Maddi durumu olmayan insanların doğurmasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnstagramda olan grup whatsapa gectik keske dediğiniz gibi esinlenip yazsaydin cocuklarin videolarini atiyoe gruba hastaneye goturemiyoruz hastayiz vay söyle kotuyuz boyle kotuyuz
İnstagram mı? Çık kızım ordan.

Bu çocuk yapmanın türkü Kürtü olmaz tamam Allah nasibi ile dünyaya getirir ama bu zamanda bu şartlarda 4 çocuk yapmak da ayrı bi olay gün geliyor tek çocuğun masrafı geleceğini hazırlamak ihtiyacını gidermekte zorlanıyoruz 4 çocuk yapıp sonrada ağlamasın bence

Konu çocuk olunca içim sızlıyor, bu çocuk öğlen arasında cevizli çikolatalı ekmekli meyve sulu beslenmesini yiyen arkadaşlarını izleyecek , ayakkabısından montundan utanacak , arkadaşlarının telefonlarına tabletlerine bisikletine heves edecek …

Haklısınız ama anlayacak birine benzemiyor zaten

Cok haklisiniz, maddi durum değişebiliyor ama kraliyet aileleri bile bu kadar cok cocuk yapmiyor. 2-3 cocuklari var bildiklerimin şuan.

Çikolata ve meyve suyu çok da besleyici gıdalar değil yalnız:)) çocuklarınızı bununla beslemeyin. bari bal süt deseydiniz:)

tek dedigim niye bu yokluga bu kadar cocuk dogurdun.
Bir anneye “niye bu çocukları doğurdun” demek haddini bilmemek. Burda da oluyor “niye bu evliliğe çocuk doğurdun” diye mesajlar. Ama bu kimseyi ilgilendirmez. Ha bazı ülkeler devlet politikası olarak nüfus planlamayı belirliyor. Nüfusları az ise çocuk için teşvik ediyor. Çin gibi kontrolsüz büyüyen ülkeler sınır koyuyor. Onun dışında bireysel olarak kimsenin kimseye aile planlaması konusunda yorum yapmaya hakkı yok. Ha düşüncelerinizde haklısınız ama başkasını toplum için rencide ederseniz tepki görmeniz çok doğal.
Çin'de 3 çocuk sahibi olmaya izin veren yasa değişikliği kabul edildi

Valla arkadaşım diye anlattığı olayı bir influencer anlatmış herhalde. Ortada arkadaş yok diyor arkadaşlar. Ben sosyal medya kullanmıyorum, bilmiyorum valla.
Whatsaptan bir olay arkadasim degil anneler grubunda olan bir şahis. Şuan tartisma yasiyorum birkac kisi para atmiş adres istemisler eve araba yolluyorlarmış ulasilmiyor kendisine acikcası sacma sapan olaylarin icindeyim belki o kisiyi gordu ona ozenerek yazdi whatsaba dediginiz seyde olabilir bildiginiz birkac kisi dolandirildi

Eve niye araba yolluyorlar?

Eve niye araba yolluyorlar?
Cocugum hasta gidemiyoruz zor durumdayiz diye yazmış onlarda araba yollalim eksigin neyse giderelim.alisveris yapalim sana demisler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…