Maddi Farklılıklar Sorun Olur mu?

jineps88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
110
0
26
İstanbul
mrb kızlar şu an belki de çoğu kızın sahip olmak istediği biriyle görüşüyorum bir ilişkimiz yok kendisi bna benimle ilgili ciddi düşündüğünü söylüyor hadi tmm evet dedm diyelim ama ben sonunu düşünüyorm..beni mutlu ediceğini biliyorum çok düzgün çok yakışıklı eğitimli biri ee sorun ne diyeceksiniz sorun şu.. kendisi çok çok zengin bir ailenin oğlu hayatlarımız tamamen farklı tmm benim ailemin durumuda iyi ama farklı işte ailelerimiz maddi olarak yaşantı tarzı olarak farklıyız ilerde bunların sorun olacağını düşünüyorum siz ne diyorsunuz kızlar??

Eeee sizin de ailenizin durumu iyimiş.
Farklı olan nedir,açıklama yapmazsanız nasıl cevap yazacağız?

Çoğu ilişkide ileride böyle sorunlar olduğunu duyuyorum. Fakat bu; erkek arkadaşın olacak kişiye bağlı. Davranışlarıyla olsun,sözleriyle olsun.. Edepli ve saygılı biriyse ne diye sorun olsun ki? Ve en önemlisi ailesi seni ezmiyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Ileri de rahat bir hayatın olmuş olacak,para konusunda sıkıntı cekmeyeceksiniz. Bu da olumlu bir şey bence:26: seviyorsan,sevmeye devam edeceksen bunlar engel değil.

Eeee sizin de ailenizin durumu iyimiş.
Farklı olan nedir,açıklama yapmazsanız nasıl cevap yazacağız?

benim aileminde durumu iyi derken 6 evi arabası fln var işte normal bi aileyiz.onun babası iş adamı benim aylık gelirim onun bir haftalık harcaması bile değildir belki onun dışında annesi arkadaşlarıyla yurtdışına tatiller partiler nasıl desem anlayın işte:)

seviyorum canım hemde çok seviyorum ama herşey sevgi olmuyo bazen işte..

Anladım :)
Olur bence..
Ayrılın..

Türk fimlerindeki gibi bi konu olmuş:)Sana moral olsun diye değil gerçekten içimden geldiği için söylediğime emin ol ki,bu sizin için bi sorun oluşturmayacak eğerki sen onun hayatı ve yaşam tarzına ayak uydurabilirsen.konumdan da gördüğün üzere benimki gibi olsa belki sorun oluşturabilir diyeceğim ama sizin durumunuzda hiç sorun olmayacaktır emin ol.Ki zaten karşındaki bunu bile bile sana olan ilgisini belli ediyor.

dalga mı geçiyorsun? yok normal bir aile değilsiniz bence,bu devirde 6 evi ve arabası falan olana normal demiyoruz biz..maddi durumu gayet iyi diyoruz..

eğer zenginliğin vermiş olduğu farklı davranışları yoksa sorun olmaz.

Son düzenleme:

etrafımdakiler çok şanlısın diyolar ama erkeğin zengin olması bile sorun oluyo ya ben çok takıyrum bilmiyorum canım mesela o tvde gördüğümüz gece kulüplerinde eğlenmeye giderken bn hayatmda bi kere bile gitmemişim hani..arkadaşları hele çok uçuklar muhabbetleri benim a arabam senin b araban..bazılarına saçma gelebilir ama orta halli olsaydı keşke diye üzlüyorum bazen..

dalga mı geçiyorsun? yok normal bir aile değilsiniz bence,bu devirde 6 evi ve arabası falan olana normal demiyoruz biz..maddi durumu gayet iyi diyoruz..

aa neden dalga geçiyim ki..Allah a şükr ben fakirim demedim ki canım bnm anlatmak istedğim ben altmda 30 bin tl lik arabayla gezerken o 300 bin tl likle geziyo arada ki farkı anlatabldm mi?

Benim 6 evim yok ama o tv de gördüğümüz gece kulüplerine gidecek maddi durumum var.
Bumudur kıstasınız anlamadım?
Merak etmeyin 6 eviniz varsa sizde çok rahat o kulüplere gidebilirsiniz.

benim eski erkek arkadaşım da öyleydi...biz ki orta üstü gelir seviyesindeyiz , onlar gelir olarak çok daha uçuktu. ilk başta iyi gidiyoduk, ama yine de...ailesi her cuma evlerinde ismini vermek istemediğim bir oluşum/dernek toplantısı düzenler şarap-peynir geceleri düzenlerdi, buna ek olarak pazarları barbekü partileri, 2günlük yurtdışı kaçamakları, o yurtdışı seyahatlerinden bana gelen pahalı hediyeler,vs...beni bi süre sonra bu hayat çok yordu, ben biraz rahatına düşkünümdür. mesela ailesi beni yemeğe davet etmişti diğer arkadaşlarıyla birlikte, çok daralmıştım o yemekte adab-ı muhaşeret olayının cılkını çıkartıyorlardı belki çok güzel çok ince şeyler ama bana fazla gelmişti evde tekken poğaçayı simiti elimle yerken orada çatal bıçak bayılcaktım ki bu konuda daha sonra şaka yapmıştım, tek başınayken çatal bıçakla yemiosundur tabi diyince "yoo, hep böyleyiz" demişti :26: bu dediğim örnek hem komik hem basit görünüyor, ama böyle farklılıklar ilerde su yuzune çıkınca sıkıntı yaratıyor. mesela onlar evde hiç yemek yemezdi, evlerine gitmiştim bulaşıkları akıtmadan tıkıştırıolardı, evde ayakkabıyla geziolardı dışardan girdikleri belki tamamen parasal durumdan deil bunlar ama genelde onların çevresi de böyleydi. ben onu garipsiyordum, o da beni...nitekim ayrıldım ve bu tür teferruatları düşünmekten de kurtuldum.

sana şimdiden kesin bir yargıda bulunamam, karşındaki insanı tanıdıkça onla zaman geçirdikçe anlarsın yürüyüp yürümeyeceğini...şans vermekten zarar gelmez bence, umarım hakkında hayırlısı olur

Sence ne tür bir sorun olabilir ?

ben bu konuda bi gariplik seziyorum bi nasıl desem samimiyet eksik gibi hani konuyu okursun ama bi komşun bi akraban bi arkadaşın anlatır gibi okursun ya bu konuda o yok konu sahibi kusura bakmasın ama ilk defa böyle bir şey hissettim.

parkoon hoşgeldin bu arada

aa neden dalga geçiyim ki..Allah a şükr ben fakirim demedim ki canım bnm anlatmak istedğim ben altmda 30 bin tl lik arabayla gezerken o 300 bin tl likle geziyo arada ki farkı anlatabldm mi?

anladım canım...bende diyorum ki erkek arkadaşın isteseydi 300 bin tl.lik arabası olan kızlar bulabilirdi..o 30bin tl.lik arabası olan seni seçmiş..ve ikiniz de mutluysanız sorun yok..parası değil paranın davranışlarına etkisi önemli bence.

Benim 6 evim yok ama o tv de gördüğümüz gece kulüplerine gidecek maddi durumum var.
Bumudur kıstasınız anlamadım?
Merak etmeyin 6 eviniz varsa sizde çok rahat o kulüplere gidebilirsiniz.

bnm oraya gitmedim demem para açısından değil bende giderim ama ailem izin vermez.konuyu açarken ailelerimzde farklı demiştim ayrıca benim ailem muhafazakar onun ailesi daha rahat o öyle yerlerde ailesyle de eğlenebilir..

hımm 30 binlik arabanız varmış sizin de. benim gibi her yere dolmuşla giden biri olsaydınız sorun olurdu

hakkaten çekim yasası varmış. hakkaten para parayı çekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…