- 20 Mart 2018
- 1.144
- 1.626
- 133
Denizciler iyi kazanır diye biliyorum ama siz ayrılın başka yolunacak kaz ara sen
Valla yorumlara baktım da herkesin tercihi yaniben de evlenmeden önce evi olmayan biriyle evlenmem demiştim keza da öyle tercih ettim diğer şartlar da çok önemli tabii ki ama maddiyat da bu devirde çok önemli
İyi günde kötü günde diye evet deniliyor zengin birini tercih edince bu maddi durumu kötüye gidince ayrılacağın anlamına gelmiyor ama bir tercihtir maddi durumu iyi olan biriyle birlikte olmak benim ilk önceliklerim arasındaydıEvlendiguniz
Evlendiginizde zengin olup sonradan fakir olsa bosanacakmisiniz maddi durum degiskendir hayatin cok basindasiniz
Parasına çökecek birini arıyorsunuz falan yazmışlar da yani kocamın parası benim de paramdır kadınlar güzelliğiyle erkekler parasıylaKonu da ki durum çok başka ama
Sen ne yapsın mesela zengin adam ?
Ne özelliğin var ?
Çok mu güzelsin?
Shshshsh
Parasına çökecek birini arıyorsunuz falan yazmışlar da yani kocamın parası benim de paramdır kadınlar güzelliğiyle erkekler parasıylabas bas paraları Leylaya demişler
Kesin unutmuşsunuzdur.Ben bile unutmuşum kurduğu cümleleri helal olsun
Güzellik yetse keşke. Vizyon, zeka, kalite ve olgunluk da gerekli.Sen ne yapsın mesela zengin adam ?
Ne özelliğin var ?
Çok mu güzelsin?
Shshshsh
Kendi maddi durumunuz nasıldı mesela?İyi günde kötü günde diye evet deniliyor zengin birini tercih edince bu maddi durumu kötüye gidince ayrılacağın anlamına gelmiyor ama bir tercihtir maddi durumu iyi olan biriyle birlikte olmak benim ilk önceliklerim arasındaydı
Eşimle sevgiliyken durumu hiç iyi değildi.O zamanlar bunu hiç sorun etmedim.Evlendikten sonraysa işleri çok güzel açıldı.Şuan o zamanlar tahmin edemeyeceğim şeylere sahip olduk çok şükür.Demem o ki adamın karakterini ve sevginizi baz alın.Bugün olmaz yarın var olur bugün var olan yarın yok olur
Biraz öyle oldu kısmetim varmış demek diyorum.Eşim de çalışkandı birşeyler vesile oldu iyi olduGüneş gibi doğmuşsun adamın hayatına desene işleri açılmışAllah hayırlı eş vermeli tabi ki adamın da çalışkan ayağı sağlam basması. Buna doğru insan doğru insanı bulmuş diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?