mrb kızlar şu an belki de çoğu kızın sahip olmak istediği biriyle görüşüyorum bir ilişkimiz yok kendisi bna benimle ilgili ciddi düşündüğünü söylüyor hadi tmm evet dedm diyelim ama ben sonunu düşünüyorm..beni mutlu ediceğini biliyorum çok düzgün çok yakışıklı eğitimli biri ee sorun ne diyeceksiniz sorun şu.. kendisi çok çok zengin bir ailenin oğlu hayatlarımız tamamen farklı tmm benim ailemin durumuda iyi ama farklı işte ailelerimiz maddi olarak yaşantı tarzı olarak farklıyız ilerde bunların sorun olacağını düşünüyorum siz ne diyorsunuz kızlar??
Eeee sizin de ailenizin durumu iyimiş.
Farklı olan nedir,açıklama yapmazsanız nasıl cevap yazacağız?
Çoğu ilişkide ileride böyle sorunlar olduğunu duyuyorum. Fakat bu; erkek arkadaşın olacak kişiye bağlı. Davranışlarıyla olsun,sözleriyle olsun.. Edepli ve saygılı biriyse ne diye sorun olsun ki? Ve en önemlisi ailesi seni ezmiyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Ileri de rahat bir hayatın olmuş olacak,para konusunda sıkıntı cekmeyeceksiniz. Bu da olumlu bir şey bence:26: seviyorsan,sevmeye devam edeceksen bunlar engel değil.
benim aileminde durumu iyi derken 6 evi arabası fln var işte normal bi aileyiz.onun babası iş adamı benim aylık gelirim onun bir haftalık harcaması bile değildir belki onun dışında annesi arkadaşlarıyla yurtdışına tatiller partiler nasıl desem anlayın işte:)
benim aileminde durumu iyi derken 6 evi arabası fln var işte normal bi aileyiz.onun babası iş adamı benim aylık gelirim onun bir haftalık harcaması bile değildir belki onun dışında annesi arkadaşlarıyla yurtdışına tatiller partiler nasıl desem anlayın işte:)
Türk fimlerindeki gibi bi konu olmuş:)Sana moral olsun diye değil gerçekten içimden geldiği için söylediğime emin ol ki,bu sizin için bi sorun oluşturmayacak eğerki sen onun hayatı ve yaşam tarzına ayak uydurabilirsen.konumdan da gördüğün üzere benimki gibi olsa belki sorun oluşturabilir diyeceğim ama sizin durumunuzda hiç sorun olmayacaktır emin ol.Ki zaten karşındaki bunu bile bile sana olan ilgisini belli ediyor.
dalga mı geçiyorsun? yok normal bir aile değilsiniz bence,bu devirde 6 evi ve arabası falan olana normal demiyoruz biz..maddi durumu gayet iyi diyoruz..
zengin değilmiş, çok zenginmiş. bence de olur
etrafımdakiler çok şanlısın diyolar ama erkeğin zengin olması bile sorun oluyo ya ben çok takıyrum bilmiyorum canım mesela o tvde gördüğümüz gece kulüplerinde eğlenmeye giderken bn hayatmda bi kere bile gitmemişim hani..arkadaşları hele çok uçuklar muhabbetleri benim a arabam senin b araban..bazılarına saçma gelebilir ama orta halli olsaydı keşke diye üzlüyorum bazen..
mrb kızlar şu an belki de çoğu kızın sahip olmak istediği biriyle görüşüyorum bir ilişkimiz yok kendisi bna benimle ilgili ciddi düşündüğünü söylüyor hadi tmm evet dedm diyelim ama ben sonunu düşünüyorm..beni mutlu ediceğini biliyorum çok düzgün çok yakışıklı eğitimli biri ee sorun ne diyeceksiniz sorun şu.. kendisi çok çok zengin bir ailenin oğlu hayatlarımız tamamen farklı tmm benim ailemin durumuda iyi ama farklı işte ailelerimiz maddi olarak yaşantı tarzı olarak farklıyız ilerde bunların sorun olacağını düşünüyorum siz ne diyorsunuz kızlar??
aa neden dalga geçiyim ki..Allah a şükr ben fakirim demedim ki canım bnm anlatmak istedğim ben altmda 30 bin tl lik arabayla gezerken o 300 bin tl likle geziyo arada ki farkı anlatabldm mi?
Benim 6 evim yok ama o tv de gördüğümüz gece kulüplerine gidecek maddi durumum var.
Bumudur kıstasınız anlamadım?
Merak etmeyin 6 eviniz varsa sizde çok rahat o kulüplere gidebilirsiniz.
aa neden dalga geçiyim ki..Allah a şükr ben fakirim demedim ki canım bnm anlatmak istedğim ben altmda 30 bin tl lik arabayla gezerken o 300 bin tl likle geziyo arada ki farkı anlatabldm mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?