harikasın diyor ama şu gramları verrsem kendimi daha iyi hissedeceğimi biliyorum.bu arada buralar çok sıcak 40 derece civarı gidiyoruz.daha 50leri görcez ALLAH kolaylık versin.
Madsad naber canım?
Canim ben hep unutuyorum ya olcmeyi.en son olctugumde gogus:87 bel:69 kalca:94 du sanirsam:) ama baya oldu:)
yarın dışarı çıkma ihtimalim var eğer unutmazsam tartılacağımölçülerimde değişiklik var çok şükür kalça dolu dolu 1 santim belimde 1 santimden azıcık fazla gögüsler yarım santim ki onlar dursun yerlerinde zaten mümkünse belden kalçadan gitsin
![]()
sizler nasılsınız ölçülerinizi alıyormusunuz.nerden kilo verdiğinizi anlamanın en kolay yolu![]()
Canim ben hep unutuyorum ya olcmeyi.en son olctugumde gogus:87 bel:69 kalca:94 du sanirsam:) ama baya oldu:)
yine tartılamadım yamarkete gittik tartı yoktu.eczanelerde tartı var mı onuda bilmiyoruz.of ya bir daha 15 gün sonra çıkıcam nerde nasıl tartılıcam ben ya
![]()
onlar balık kıvamını seviyorlar :) gittiğim market kocamandı her bölümü var ayakkabı,kuyumcu,tesktil vs ama tartı bulamadık eşimle.kilo verdiğimin farkındayım ama kaç kiloyum en başından beri blmiyorum tahmini olarak gidiyoruz bakalım.excity ile ölçülerimiz çok yakın demek ki yakın kilolardayız diycem de boyu kaçtı kilibyalıların tartı kültürü yok mu ya, şaşırdım gerçkten demekki herkesin yaşam tarzı farklı oluyor, üzülme canım inşAllah denk gelir tartılırısn bir yerde, bende merakla bekliyorum tartı işini hırs oldu bizede:=))))
Canim benim boyum 1.67-1.68 falan kilom da bu sabah 57.5 cikti. Olculer degisti mi hic bilmiyorm. Simdi kusadasindayim kizlar doner donmez olccem tekrar. merak ediyorum:)onlar balık kıvamını seviyorlar :) gittiğim market kocamandı her bölümü var ayakkabı,kuyumcu,tesktil vs ama tartı bulamadık eşimle.kilo verdiğimin farkındayım ama kaç kiloyum en başından beri blmiyorum tahmini olarak gidiyoruz bakalım.excity ile ölçülerimiz çok yakın demek ki yakın kilolardayız diycem de boyu kaçtı ki her neyse 1 kilo verdim eminim.