- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
alakasız görunebilir lütfen merkaımı mazur görun konu sahibi arkadaşım,siz üni mezunusunuz ,hangi bölümü bitirdiniz ?
Ekonomi ve isletme bitirdim
çok kısa bir süre görüştüğüm bi çocuk vardı daha 2 hafta olmuştu görüşeli ve karşımda seni kaybedersem mahvolurum diye ağlamıştı.
o ağladığı anda benim için bitmişti çünkü o andan sonra ona merhamet eden üzülmemesi için sırtını pışpışlayan birine dönmüştüm.
ve tabiki bitirdim ilişkiyi.
ilişkide en önemli şey bence güç. erkek güçlü olacak, senden daha dirayetli daha güçlü daha sağlam olacak. sırtını ona yasladın mı bileceksin ki tamam güvendesin. eğer sana bunu hissettiremiyorsa böyle titrek çok naif çok hassas düşünceler duygular içinde iseniz o ilişki yürümez.
heleki günümüzde ayağı yere sağlam basan kadının okumuş çalışmış ekmeğini eline almış borcunu harcını kimseye muhtaç olmadan halleden bir kadının böyle bi erkekle mutlu olacağına inanmıyorum.
Bu duygunu cok iyi anliyorum. Gercekten birsey yapicam, kalbini kiricam, uzulecek diye birsey yapamiyorum. cuma dan beri aramiz iyi. Dun arkadaslarla ve onunla ciktik gezdik, iyi zaman gecirdik, bu sabah aradi, ellerim iyilesti, sen benim ilacimsin dedi bana. O boyle yaparak iyi birsey yaptigini dusunuyor ama benim onun icin kendimi kotu hissetmeme ve uzecegim diye diken ustunde olmama sebep oluyor.
Zamana biraktim bazi seyleri. Onu seviyorum, ve hala cok genciz. Ona zaman vermek istiyorum. Birseyler yapmaya calisiyor, cabaliyor. Belki ben doyumsuzluk yapiyorum. bilmiyorum.
Hakkimizda hayirlisi =)