mrb kızlar şu an belki de çoğu kızın sahip olmak istediği biriyle görüşüyorum bir ilişkimiz yok kendisi bna benimle ilgili ciddi düşündüğünü söylüyor hadi tmm evet dedm diyelim ama ben sonunu düşünüyorm..beni mutlu ediceğini biliyorum çok düzgün çok yakışıklı eğitimli biri ee sorun ne diyeceksiniz sorun şu.. kendisi çok çok zengin bir ailenin oğlu hayatlarımız tamamen farklı tmm benim ailemin durumuda iyi ama farklı işte ailelerimiz maddi olarak yaşantı tarzı olarak farklıyız ilerde bunların sorun olacağını düşünüyorum siz ne diyorsunuz kızlar??
hayatında sadece evde pişmiş makarna yiyen ve % 3,5'luk zam almış zavallı bir öğretmen olaraktan 8 bin tl.lik makarna karşısında kendimi de bu topiği de yakmak istiyorum şu anda :113:
ben makarna da takılı kaldım
hayatında sadece evde pişmiş makarna yiyen ve % 3,5'luk zam almış zavallı bir öğretmen olaraktan 8 bin tl.lik makarna karşısında kendimi de bu topiği de yakmak istiyorum şu anda :113:
ne bilim böyle düşünülceğini bilsem söylemezdim gerçekten..onun ailesine göre maddi durumlarımız arasındaki uçurumu açıklamak için söyledim
Aynen mevzu yaşam tarzından çok para olarak aktarılınca insan da ister istemez bakıın bakıın ben nasıl birini buldum 30binden 300 bine terfi ettim oley gibi hissediyor yalan mı yani?
aman kızlar benim konu da öyle olmasında:) ben fake değilim brileri öyle bişi ima etmş:)
"benim aileminde durumu iyi derken 6 evi arabası fln var işte normal bi aileyiz"
Böyle bir cümleyi hangi ruh haliyle kurdun merak ettim..
Siz normal bir aileyseniz eğer biz bayağı sefil sayılırız..
Ne düşünmemizi bekliyordun acaba?
Sen şimdi bize kıskanç mı didin.bazı arkaaşlar konuyu dağıtıyo
litfen konu sahibine yol gösterelim
bence konu feyk
öhhm yani arkadaşım davul bile dengi dengineymiş
başlamadan bitirin
Eeee sizin de ailenizin durumu iyimiş.
Farklı olan nedir,açıklama yapmazsanız nasıl cevap yazacağız?
benim aileminde durumu iyi derken 6 evi arabası fln var işte normal bi aileyiz.onun babası iş adamı benim aylık gelirim onun bir haftalık harcaması bile değildir belki onun dışında annesi arkadaşlarıyla yurtdışına tatiller partiler nasıl desem anlayın işte:)
Evet aynen öyle,
seyyahalemi ve carrie süper yorumlar yapmıştı. :)
Konu sahibinin şu an dediği gibi araba ev herkeste var demişti,
Kadesa 8 TL degil canım,
8 BİN TL :)
Bir arkadaş da organizasyon şirketindeyim oraya yönlendirme yapıcam yerini söyleyin demişti
Cevahir tarafında vs demişti,
ayrıntıyı ögrenmeye çalışıp sıkıştırdılar, konu sahibi kaçmıştı.
Çok benziyor konular...
ne bilim böyle düşünülceğini bilsem söylemezdim gerçekten..onun ailesine göre maddi durumlarımız arasındaki uçurumu açıklamak için söyledim
o kadar fakirim ki azımda diş bile yok
he ya öle de bi konu vardı
ne yazdığımı hatırlamıyorum ama şimdi
merak ederim tüh
yalnız hem hoşlanıcam sevecem hem iyi biri olacak hem yakışıklı olacak hem zengin olacak
bunu kafaya takacam
uça uça giderim ayol ne düşünücem
yeme de yanında yat ahahhaha
asıl bir konu vardı
adam mercedesle korumalarla burgerkinge geliyordu
ve hala neden sahte diyorsunuz diyorlardı
ne diyecektik acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?