Maddi Farklılıklar Sorun Olur mu?

mesela evlenseniz ilerde
damat bohçasına yün içlik mi koyarsınız röpteşambırmı:26:

Yün içliksiz düğün bohçası olmaz zuzu

Adam isterse röbdeşambırda konulabilir ama yün içlik şart

Hemide Nuri Alço röbdeşambırı koyar.

ay çok güldüm çok hoş bir anlatım

konun ilk başında "eh işte gayet normaliz 6 evimiz ve arabalarımız var"da ki normal aile vurgusunun şokunu yaşarken bir de konunun ortasında makarna şoku yaşadım...

Psikoloğum darma duman şu anda
makarna olayı benim konumda değil kızlar ya biri başka bi konudan alıntı yaptı sadece.. Güya ben fakeymişim..

bu konudaki tutumumuz birebir. simit-çatal bıçak örneğini de ben vermiştim eski sevgilimi anlatırken evlerinde çalışan kadın olan bi kız arkadaşıma gitmiştim vakti zamanında, mutfaktan kalkıp su alcaktım arkadaşımın annesi azarlamıştı biz kadına ne diye para ödüyoruz diye:26:ama basit bi su almak için ona söylemek zoruma gitmişti

Yün içliksiz düğün bohçası olmaz zuzu

Adam isterse röbdeşambırda konulabilir ama yün içlik şart

Hemide Nuri Alço röbdeşambırı koyar.

hayır içlik dese bu iş olmaz diycektim
bunlar hafife alınacak şeyler değil
düğünde kasap havasımı çalacak yoksa tango çaça mı
bunlrda ayrılık varsa bu iş olmaz aga

Cudana süpersin arkadaşım

KIZLAR dikkatli okuyup bana eleştiride bulunun lütfen.BU arkadaşın bu sorusu üzerine söyledim onları yoksa söylemezdim ya of

iyide güzelim bizim buralarda 1 evi 1 arabası ortalama bir maaşı olana zengin diyorlar sen 6 ev ve arabalarla kendine normal diyorsun sen nerde yaşıyorsun ya da biz nerde yaşıyoruz işte tuhaf olan bu :44:

KIZLAR dikkatli okuyup bana eleştiride bulunun lütfen.BU arkadaşın bu sorusu üzerine söyledim onları yoksa söylemezdim ya of

Daha ortada fol yok yumurta yok.
Sen hele bir başla,bakarsın uyuyor mu uymuyor mu...
Uyuşmuyorsanız zaten evlilik gündeme gelmeyecektir.
Bunları düşünmek için henüz çok erken.

Bazı kız vardır,erkeği avucunun içine alır.Ne olursa olsun,kim olursa olsun kendine bağlar.
Ama sende o enerjiyi göremiyorum.
Neden dersen,tek sebep burada acaba mı diye konu açman.
O maharette bir kız,kimseyi takmadan çoktan çocuğu kapmıştı :)

ev var ev var... bu evlerin ortalama değeri ne acaba merak ettim

Son düzenleme:

yorumunuzu okumadim ama ddemekki herkes hizmet edilmesi konusunda farkli.....
hatta calistigim yerde bile hizmetli arkadasa sunu yaoarmisin derken bile incitiyormuyum demeden kendimi alamiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…