- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
- Konu Sahibi 6 ustu 1 anne
-
Cocuk konusu na gelince BN yetimin kardeşim bile yok çocuğum yalniz kalmasın dedim oldu.
3.çocuğum korunnmama rağmen oldu bnde aldirmadi mm ve doğdu
Gorunceler sorun demedim ruh halimi ve bunaldigim şeyleri paylastim
Amin allh buyukBöyle aç Insanları Allah doyursun diyorum başka diyecek söz yok.
. Kadın anlatmış maddi durumları gayet iyiyken iflas etmişler,kimse aa bi dur belki bi kaç yıla iflas ederim çocuk yapmayayım diye aklından geçirmiyor heraldeBir bebek degil üstelik, 3 cocuk.
Ama dogru sorun cadaloz görümceler
Çocuğunuz kaç aylık ? 2 sene içinde sıfırlandık diyorsunuz..
Ve nickinizin altına yazdığınız gibiyse 3 çocuk annesisiniz.. bu durumda insan ileriyi kestirebilir aslında.. iki çocuğun masrafı bile dağdır zaten.. üzerine bi de üçüncü..
İyi cesaret..
. Kadın anlatmış maddi durumları gayet iyiyken iflas etmişler,kimse aa bi dur belki bi kaç yıla iflas ederim çocuk yapmayayım diye aklından geçirmiyor heralde
. Kadın anlatmış maddi durumları gayet iyiyken iflas etmişler,kimse aa bi dur belki bi kaç yıla iflas ederim çocuk yapmayayım diye aklından geçirmiyor heralde
3. Çocuğu da kazayla olmuş zaten bunu da belirtmiş, nasıl bişey kazayla çocuk mu olur diyenler de var bu grupta ama spiralli olduğu halde hamile kalanlar var,yargılanmak için değil dertleşmek için yazılmış bir konu, yangına körükle gitmeye gerek yok3 çocuk şu devirde maddi geliri 10-12 bin üstü olan bir ailenin işi olabilir ancak.
insan çocuk sahibi olacaksa 5 yıl sonraki ihtimalleri bile düşünecek.
3. çocuk keyif işi, zorunluluk değil.
3. Çocuğu da kazayla olmuş zaten bunu da belirtmiş, nasıl bişey kazayla çocuk mu olur diyenler de var bu grupta ama spiralli olduğu halde hamile kalanlar var,yargılanmak için değil dertleşmek için yazılmış bir konu, yangına körükle gitmeye gerek yok
Baştan beri asgari ücretle çalışmıyor,kendi dükkânı var,babasının hastalığı nedeniyle bazı işleri geri çevirince iflas ediyor.asgari ücretle 2 çocuk neden o zaman diye sorarım o zaman, neyin ne olacağını Allah bilir ama sadece kardeşi olsun diye 2. çocuğu yapmak akıl karı mı sizce?
Asgari ücret veya bebekle alakası yok bu durumun.Yine asgari ücret ve yine bebekli bir konu..
Artıık "neden" diye sormuyorum bile..
Eşiniz vermezse havlamaya devam etsinler o zaman. Utanma filan da yok belli ki, insan çocuklu, geçim derdinde olan kırk kat yabancıdan istemez böyle saçma şey. Tam evlerden ırak tiplermiş.Vermez diye düşünüyorum normalde de vermez vr ben sat diye ısrar ettik ce satmayip bu sıkıntı lari çekmesine kiziyorum
Ablaları mal hastası,ben yetimim diye saf sandılar, parayla değil bedava istiyorlar
Zaten çok küçük bi yer ev bile yapamazlar ana mühim ola n bizde birşey kalmasın onların olsun
Asgari ücret veya bebekle alakası yok bu durumun.
Erkeğin ailesi için çekilen ve konu sahibinin kocası tarafından ödenen bir borç var.
Ona neden demek aslında.
Bütün olumsuzlukları düşünürsek hiçbir zaman o istediğiniz ferah hayat olmayacak. Para olur, sağlık olmaz, saglik olur para sağlık olmaz. İkisi de olur başka dış etkenler ortaya çıkar. Çocuk dünyaya getirmemek için milyon sebep sayılabilir.Konunun başlığı zaten madden çöktüğüne dair.. içeriktende anladığım bu.. bende meselenin görümce olduğunu düşünmüyorum.. adam zaten hatalarla dolu.. üzerine yanlış çocuk kararları.. en son takılması gereken yer görümcelerle arsa meselesi bence.. bakış açısı tabi nerden baktığımıza bağlı.. ben gidişata bakarım siz sonuca bakarsınız.. ayrıca 15 bin maaşı olsa adamın arsa da sizin haliniz olsun derdi ne haliniz varsa görün derdi konu sahibi. Demekki asgari ücretle ve maddiyatla alakası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?