Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

abla meraba yine uzun zaman giremedim...
hemen kilomu söyle söyleyimmmmmmm :) :) :)
45 kilo oldum abla sonundaaaaa..... :52:
Göbegim biraz gitti...
Ama daha cok kol ve bacakdan gitmis halam uzun zamandır görmemisti o öyle dedi....:26:
herkezde kilo mu verdin sen diyo...
yaniii cok ii gelisme bu...
takip edemedim burayıda :s

merhaba arkadaşlar hafta sonu annemdeydim tartılamadım bugün aç karna tartıldımm vee 61.1 olmuşum geçen hafta 62.4tüm çok şükür iyi gidiyor ama ama yemmek yemekk çoook yemek istiyorummm:)) neysee yemeyecem tabikiii... görüşmek üzere

öyle canım benimde şimdiye 2 kilo vermiş olmam gerkirdi:(( niye böyle olduk ki:((

benim beslenme düzenim çok kötü ona bağlıyorum.birde haraketsiz yaşantım :50: ama olacak o kilolar gidecek azar azar gidecek inanıyorum.eşim pek istemiyor kilo vermemi :45: harikasın diyor ama şu gramları verrsem kendimi daha iyi hissedeceğimi biliyorum.bu arada buralar çok sıcak 40 derece civarı gidiyoruz.daha 50leri görcez ALLAH kolaylık versin.

abla meraba yine uzun zaman giremedim...
hemen kilomu söyle söyleyimmmmmmm :) :) :)
45 kilo oldum abla sonundaaaaa..... :52:
Göbegim biraz gitti...
Ama daha cok kol ve bacakdan gitmis halam uzun zamandır görmemisti o öyle dedi....:26:
herkezde kilo mu verdin sen diyo...
yaniii cok ii gelisme bu...
takip edemedim burayıda :s

canım senin adına çok sevindim=)) sanırım minegcim sne biraz kasdan veriyosun ondan canım bu şekilde incelme oluyor istediğin bölgeler hemen küçülmüyor, üüzlme canım ya bizde takip edemedik:)) öptüm

merhaba arkadaşlar hafta sonu annemdeydim tartılamadım bugün aç karna tartıldımm vee 61.1 olmuşum geçen hafta 62.4tüm çok şükür iyi gidiyor ama ama yemmek yemekk çoook yemek istiyorummm:)) neysee yemeyecem tabikiii... görüşmek üzere

canım alkıiların en kocamanını yolluyorum hemen:)) tebrikler, annende olmak da iyi gelmiştir annelerin yerin, kimse dolduramıyor:)) görüşürz canım öptüm:)

benim beslenme düzenim çok kötü ona bağlıyorum.birde haraketsiz yaşantım :50: ama olacak o kilolar gidecek azar azar gidecek inanıyorum.eşim pek istemiyor kilo vermemi :45: harikasın diyor ama şu gramları verrsem kendimi daha iyi hissedeceğimi biliyorum.bu arada buralar çok sıcak 40 derece civarı gidiyoruz.daha 50leri görcez ALLAH kolaylık versin.

oyy canım Allah kolaylıklar versin gerçkten sen bu sıcakları çekiyosun bizim burda hç şikayet etmeye hakkımız yok, eşin ne kadar güzel begeniyor eşini maşAllah diyelim=)) gider canım inşAllah gramlarda;)

yarın dışarı çıkma ihtimalim var eğer unutmazsam tartılacağım:9: ölçülerimde değişiklik var çok şükür kalça dolu dolu 1 santim belimde 1 santimden azıcık fazla gögüsler yarım santim ki onlar dursun yerlerinde zaten mümkünse belden kalçadan gitsin :1:
sizler nasılsınız ölçülerinizi alıyormusunuz.nerden kilo verdiğinizi anlamanın en kolay yolu :34:

Canim ben hep unutuyorum ya olcmeyi.en son olctugumde gogus:87 bel:69 kalca:94 du sanirsam:) ama baya oldu:)

Madsad naber canım?

teşekkür ederim excitycim iyiyim canım sen nasılsın? nasıl giidyor diyetler:) bugün bi arkadasa gittik günlerdr yogunluklarla ugraşıyorum malum düğün mevsimi herkesin kınası düğünü var, Allah mutlu mesut etsin inşAllah diyelim herkesi, benin diyet duraklama dönemine girdi tek sevindiğim sey beni gören herkesin oldukça zayıflamış oldugumu söylememsi ama :( ideal kiloya düşemedim biraz sabredim yeniden hırslanmam şu 6-7 kiloyuda vermem gerekiyor:(

yarın dışarı çıkma ihtimalim var eğer unutmazsam tartılacağım:9: ölçülerimde değişiklik var çok şükür kalça dolu dolu 1 santim belimde 1 santimden azıcık fazla gögüsler yarım santim ki onlar dursun yerlerinde zaten mümkünse belden kalçadan gitsin :1:
sizler nasılsınız ölçülerinizi alıyormusunuz.nerden kilo verdiğinizi anlamanın en kolay yolu :34:

tripolicim tartılma sansın oldumu canım, maşAllah ın var seni tebrik ediyorum arkadsım:) ecvet canım bel kalcadan gtsn gögslerdekiler kalsın:) bende kilo verdikçe iyice küçülüp gittiler ideal kiloma ulaşınca ne olacak bilmiyorum:S umarım kalırlar:DDD bnde ölçmedim canım kendimi ölmemm en mantıklısı bende başlıcam inşAllah ölçmeye:)

yine tartılamadım ya :14: markete gittik tartı yoktu.eczanelerde tartı var mı onuda bilmiyoruz.of ya bir daha 15 gün sonra çıkıcam nerde nasıl tartılıcam ben ya:14:

yine tartılamadım ya :14: markete gittik tartı yoktu.eczanelerde tartı var mı onuda bilmiyoruz.of ya bir daha 15 gün sonra çıkıcam nerde nasıl tartılıcam ben ya:14:

libyalıların tartı kültürü yok mu ya, şaşırdım gerçkten demekki herkesin yaşam tarzı farklı oluyor, üzülme canım inşAllah denk gelir tartılırısn bir yerde, bende merakla bekliyorum tartı işini hırs oldu bizede:=))))

libyalıların tartı kültürü yok mu ya, şaşırdım gerçkten demekki herkesin yaşam tarzı farklı oluyor, üzülme canım inşAllah denk gelir tartılırısn bir yerde, bende merakla bekliyorum tartı işini hırs oldu bizede:=))))
onlar balık kıvamını seviyorlar :) gittiğim market kocamandı her bölümü var ayakkabı,kuyumcu,tesktil vs ama tartı bulamadık eşimle.kilo verdiğimin farkındayım ama kaç kiloyum en başından beri blmiyorum tahmini olarak gidiyoruz bakalım.excity ile ölçülerimiz çok yakın demek ki yakın kilolardayız diycem de boyu kaçtı ki :9: her neyse 1 kilo verdim eminim.

onlar balık kıvamını seviyorlar :) gittiğim market kocamandı her bölümü var ayakkabı,kuyumcu,tesktil vs ama tartı bulamadık eşimle.kilo verdiğimin farkındayım ama kaç kiloyum en başından beri blmiyorum tahmini olarak gidiyoruz bakalım.excity ile ölçülerimiz çok yakın demek ki yakın kilolardayız diycem de boyu kaçtı ki her neyse 1 kilo verdim eminim.
Canim benim boyum 1.67-1.68 falan kilom da bu sabah 57.5 cikti. Olculer degisti mi hic bilmiyorm. Simdi kusadasindayim kizlar doner donmez olccem tekrar. merak ediyorum:)
Senin boy kilo kacti canim?
Tatilde kilo alir miyim verir miyim hic bilmiyorum... İnsallah veririm:)))

Tropolicim sen de evine bi baskul alsana canım.. Ugrasiyosun sagda solda tartilmaya:) Satmiyorlar mi yoksa orda:1: satmiyorlarsa biz gonderelim sana tatlim:)

Back
X