Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne biliyim burda yemeğini pişiremyen bile gelip burda fikir alıyo bnde kızların fikirlerini almak istedm ama inanın pişman oldum çok kırıcı konuşuyolar.bi şans veriym mi diye düşünüyorm çnkü gerçkten yıllar sonra ilk kez ona karşı böyle ilgi duyuyorm sonunda üzülmmk varsa da denemek lazm heralde
daha taktik vermemiş kisevabına bi özetleyin. evimin kadını, çocumun anası yapın beni
valla sadece teklif geldi. yüzük gelmedi... hımm saf köylü kızını oynuycam artık![]()
hayır kızlar sevgilimdi yani:) ilkti zaten kötü biri oldğunu söylediler kötü derken milletten para haraç toplayan hergün dayak dövüş silhla bıçkla gezen cinsinden.ama bn insanlra inanmadım saflığıma denk geldi işte sonunda görşmek istemedm kurtulamadm sonnda dayak yedm işte
hayır kızlar sevgilimdi yani:) ilkti zaten kötü biri oldğunu söylediler kötü derken milletten para haraç toplayan hergün dayak dövüş silhla bıçkla gezen cinsinden.ama bn insanlra inanmadım saflığıma denk geldi işte sonunda görşmek istemedm kurtulamadm sonnda dayak yedm işte
banada hiç yüzük gelmedi ayılar kuru kuru teklif ettiler
sosyeteden oğlan bulamadıkki![]()
![]()
şimdi ciddi cevap verenlerden biri olayım.....yakışıklı sosyeteden zengin kibar biri sana direk yüzük verdiyse ....nikahta imzalar atılana kadar evlilik teklifi olarak düşünme derim.....bak ben mesleğim gereği bir sürü insan tanıdım.....çirkin fakir kenar mahalleden ve kızlara neler neler yapmıyorlardı kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlardı
6. hissim hikayenizde bir terslik olduğunu gösteriyor
ama dediğiniz gibiyse çok kıskandım![]()
yahu sen bir açık anlatmıyosun ki
bu yüzüğü sana verirken ne dedi
evlenelim mi dedi
siz daha el ele gezip dolaşmamışsınız
hop diye nerden çıktı bu yüzük
ben ce bu iş nasıl olur diye sorana kadar
sizin evlilik veya sevgililik olayı yok onu bir anlayalım hep birlikte
tatlım sen maddiyat yoksunu değilsin hayal gücü yönünden fakirsin sadece. Eğer hikayen sahteyse, 3.sınıf Türk dizilerinden çalınmış 3. bir zenginlik anlayışın var, değilsen de çok sıkıcı bir yaşantın var yahu hayatla ilgili hiçbirşey öğrenmemişsin herşey gözünü boyuyor. 6 tane evin varken kendinizi orta halli zannediyorsun, hayran hayran tvlerden gördüğüm clublere gidiyor, aman annesi bile yurtdışına çıkmış nasıl ayak uydururum ben diye hayıflanıyorsun, beyaz yakalılar dahi kendilerine lüks eğlence yerlerine gitme, ailecek yurtdışına çıkma imkanlarını sağlayabiliyorlar Allah aşkına yani. Bu kadar saf saf etkilenilmez herşeyden.
Tabi 8000tllik makarna olayı gerçekse bilememAma o zamanda etkilenmek yerine g*tünle gülmek daha mantıklı bir seçim olabilir.
belkide ben tam yazamadğmdan siz bni yanlış anladınz kızlar.ya çirkn mahalle kızı değilim çok şükr mankn gbi kızımya biz tanıştk kaç ay öyle topluca görştk arkdşlarla snra bi gün bna benden hoşlndğnı söyledi ama bu konulara sıcak bakmadğnı biliyorm dedi.ama biz yine görştk arkadaş olark ne yaknlşma ne bşi arkadaşz işte en sonunda anladm sen kabul etmiceksin beni dedi ön yargıların var ve ailenden dolayı dedi ve yüzkle birlkte evlilik teklifi etti zaten birbirmzi iyi tanıyorz yani
ben zaten yurtdışında okudum canım.yurtdışı meselesi başka bişiye parmk basmk içn sölendi.ailesinn çok lüks bi şeklde yaşadğnı sölemk istedm
belkide ben tam yazamadğmdan siz bni yanlış anladınz kızlar.ya çirkn mahalle kızı değilim çok şükr mankn gbi kızımya biz tanıştk kaç ay öyle topluca görştk arkdşlarla snra bi gün bna benden hoşlndğnı söyledi ama bu konulara sıcak bakmadğnı biliyorm dedi.ama biz yine görştk arkadaş olark ne yaknlşma ne bşi arkadaşz işte en sonunda anladm sen kabul etmiceksin beni dedi ön yargıların var ve ailenden dolayı dedi ve yüzkle birlkte evlilik teklifi etti zaten birbirmzi iyi tanıyorz yani
bu kızçemiz sevgili olayına karşı değilmiydi bea?
eski sevgili falan diyor şimdik
tam 28 sayfadır takip ediyorum dünden beri:) dün senin biraz saftirik bir kızcağız olduğunu düşünmüştüm içime sinmeyen samimiyetsiz birşey olduğunu da söyledikten sonra nedense iyi niyetli olduğunu düşünmüştüm ama 28 sayfa boyunca konunla ilgili hiç birşey anlatmadın
sonuç 30 binden 300 bine terfi edeceğinin umuduyla sevindirik olmuş bir genç kız, kimseyle paylaşamamış gelmiş burada hava atıyor başka da birşey değil dağılabiliriz bence. tamam canım tamam bizde sevindik bak valla sevindik yani havada karada kap sen bu çocuğu kkcak halay çekicez
bu adam çok zengin ya hani
belki seni sevindirmek için hediye niyetine almış olmasın bu yüzüğü
sevabına gibisinden![]()
Bu insandan sadece bir dayakla kurtulduguna sükretmelisin...Bu tarz insanlara bulasma... Bu durumda maddi durum degilde diger durumlar cok daha vahim... O zaman bir sorun teskil ediyor.. . Karsidaki insanin hic bir seyi olmasin ama insan olsun..
Bak işte..
Sen arkadaşına da "arkadaş" diyorsun, sevgiline de..
Herneyse..
Kötü bir olaymış..
bu kızçemiz sevgili olayına karşı değilmiydi bea?
eski sevgili falan diyor şimdik