Madden ve manen cokmus durumdayim

Cocuk konusu na gelince BN yetimin kardeşim bile yok çocuğum yalniz kalmasın dedim oldu.
3.çocuğum korunnmama rağmen oldu bnde aldirmadi mm ve doğdu
Gorunceler sorun demedim ruh halimi ve bunaldigim şeyleri paylastim

Başınız sağolsun ama yetimlikle 3 çocuk bağlantısı kuramadım. Bende tek çocuğum bu çocuğum tek kalmasını hiç anlamıyorum. En iyi örnek sizin kendi eşinizin ailesi. Kocanızın kardeşleri var tek değil de ne oluyor? Çok mu faydaları var? Bu şekilde geçinmeniz mümkün değil. Çocuklara kayınvalideniz bakabilir mi siz işe girip çalışsanız?

Onun sağolsun kendisine bile bakmaya niyeti yok ve bakmiyorda
Dediğim gibi üçüncü sürpriz oldu.
İki kardeş olsunlar dedim yalniz büyüdüm
İnanın kimsesizlik zor p psikoloji çok farkli

Eşini ikna et ,biran önce tarlayı satsın.Bu kadar hem maddi hemde manevi sıkıntı da olduğunu görüyor dur herhalde.Annen çocukların başına gelse sende çalissan.Bir elin nesi var misali.En oluru bu canim.Bu günler de geçer ,stres yapma , çocuklara da yansır.Annenle bir konuş olmaz mi

alnınızdan öpmelere doyamam.
o sabilere günah değil mi?

bu arada sözüm meclisten dışarı ben üzgün depresif olduğumda kolumu kaldırasım gelmiyor, herşeye sinir oluyorum, kendi içime kapanıyorum, insanlar nasıl düşünebiliyor cinselliği aklım almıyor bunalımdayken.
benim için biyolojik ihtiyaçtan ziyade biraz da keyif neşe olmalı, ön şartlar olmalı ya.

. Kadın anlatmış maddi durumları gayet iyiyken iflas etmişler,kimse aa bi dur belki bi kaç yıla iflas ederim çocuk yapmayayım diye aklından geçirmiyor heralde

3 çocuk şu devirde maddi geliri 10-12 bin üstü olan bir ailenin işi olabilir ancak.
insan çocuk sahibi olacaksa 5 yıl sonraki ihtimalleri bile düşünecek.
3. çocuk keyif işi, zorunluluk değil.

. Kadın anlatmış maddi durumları gayet iyiyken iflas etmişler,kimse aa bi dur belki bi kaç yıla iflas ederim çocuk yapmayayım diye aklından geçirmiyor heralde

Iflas etmediler, adam işi birakti, güya kp'eri yardim etmek için. Hiç iş ne olacak, eve nasil yemek girer düşünmeden.

Bu adam daha yeni sorumsuz olmadi. Şimdi bile arsayi kardeşlerinden dolayi satmak istemiyor. Cekirdek ailesi sefil yaşamasi umrunda değil.

Böyle sorumsuz bir adama 3 çocuk yapmak cidden fazla. Ki konu sahibin o zaman durumumuz iyi dedigi "yeni yeni para kenara koyuyorduk" yani durumu o kadarda parlak değildi.

3 çocuk şu devirde maddi geliri 10-12 bin üstü olan bir ailenin işi olabilir ancak.
insan çocuk sahibi olacaksa 5 yıl sonraki ihtimalleri bile düşünecek.
3. çocuk keyif işi, zorunluluk değil.
3. Çocuğu da kazayla olmuş zaten bunu da belirtmiş, nasıl bişey kazayla çocuk mu olur diyenler de var bu grupta ama spiralli olduğu halde hamile kalanlar var,yargılanmak için değil dertleşmek için yazılmış bir konu, yangına körükle gitmeye gerek yok

asgari ücretle 2 çocuk neden o zaman diye sorarım o zaman, neyin ne olacağını Allah bilir ama sadece kardeşi olsun diye 2. çocuğu yapmak akıl karı mı sizce?

asgari ücretle 2 çocuk neden o zaman diye sorarım o zaman, neyin ne olacağını Allah bilir ama sadece kardeşi olsun diye 2. çocuğu yapmak akıl karı mı sizce?
Baştan beri asgari ücretle çalışmıyor,kendi dükkânı var,babasının hastalığı nedeniyle bazı işleri geri çevirince iflas ediyor.

Şu konuyu yorumları doğru düzgün okumadan neden evlendin ? neden 3 çocuk yaptın ? nasıl güvendin ? şu soruları sorunca bişey düzelmiyo. Kadın durumumuz iyiydi sonradan tepetaklak olduk demiş. 3. çocuga hamileyken sorunlar çıkmış. Kimse ne zaman ne durumda olacagını bilemez. İnsan buraya rahatlayıp derdini anlatmaya geliyo herkes maşallah ne çok biliyomuş ya insanı daha çok psikolojisini çökertir bazılarınız valla. Burda herkesin 4 4 lük hayatı, çok yüksek maaşlı işleri, çok iyi kaynanaları görümceleri var herhalde. Her konuya garip garip yorumlar.

Yine asgari ücret ve yine bebekli bir konu..
Artıık "neden" diye sormuyorum bile..
Asgari ücret veya bebekle alakası yok bu durumun.
Erkeğin ailesi için çekilen ve konu sahibinin kocası tarafından ödenen bir borç var.
Ona neden demek aslında.

Madem eşin çok rahat, sen de rahat rahat harca tatlım. Boşuna sinir krizi geçiriyorsun.
Başkaları yiyeceğine sen ye, çocukların yesin.

Eşiniz vermezse havlamaya devam etsinler o zaman. Utanma filan da yok belli ki, insan çocuklu, geçim derdinde olan kırk kat yabancıdan istemez böyle saçma şey. Tam evlerden ırak tiplermiş.

Asgari ücret veya bebekle alakası yok bu durumun.
Erkeğin ailesi için çekilen ve konu sahibinin kocası tarafından ödenen bir borç var.
Ona neden demek aslında.

Konunun başlığı zaten madden çöktüğüne dair.. içeriktende anladığım bu.. bende meselenin görümce olduğunu düşünmüyorum.. adam zaten hatalarla dolu.. üzerine yanlış çocuk kararları.. en son takılması gereken yer görümcelerle arsa meselesi bence.. bakış açısı tabi nerden baktığımıza bağlı.. ben gidişata bakarım siz sonuca bakarsınız.. ayrıca 15 bin maaşı olsa adamın arsa da sizin haliniz olsun derdi ne haliniz varsa görün derdi konu sahibi. Demekki asgari ücretle ve maddiyatla alakası var.

Reactions: 000
Bazı insanlar burayı ağlama duvarı sanıyor sanırım.. bizlerde kknın iyi kalpli melekleri..
Burası forum sitesi kimse ne iyilik dağıtıyor ne de yargı.. veya çoğumuz psikologda değiliz.. herkes kendi karakteri doğrultusunda yorum yapıyor. Kimi gerçekçi bakar kimi iyimser kimi kötümser.. bu ayıp mı günah mı anarmol olan ne, abartı tepkiler veriyosunuz..

Hadi es kaza 3. Çocuk oldu. O anda da iflas oldu.. Aldırmak da bi seçenek. Benim vicdanımda ona kötü bi hayat sunmak aldırmaktan daha günah..

kadın derdini anlatmis gene cocuk bekçileri konuya tunemis. sanki yemek siparis eder gibi cocuk siparis ediliyorda neden cocuk yaptin diye hesap soruyorlar.

kac kez de anlatmış korunmaya rağmen oldu diye. hicbir korunma yontemi yuzde yuz korumuyor.

kadini çapraz sorguya alir gibi bu kadar sorgulamak neden.

umarim arsayi satabilirsiniz. kayinvalideniz de gorumceleriniz de insanlıktan nasibini almamis. hasta babalarinin peşinde biraz da onlar kostursaydi iflas etmezdi belki de esiniz.

Bütün olumsuzlukları düşünürsek hiçbir zaman o istediğiniz ferah hayat olmayacak. Para olur, sağlık olmaz, saglik olur para sağlık olmaz. İkisi de olur başka dış etkenler ortaya çıkar. Çocuk dünyaya getirmemek için milyon sebep sayılabilir.
O zaman kimse çocuk sahibi olmasın.

Hadi, neden diye sordunuz ve yine diyelim ki sonuna kadar haklısınız. Bu haldeyken 3 çocuk olmasi büyük bir sorun. Ama olmuş.
Geri iade etme ihtimali var mı?
O zaman sizin sorunuzun ve haklı olmanızın bir hükmü kalıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…