Başka bir sorununuz yoksa bu görmezden gelinebilecek bir problem gibiMerhaba hanımlar eşimle hiç bir sorunum yok sıkıntım maddi.. ikimizde çalışıyoruz tanışalı 9 sene , evleneli 5 sene oldu.. geçmişte şirketini batırdıgı için her zaman borçluydu , şu an başka işte çalışıyor ,kira, geçim vs derken borçlarıyla başka bi şey kalmıyor.. telefonum düştü kırıldı daha önce de oldu ama ben isterdimki içimde “eşim alır halleder ya da bulur bir çare “ gibi bir his olsun.. ama hiç bi zaman olmadı kendimce borç harç kredi hallettim bir şekilde. Onu anlıyorum ama bazen de acaba yaptığım normal mi diyorum ? İnsan bazen de kendinden çok başka birine güvenmek istiyor velhasıl .. bu da beni boşluğa itiyor .. paylaşmak istedim belki tavsiyeleriniz olur.. iyi pazarlar herkese .
Aaah .. keşke toplumca bu önyargılardan ve zanlardan kurtulabilsek keşke .. sadece bir tabirin hiç tanımadığınız insanlar ve hayatlar hakkında size fikir vermesi hiç normal değil ..Eşinden “eş kişisi” diye bahsedenlerde evliliğe ve eşe bakış açısıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Benimseyememe durumu söz konusu sanki.
Adam hem borçlarını hem kirayı hem ev giderlerini ödüyor anladığım kadarıyla. Şu durumda sizin telefonunuza nasıl para ayırsın?
Yoo gayet normal. Eski konularınıza baktım yanlış bir yargıya mı kapıldım diye ama yanılmamışım.Aaah .. keşke toplumca bu önyargılardan ve zanlardan kurtulabilsek keşke .. sadece bir tabirin hiç tanımadığınız insanlar ve hayatlar hakkında size fikir vermesi hiç normal değil ..
:)Yoo gayet normal. Eski konularınıza baktım yanlış bir yargıya mı kapıldım diye ama yanılmamışım.
Bir an birinin beni anladığına inanamadım .. teşekkür ederim ..Para degil mesele anladigim kadariyla konu sahibi en azindan telefonum bozuldu deyince kocasi ver Ben ilgileneyim bir cozum bulayim belki tamir oluyordur demesini beklemis sanirim
Adım başı telefon tamircisi var, konu sahibi girip birine soramıyor mu? Kadınların bu kadar acizmiş gibi davranmasına ya da beklentiye girmesine katlanamıyorum ben. Bu sevgi, ilgi gösterisi değil bence. Yapabileceğiniz şeyleri eşiniz de olsa bir başkasının sizin adınıza yapmasını beklememelisiniz.Para degil mesele anladigim kadariyla konu sahibi en azindan telefonum bozuldu deyince kocasi ver Ben ilgileneyim bir cozum bulayim belki tamir oluyordur demesini beklemis sanirim
Arkadaşım fikrini beyan ettin ..sen başka konulara bak istersen..Hiç yıldızımız uyuşmadı belliki zorlamanın manası var mı ?Adım başı telefon tamircisi var, konu sahibi girip birine soramıyor mu? Kadınların bu kadar acizmiş gibi davranmasına ya da beklentiye girmesine katlanamıyorum ben. Bu sevgi, ilgi gösterisi değil bence. Yapabileceğiniz şeyleri eşiniz de olsa bir başkasının sizin adınıza yapmasını beklememelisiniz.
Ayrıca konu bariz para, hiç sizin anladığınız gibi değil. “Sıkıntım maddi” diye başlamış konuya, konu içeriği de tamamen parayla ilgili.
Yok bu konuya bakacam, canım buna bakmak istiyor. Size yazmadım ki ben hem, okumayın.Arkadaşım fikrini beyan ettin ..sen başka konulara bak istersen..Hiç yıldızımız uyuşmadı belliki zorlamanın manası var mı ?
:) vay arkadaş .. peki içinizi soğutana kadar yürüyün , devam .Yok bu konuya bakacam, canım buna bakmak istiyor. Size yazmadım ki ben hem, okumayın.
Teşekkür ederim izin verdiğiniz için, mutluluk gözyaşları döküyorum şuvan:) vay arkadaş .. peki içinizi soğutana kadar yürüyün , devam .
Konu para değilmiş, yersen...İyi de adam ne yapsin sirketi batmiş. Buna ragmen hem ev gecimine hem borclara ödeme yapiyor sonuçta.
Bir ara (yeni evliyken) biz çok daha berbat durumdaydik maddi olarak, o psikolojiyi tatsaniz boşanirmişsiniz siz demek ki.
Batmayip kazansaydi birlikte harcayaktiniz şimdi mi kotu oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?