Maddî anlamda sıkıntıdayım

sema55

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2023
52
8
6
37
Eşimin iş yeri kapandı tazminatını 1 bucuk aydir alamadı ehliyet yükseltme sınavlarıma girdi kamyonu stc4 aldi simdi tır ehliyetini alcak borca girdi cok tartistik daha iyi maas aliyum diye ugrasiyor uzun yolla gitmesini istemiyorum gitmeyecek arkadasima uydu bu işe kalkıştı bi dunya borc elimde ki birikimimi vercem mecbur evlilik iyi gunde kötü günde birbirine destek olmak değil mi 😔

Aynen oyle.zaten birikimimiz bu gunlerde ise yaramayacakda nezamn iss yarayacak.tabi degecek bid kisi ve degecek bir olaysa elbette vermelisiniz

Evet evlilik iyi günde kötü günde beraber olmaktır. Yalnız benim iki tane tanıdığım arkadaş vasıtasıyla bu uzun yol işine girdi, ikisi de ciddi zarar etti. Bu arkadaş güvenilir midir ? Siz ehliyet işleri için mi vereceksiniz birikimi ? Aracı bir firma falan mı sağlayacak ?

Düğünüm bile pandemi de 1 saat sürdü 2 bucuk senedir bir yere gidemedik onları artik düşünmüyorum çalıştım biriktirdim çocuğum olursa elimde olur sıkışmayız maalesef çocuğum olmuyor.... isyan etmiyorum ama hic iyi seyler olmazki hayatimda çalışmak istiyorum ama evliyim hamile kalırım diye işe de almıyorlar burda icimi dokmek istedim sadece 😥

Evet evlilik iyi günde kötü günde beraber olmaktır. Yalnız benim iki tane tanıdığım arkadaş vasıtasıyla bu uzun yol işine girdi, ikisi de ciddi zarar etti. Bu arkadaş güvenilir midir ? Siz ehliyet işleri için mi vereceksiniz birikimi ? Aracı bir firma falan mı sağlayacak ?
Esimin arkadaşı kamyon tır ehliyetlerine girdi aldi çalışıyor esine de al sende al 1 senedir kafasina girdi taa ki is yeri kapana kadar ben o kadar itiraz etmeme ragmen kamyonu aldı arada o arkadaşının yaninanada gitti öğrenmeye çalıştı şimdi arkadaşı diyor ki senin tecruben yok koskoca tırı sana vermezler diyor esim daha iyi maaş alırım diye uğraşiyor aslında anlatacak cok sey var 😔

Canım zor bir durum anlattığına göre ama sabır ve mantıklı düşünmek çok önemli böyle zamanlarda. Fevri konuşmadan sakince detayları öğrenebilirsin, kaygılarını eşinle paylaş ki o da senin endişelerini anlasın

Birakin gitsin ekonomiyi duzeltemezseniz daha cok yipranir evliliginiz istemiyorsaniz en azindan rahat bi nefes alip birikim yapana kadar calisir sonra birakir

Canım zor bir durum anlattığına göre ama sabır ve mantıklı düşünmek çok önemli böyle zamanlarda. Fevri konuşmadan sakince detayları öğrenebilirsin, kaygılarını eşinle paylaş ki o da senin endişelerini anlasın
Bazen ferri davraniyor istenmeyen seyler söylüyor mesala keske senin gibi takıntılı biriyle evlenmeseydim gibi sonra pisman oluyor ben susmasam konu uzar aslında iyi yönleri cok merhameti aile bağı var beni anlıyor en önemlisi butcede bana güvenip aldığı maaşı direk bana verir bir sey aldiğimda niye aldın demiyor o da cok bunalımda üzerine gitmemeye çalışıyorum 2 hafta sonra iş bakacak artık tir direksiyon sınavı var 18 de

Esimin arkadaşı kamyon tır ehliyetlerine girdi aldi çalışıyor esine de al sende al 1 senedir kafasina girdi taa ki is yeri kapana kadar ben o kadar itiraz etmeme ragmen kamyonu aldı arada o arkadaşının yaninanada gitti öğrenmeye çalıştı şimdi arkadaşı diyor ki senin tecruben yok koskoca tırı sana vermezler diyor esim daha iyi maaş alırım diye uğraşiyor aslında anlatacak cok sey var 😔
Yooo tecrübesi olmasa da veriyorlar tırı benim kardeşim de tır ehliyeti aldı bi ise girdi çalışıyor onunda tecrübesi yoktu

Yooo tecrübesi olmasa da veriyorlar tırı benim kardeşim de tır ehliyeti aldı bi ise girdi çalışıyor onunda tecrübesi yoktu
Bu korkunç bir durum aslında. Şansa yaşıyoruz yollarda

Bu korkunç bir durum aslında. Şansa yaşıyoruz yollarda
Aslında şöyle bir durum var öyle ise girince hemen uzun yola vermiyorlar yada çok büyük yük yada tır vermiyorlar biraz alıştıktan sonra çıkıyor uzun yola sonuçta tecrübe dediğimizde yola çıkmadan olmuyor

Bazen ferri davraniyor istenmeyen seyler söylüyor mesala keske senin gibi takıntılı biriyle evlenmeseydim gibi sonra pisman oluyor ben susmasam konu uzar aslında iyi yönleri cok merhameti aile bağı var beni anlıyor en önemlisi butcede bana güvenip aldığı maaşı direk bana verir bir sey aldiğimda niye aldın demiyor o da cok bunalımda üzerine gitmemeye çalışıyorum 2 hafta sonra iş bakacak artık tir direksiyon sınavı var 18 de
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, hayırlısını da gönlünüze göre versin 🙏🏻

Back
X