- 3 Nisan 2017
- 288
- 1.334
- 113
- Konu Sahibi ombreistiyorum
-
belki de konu sahibi kardeşini istememek yerine kardeşini kurtarmayı seçmiş olabilir. kardeş kolay kolay silinmez kiBen olsam istemem illegal işlere bulaşmış bir insanı.
Merhaba bu tarz şeyleri bolumum gereği biliyorum.
Sadece şunu söyleyeceğim çok zor bir süreç .
Ve tedavi alacak insanın bunu kayıtsız şartsız istemesi gerekiyor . Ne olursa olsun yılmayacak kadar istemesi.
Bütün bağımlılıklar çok zordur ama madde bagimlili bambaska
Kardeşim kötü bir psikolojide, Ergenliği huzurlu geçmedi maalesef kurtarmamız boynumuzun borcu. Sıkıntılı bir ailede büyüdük hepimiz.Ben olsam istemem illegal işlere bulaşmış bir insanı.
belki de konu sahibi kardeşini istememek yerine kardeşini kurtarmayı seçmiş olabilir. kardeş kolay kolay silinmez ki
Bu zamana kadar madde kullandığını kabullendirmek zor oldu sonunda iletişimimiz değişti kendisi bir taraftan tedaviyi istiyor o da sıkıldı düzensiz hayattan fakat masraflarından dolayı çekiniyor bir miktar borcumuz da olduğundan dolayı, yapı gereği de her sıkıntısını paylaşan birisi değil, öncelik gerçekten istediğini anlamak ve ciddi başlamak ama umarım geç kalmıyoruzdur.
Kardeşim kötü bir psikolojide, Ergenliği huzurlu geçmedi maalesef kurtarmamız boynumuzun borcu. Sıkıntılı bir ailede büyüdük hepimiz.
aksjds kusura bakmayınOff çok pardon ben erkek arkadaşım olarak okudum ya
Taşlanabilirim belki ama kullandığı sadece esrarsa kliniğe yatması gerekmez. Ama işin içine esrara karışmış daha tehlikeli maddeler girmişse bilemeyeceğim.
Bundan kurtulmak istiyorsa ve tutabileceğiniz bir yer varsa kişiyi oraya kapatıp yoksun bırakmayla da bıraktırabilirsiniz ama bunu herkes yapamaz işte.
İzleyeyim teşekkürler.Nereye giderse gitsin eğer ki bu işi kafasında bitirmeden giderse tekrar malesef ki başlar. Internette eski bağımlıların videoları var izleyin nasıl bıraktıklarını. Allah yardımcısı olsun biran evvel kurtulsun insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?