Maddi Farklılıklar Sorun Olur mu?

Kendisini Feriha, sevgilisini de Emir sanan bir üye vardı o geldi birden aklıma
Valla kusura bakma ama cevapların tavırların çok samimiyetsiz geldi bana da.
"herkesin sahip olmak istediği" birisini tavlayabilmişsen bence sorunun cevabını da kendin bulabilirsin "6evli bir arabalı zengin sayılabilecek" bir aile kızı olarak

o 8 bin tl lik makarna benim konum değil canım yanlş anlaşlmasın başka bi konudan bahsediyorlr

kadesa üzerindeki sosu yakuttan makarnalarda pırlantadanmış üzülme kuzum bundan dolayı o kadar para yane gel ben sana özel soslu makarna yapiyim

İşte o konuda da yorumlar bu yöndeydi :)

konu sahibi de ev araba herkeste var vs vs yazıp kendi gelirini falan yazmıştı :)
Ve kendisi de ögrenciydi :)

Neyse yahu bu konuyu görünce birden aklıma geldi,
hafızam kuvvetlidir unutmam :)

ne bilim böyle düşünülceğini bilsem söylemezdim gerçekten..onun ailesine göre maddi durumlarımız arasındaki uçurumu açıklamak için söyledim

"benim aileminde durumu iyi derken 6 evi arabası fln var işte normal bi aileyiz"

Böyle bir cümleyi hangi ruh haliyle kurdun merak ettim..
Siz normal bir aileyseniz eğer biz bayağı sefil sayılırız..
Ne düşünmemizi bekliyordun acaba?

8000TL ye makarna mı yenir yaaa, ben konunun gerçek olduğuna inanmıyorum

Aynen mevzu yaşam tarzından çok para olarak aktarılınca insan da ister istemez bakıın bakıın ben nasıl birini buldum 30binden 300 bine terfi ettim oley gibi hissediyor yalan mı yani?

evet
maddiyat en son sorun olması gerekir bu konuda
en basit tarafı düğünü onlar içkili çalgılı eğlenceli yapmak isteyecek
ailen kabul edecek mi bu düğünü yada zengin oğlan barlarda eğlenmek isteyecek evlenince sen tek git ben gelmicem mi diyeceksin
ha evlenince evinin adamı olur evde oturur bi yere kıpırdamaz diye hayal kuruyorsan çok yanılıyorsun

Ben o cümleyi sonradan tepkiler gelince anladım :)

Başta sandım ki,"biz normal aileyiz,onların 6 evi var" diyor :)))

bazı arkaaşlar konuyu dağıtıyo
litfen konu sahibine yol gösterelim
bence konu feyk
öhhm yani arkadaşım davul bile dengi dengineymiş
başlamadan bitirin
Sen şimdi bize kıskanç mı didin.
Biz fakir ama gururluyuz taaammı.

Kuzum ben sana evde makarnanın alasını yaparım,
Bide 8000 liralık fatura keserim,
8000 lik makarnada yemedim demezsin.

mesela evlenseniz ilerde
damat bohçasına yün içlik mi koyarsınız röpteşambırmı:26:

Eeee sizin de ailenizin durumu iyimiş.
Farklı olan nedir,açıklama yapmazsanız nasıl cevap yazacağız?

KIZLAR dikkatli okuyup bana eleştiride bulunun lütfen.BU arkadaşın bu sorusu üzerine söyledim onları yoksa söylemezdim ya of

Bize sorduğun gibi sevgilinede soruyorsan;

senin araban benim arabamdan 270 bin tl fazla bu bi sorun mu diye???

sorun var demektir ama maddi değil sindirimsel

he ya öle de bi konu vardı
ne yazdığımı hatırlamıyorum ama şimdi
merak ederim tüh

yalnız hem hoşlanıcam sevecem hem iyi biri olacak hem yakışıklı olacak hem zengin olacak
bunu kafaya takacam
uça uça giderim ayol ne düşünücem
yeme de yanında yat ahahhaha

asıl bir konu vardı
adam mercedesle korumalarla burgerkinge geliyordu
ve hala neden sahte diyorsunuz diyorlardı
ne diyecektik acep

6 tane evi olan kisi zaten iyi yiyor iyi geziyordur..
yani 6 evi mum isiginda oturup elde camasir yikayarak almadilar ise
zaten buna paralel bir hayat surduruyordur..
ama acikcasi oyle catalli bicakli evde ayakkabiyla gezilecekse ben bu hayatta olmazdim
ki olmadimda zaten elinde simit yemeyi yadirgayan adama ne kadarda zengin olsa hayir dedim..
neyse onemli olan onun zenginligi degil senin onun yasadigi hayati benimsemenle ilgili duruma aciklik getirmen lazim..
mesela evimde devamli hizmetci olmasini sitemem cunku emir edemem ..
hatta yemek yemege gittigm bi yerde yemegimi bitimeme ragmen hep bi onumu temeizleme durumu oluyor bende
cunku biri geleck onumu temizleyecek diye cekiniyorum..
hatta tatile gittigimde bile doner odami kolacan ederim ..
yani bunlari degerlendir ona gore onun hayati yasamayi bekledigin hayatmi kararini sen ver..

ne bilim böyle düşünülceğini bilsem söylemezdim gerçekten..onun ailesine göre maddi durumlarımız arasındaki uçurumu açıklamak için söyledim

Sen ailesi ile tanıştın mı?Sana bu uçurumu,sınıf farkını hissettirdiler mi?
Briç masasında ki annesi sana bakıp,elinde golf sopasıyla bahçeye giren kocasına
''hulusiciğim,bak enginin kız arkadaşı,cemiyetimizden değil ama zamanla öğrenir,bize uyum sağlar''mı dedi.

off yine senarist yönüm kabardı
Şaka bir yana da neden bu kadar kafaya taktın?
Sana bunu hissettircek ne yaptılar?

burgerking'e mi ilahiiii

konun ilk başında "eh işte gayet normaliz 6 evimiz ve arabalarımız var"da kİ normal aile vurgusunun şokunu yaşarken bir de konunun ortasında makarna şoku yaşadım...

psikoloğum darma duman şu anda

konu sahibi diğer konuna baktım ailenin baskıcı tutumundan bahsetmişsin her konuda söz hakkın olmadığını anlatmışsın senden ziyade ailen bu çocuğu ve ailesini kabul edecek mi onu de önce sen bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…