- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Borç ödüyoruz onun haricinde fena değildi önceden borç çıktı işte. Ailem yardım ediyor ama çok utanıyorumAilenizin durumu hiç mi iyi degil.
S
Aile desteği olmadan olmaz gibi geldi bana
Atanmam için dershaneye gitmem lazım gidemesem bile evde çalışma ortamı gerekiyor o da yok. Okulda ders çalışırım diye düşünüyordum. Bari ales puanının süresi geçmeden master aradan çıksın dedim ama evde otursam bile yine zor durumda olacaktımKeske atandiktan sonra master yapsaydiniz.bildigim kadariyla masraf cok oluyormus ve kitaplar falanda baya pahali.
Niye utanıyorsun canım aile ne için var?Borç ödüyoruz onun haricinde fena değildi önceden borç çıktı işte. Ailem yardım ediyor ama çok utanıyorum
Son 1 aya kadar kpss telaşım vardı. Yani ders çalışıyordum. Ondan sonra iş aradım bulamadım. Önceden olacağını tahmin etmiştim ama az biriktirebildimKelimenin tam anlamıyla son dakika mı farkına vardınız ekonomik durumunuzun? Mecbur altınlarınızı bozduracaksınız. Hafta sonları part time iş bulabilirsiniz ya da yabancı diliniz varsa üç beş çeviri filan kollayın
Isterseniz basarirsiniz.birinci donem iş bulup calisin.masraflarinizi odersiniz ikinci donemde kpss ye yogunlasinAtanmam için dershaneye gitmem lazım gidemesem bile evde çalışma ortamı gerekiyor o da yok. Okulda ders çalışırım diye düşünüyordum. Bari ales puanının süresi geçmeden master aradan çıksın dedim ama evde otursam bile yine zor durumda olacaktım
Şu sıralar sıkışığız işte lisans okusam yine yardım etsinler de master olunca "ee yapmasaydın" deme hakları var. Demezler ama hakları var isteyeceğim mecburNiye utanıyorsun canım aile ne için var?
Mesela ben 25 yasına kadar atanamadık ailem baktı, ki sonra da hep destek oldular
Aynı sekilde kardeşim de 26 yasına kadar okudu
Babam hala calışır bize ev araba vs konularında destek olmak için
Tabi ilerde yani yaslanınca biz de her daim onların yanında oluruz
Yani durumları yoksa bir sey diyemem ama varsa utanılacak bir sey yok tatlım
Altıni bozup is bakmaya devam edeyim o zaman?Isterseniz basarirsiniz.birinci donem iş bulup calisin.masraflarinizi odersiniz ikinci donemde kpss ye yogunlasin
Benim de aklima geldi yapacağım sagolunKendin sandvic hazirla??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?