Gruptan cikmis herkesi engellemis telefonları acmıyormuş para atanlar olmuş. Polise gideceğiz diyorlar ama ben para atmayıp sorguladıgım icin gruptan atildıgimdan dolayi karismayacagım artık bu yuzden konuyu kapattiriyorum hersey yalan ciktiEve niye araba yolluyorlar?
Al işte.Whatsaptan bir olay arkadasim degil anneler grubunda olan bir şahis. Şuan tartisma yasiyorum birkac kisi para atmiş adres istemisler eve araba yolluyorlarmış ulasilmiyor kendisine acikcası sacma sapan olaylarin icindeyim belki o kisiyi gordu ona ozenerek yazdi whatsaba dediginiz seyde olabilir bildiginiz birkac kisi dolandirildi
İşte ilgisi yok diyorum ben de zaten. Çocuk doğurmakla Kürt olmak arasında nasıl bağlantı var ki ben siyasi fikir sunmuş oluyorum?Bunun milli aidiyetle ne ilgisi var? Siyasi fikirlerinizi kendinize saklayın ya da siyaset yapılan bir sayfa bulup oraya yazın ne istiyorsanız.
Seni tanımam etmem, çevren seni öyle niteliyorsa otur düşün derim. O mesajda yazdığın son cümlen seni anlatıyor zaten. Canımın istediğini değil, medeni insanların özellikle bu yüzyıldaki bakış açısını yazdım.İşte ilgisi yok diyorum ben de zaten. Çocuk doğurmakla Kürt olmak arasında nasıl bağlantı var ki ben siyasi fikir sunmuş oluyorum?
Kadın resmen Kürt olduğu için bu yorumlara maruz kaldığını söyleyerek acıtasyon yapmış. Siz de benim ne dediğimi anlamadan herhalde bana gıcık olduğunuz için canınızın istediği şeyi yazmışsınız ama ,tutmadı sevgili üye arkadaşım
+1Allah rızkını veriyorsa öyle whatsap gruplarında zırlamasın. Ne beyinsiz insanlar var. Bunun ırkla da hiç alakası yok,bıktık şu Kürtlük acıtasyonundan.
Anlattığı hikayenin gerçek olmadığı o kadar belli ki siz niye anlamayıp yorum yaptınız.Whatsaptan bir olay arkadasim degil anneler grubunda olan bir şahis. Şuan tartisma yasiyorum birkac kisi para atmiş adres istemisler eve araba yolluyorlarmış ulasilmiyor kendisine acikcası sacma sapan olaylarin icindeyim belki o kisiyi gordu ona ozenerek yazdi whatsaba dediginiz seyde olabilir bildiginiz birkac kisi dolandirildi
bir cocugun gelecegini fusunmeden ha bire üremek beyinsizlikten baska bir sey degil. bosverin dogursunlar, cocuklarini kuru ekmekle besleyen onlarMerhaba, bir whatsap grubumuz var ordaki arkadasımizin 4 tane cocugu var başladi nasil yokluk yaşadıgıni anlatmaya ornek gerekirse. Komsulari tavuk icin kuru ekmek getiriyormus bu islayip cocuklarina yediriyormuş. Ayakkabi aliyormus cocuklarına sirayla giydiriyormus olanlara. Okuldaki kirtasiye mazemelerini ogretmeni aliyormus. Cocuklari aciktim diye aglayinca cok yemek yiyemeyiz kapidan sigamayiz diye avutuyormus.bu anlattiklarindab sonra tek dedigim niye bu yokluga bu kadar cocuk dogurdun. Diger kizlar basladi vay sanane istedigi gibi dogurur Allah veriyor rızkinida veriyor. Dedim Allah veriyor diye durmadan doguralimmi baya tartıstık ve beni gruptan attılar bana baya dert oldu ben haksızmiyim nolur birsey deyin. (Kendisi kurtmuş bana iki lafindan biri ben kurdum kurdum sen irkcılik yapiyorsun bu dedigimin irkcilikla alakasi varmı?)
Wp grubuna gelene kadar belediye ve sosyal hizmetlerden bir sürü yardım istiyorlar zaten.Muhtemelen acıtasyon yapıp biseyler koparma derdinde konu sahibi sonuna kadar haklı. Doğurup duruyor sonra açlar diye ağlıyor. Tavuk yemiyle ıslayıp besliyorum diye anne grubunda ağlıyorsa amacı biseyler koparmaktır. Az uyanık olun.
Benim mallığım gidiyor. Bir suru fotograf atiyor beton zemin atiyor. O attigi resimler tiktokta haliliskomu neymis oraki paylasilan videolardan alınan ekran goruntuleriymis. Yeni yeni ogreniyoruzAnlattığı hikayenin gerçek olmadığı o kadar belli ki siz niye anlamayıp yorum yaptınız.
Gerçekten ihtiyacı olan insanlar bunu dile getirmekten çekinirler, aklınızda bulunsun.
Bence dogru duzgun tanimadigi insanlara kendisini acindirma sebebi yardim toparlamak. Onurlu insanin yapacagi is degil.Eee size ne, bize ne? Çocukların bakımlarını sizin üstlenmenizi istemiyorsa sizi ilgilendiren bir durum yok.
Merhaba, bir whatsap grubumuz var ordaki arkadasımizin 4 tane cocugu var başladi nasil yokluk yaşadıgıni anlatmaya ornek gerekirse. Komsulari tavuk icin kuru ekmek getiriyormus bu islayip cocuklarina yediriyormuş. Ayakkabi aliyormus cocuklarına sirayla giydiriyormus olanlara. Okuldaki kirtasiye mazemelerini ogretmeni aliyormus. Cocuklari aciktim diye aglayinca cok yemek yiyemeyiz kapidan sigamayiz diye avutuyormus.bu anlattiklarindab sonra tek dedigim niye bu yokluga bu kadar cocuk dogurdun. Diger kizlar basladi vay sanane istedigi gibi dogurur Allah veriyor rızkinida veriyor. Dedim Allah veriyor diye durmadan doguralimmi baya tartıstık ve beni gruptan attılar bana baya dert oldu ben haksızmiyim nolur birsey deyin. (Kendisi kurtmuş bana iki lafindan biri ben kurdum kurdum sen irkcılik yapiyorsun bu dedigimin irkcilikla alakasi varmı?)
Üç çocuğum var ve bazen keyfine dışarıda çok olmadan bu tarz yiyecekler alıp yiyoruz. Üç çocuk ve ben tek kova da alabiliriz mesela. Bundan sonra utanıp alamamGeçen gün KFC' ye 3 çocuklu 5 kişilik bir aile geldi. Çocuklarda peş peşe doğmuşlar belli küçükler, biri zaten bebek arabasında. 5 kişi, 2 kişilik kova menü aldılar. Neden böyle olsun? Zaten her hallerinden yaşam tarzları belliydi.
Ha şimdi diyeceksiniz ki pahalılık, ekonomik kriz var.
Tek çocuğum var ve bundan 7 yıl önce geçinmek daha kolayken de hiç 2. çocuk düşünmemiştim. Çünkü bize lükstü. Önce gelir düzeyine bakmalı, sonra olası bir durumda (insanız ayağımıza hiç mi taş değmeyecek) neyim var diye bakmalı insan hayat hep mükemmel gitmez, gidemez.
Bir de şey var zenginin malı fakirin dölü artar.Zengin parasıyla, fakir karısıyla oynar diye boşa dememişler.
jkshjfsffsf
Çok mümkün, olabilir ama yine bizi ilgilendiren bir durum yok. İnsanlar da az kafalarını çalıştırıp düşmesinler tuzaklara.Bence dogru duzgun tanimadigi insanlara kendisini acindirma sebebi yardim toparlamak. Onurlu insanin yapacagi is degil.
Yoo çevrem beni son derece hümanist bilir ki öyleyim zaten. Ben insanları ırkına,diline,dinine göre ayırmam. Ama başına ne gelse her tartışmasından sonra “vay ben Kürt olduğum için bana böyle davranıyorlar” diyen insanlardan da sıkıldım. Kendi kendilerine senaryo yazıyorlar. Biriyle tartışınca ben hiç demiyorum “Türk olduğum için bana böyle yapıyorlar” diye. Onlar niye diyorlar? Her şey ırkla mı alakalı?Seni tanımam etmem, çevren seni öyle niteliyorsa otur düşün derim. O mesajda yazdığın son cümlen seni anlatıyor zaten. Canımın istediğini değil, medeni insanların özellikle bu yüzyıldaki bakış açısını yazdım.
Üç çocuğum var ve bazen keyfine dışarıda çok olmadan bu tarz yiyecekler alıp yiyoruz. Üç çocuk ve ben tek kova da alabiliriz mesela. Bundan sonra utanıp alamamkesin ayy yazık bunlar fakir üç de çocuk yapmış derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?