- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi 6 ustu 1 anne
-
Için rahatlayacaksa yaz tabiki..Dedigim gibi icimi dökmek için yazdım
Her insanin bir off modu vardır su anda bnde o moddayim
Rahatlamak düşüncelerden uzaklaşmak için yazıyorum
İsyan etmemek için
Şükür sağlık sıhhat yerinde ama ruh sagligim depresyona doğru göz kırpıyor
Neden bu kadar oldum bilmiyorum
Uzun zamandır yıllardır güçlü durayim derken bnde artık error verdim sonunda
Artik bunaldim . maddi sıkıntı ve ruhi bunalım bitirdi beni. Nefes alamaz hale geldim.
Ve eşimin bu sıkıntılar karşısındaki rahatlığı benim ona olan sinir ve öfkemi arttırıyor.
Aldığı asgari ücretin yarısına banka el koydu ve bebek olduğu için bnde çalışamiyorum.
Ablaları ise Ac o kadar acki küçük bir arsamiza el koymak istiyorlar.satmayin bizim olsun diyorlar.borç bitince alin diyorlar ve borç ta kendi anne babaları için çekilen borctu.
Bize verin banka alamasin diyorlar .
Babalarından kalan herşeyi aldılar ve halada istiyorlar.
Hele bir tanesi afedersiniz donuma kadar istedi .
Kısaca özet bu.
Eşimin rahatlığı,maddi sıkıntı ve bnm tokama kadar göz diken ablaları.
Çok bunaldim
Saçma sapan yazmış olabilirim belki ama inanın kelimeleri bile toparlayamiyorum..ve bozuk telle bu kadar zor yaziyorum
Yine asgari ücret ve yine bebekli bir konu..
Artıık "neden" diye sormuyorum bile..
Evet o varda yok maalesef
Hep neşeli görünmeye çalışıyordum ama bazen bnimdr tukendigim an oluyor
Ayni bugünkü gibi
Yok baba vefat etti bir sene olucak anne aylığını kıza devretti ahhh dinlemedi zamanında isteIçin rahatlayacaksa yaz tabiki..
Oluyor evet bazen error veriyoruz.
Ama cözüm uretmek lazim cok daha kotuye gdier durumlar
Annesi babasi icin neyle ilgili borçlandiysa onu annesi filan odemiyormu?
Aminnnnn rahatlar iste iyi niyetle yaklaştıkça kötülük buluyoruz maalesef yaranilazOnun kafası rahatsa senin de olsun. Bak kendini yıpratma. Eline geçen parayı kenara atmaya çalış, kendin ve çocuğun için. Ona adama da yüz verme ve ablalarına da gereken cevabı ver... Bırak adam düşünsün evime nasıl ekmek götüreceğim diye....
Git sattır arsayı kimsenin haberi olmadan, kapat borcu para kalırsada al kendi hesabına koy. Sonrada ailesi ile ilişiği kes..
Ha baktın bunların hiç birisine gelmiyor resti çekersin...
Yazıklar olsun böylelerine.. Çocuğunun rızkını heba edenlerin hepsine yazıklar olsun..
Allh yar ve yardımcı olsun senindeAynı durumdayız
Allh yar ve yardımcı olsun seninde
Seninkiler ne yaptı
Offfff
Yine asgari ücret ve yine bebekli bir konu..
Artıık "neden" diye sormuyorum bile..
Arsa bizim zamanında durumumuz iyi iken kendi pranizla aldıkBorcu neden bütün kardeşler bölüşmüyor ha eğer biz veremeyiz diyorlarsa
Arsadaki haklarından vazgececekler ya da borcu ödemek şartıyla arsayı onlara bırakın...
Her zamanki gibiBizden her şeyi bekleyip, kendileri hiç bir şey yapmadılar :)
Ay herhalde onlar ağaç kovuğundan çıkmış evet ben de her zaman her koyun kendi bacağından asılır derim amaArsa bizim zamanında durumumuz iyi iken kendi pranizla aldık
Borç isi ise çekmeseydin bize ne tavrindalar
Cocuk konusu na gelince BN yetimin kardeşim bile yok çocuğum yalniz kalmasın dedim oldu.Bir bebek degil üstelik, 3 cocuk.
Ama dogru sorun cadaloz görümceler
Yok maalesef zaten iç sıkıntın gitsin konuşacak kimsem yok diye paylastimAy herhalde onlar ağaç kovuğundan çıkmış evet ben de her zaman her koyun kendi bacağından asılır derim ama
ortak bir baba var o söz konusu ay ne yapılabilir bilemiyorum...
Hukuksal olarak yapılacak bir sey yok mu acaba?
İki çocuğunda gayet iyi durundaydikÇok gecmıs olsun oncelıkle.
Bız asgarı ucret almıyoruz, hiçte almadık cok sukur. Allah herkese versın.
2.cocugu bıle o kadar kafa karısıklıgı ve uzun sureden sonra yaptık ki, 3 tane cocuk ve asgarı ucret hakketten nasıl doyuruyorsunuz o kadar cocugu
Cocuk konusu na gelince BN yetimin kardeşim bile yok çocuğum yalniz kalmasın dedim oldu.
3.çocuğum korunnmama rağmen oldu bnde aldirmadi mm ve doğdu
Gorunceler sorun demedim ruh halimi ve bunaldigim şeyleri paylastim
Eskiden işimiz vardı kendi işimiz durumuz iyiydi hatta birikin yapmaya başlamıştıkAsgari ücret ile 1 cocuk bile cok, gercekten maddi zorluklar ile niye ille kardes diyorsun? Ki seni insan yerine koymayan ana kuzusu ile? Cocuklari kv'deye birakip calisamazmisin? 1000 lira ile gecinilmez ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?