mesela evlenseniz ilerde
damat bohçasına yün içlik mi koyarsınız röpteşambırmı:26:
Sen ailesi ile tanıştın mı?Sana bu uçurumu,sınıf farkını hissettirdiler mi?
Briç masasında ki annesi sana bakıp,elinde golf sopasıyla bahçeye giren kocasına
''hulusiciğim,bak enginin kız arkadaşı,cemiyetimizden değil ama zamanla öğrenir,bize uyum sağlar''mı dedi.
off yine senarist yönüm kabardı
Şaka bir yana da neden bu kadar kafaya taktın?
Sana bunu hissettircek ne yaptılar?
ivet
o zaman sana da maaşallah diyorum
o da birşey mi biz o kadar fakiriz ki dişlerimiz altından
makarna olayı benim konumda değil kızlar ya biri başka bi konudan alıntı yaptı sadece.. Güya ben fakeymişim..konun ilk başında "eh işte gayet normaliz 6 evimiz ve arabalarımız var"da ki normal aile vurgusunun şokunu yaşarken bir de konunun ortasında makarna şoku yaşadım...
Psikoloğum darma duman şu anda
6 tane evi olan kisi zaten iyi yiyor iyi geziyordur..
yani 6 evi mum isiginda oturup elde camasir yikayarak almadilar ise
zaten buna paralel bir hayat surduruyordur..
ama acikcasi oyle catalli bicakli evde ayakkabiyla gezilecekse ben bu hayatta olmazdim
ki olmadimda zaten elinde simit yemeyi yadirgayan adama ne kadarda zengin olsa hayir dedim..
neyse onemli olan onun zenginligi degil senin onun yasadigi hayati benimsemenle ilgili duruma aciklik getirmen lazim..
mesela evimde devamli hizmetci olmasini sitemem cunku emir edemem ..
hatta yemek yemege gittigm bi yerde yemegimi bitimeme ragmen hep bi onumu temeizleme durumu oluyor bende
cunku biri geleck onumu temizleyecek diye cekiniyorum..
hatta tatile gittigimde bile doner odami kolacan ederim ..
yani bunlari degerlendir ona gore onun hayati yasamayi bekledigin hayatmi kararini sen ver..
parkun kürkünü ödünç versene
buz gibi oldu hava
kih kih kih
Yün içliksiz düğün bohçası olmaz zuzu
Adam isterse röbdeşambırda konulabilir ama yün içlik şart
Hemide Nuri Alço röbdeşambırı koyar.
Yün içliksiz düğün bohçası olmaz zuzu
Adam isterse röbdeşambırda konulabilir ama yün içlik şart
Hemide Nuri Alço röbdeşambırı koyar.
Evet aynen öyle,
seyyahalemi ve carrie süper yorumlar yapmıştı. :)
Konu sahibinin şu an dediği gibi araba ev herkeste var demişti,
Kadesa 8 TL degil canım,
8 BİN TL :)
Bir arkadaş da organizasyon şirketindeyim oraya yönlendirme yapıcam yerini söyleyin demişti
Cevahir tarafında vs demişti,
ayrıntıyı ögrenmeye çalışıp sıkıştırdılar, konu sahibi kaçmıştı.
Çok benziyor konular...
KIZLAR dikkatli okuyup bana eleştiride bulunun lütfen.BU arkadaşın bu sorusu üzerine söyledim onları yoksa söylemezdim ya of
KIZLAR dikkatli okuyup bana eleştiride bulunun lütfen.BU arkadaşın bu sorusu üzerine söyledim onları yoksa söylemezdim ya of
parkun kürkünü ödünç versene
buz gibi oldu hava
kih kih kih
makarna olayı benim konumda değil kızlar ya biri başka bi konudan alıntı yaptı sadece.. Güya ben fakeymişim..
bu konudaki tutumumuz birebir. simit-çatal bıçak örneğini de ben vermiştim eski sevgilimi anlatırkenevlerinde çalışan kadın olan bi kız arkadaşıma gitmiştim vakti zamanında, mutfaktan kalkıp su alcaktım arkadaşımın annesi azarlamıştı biz kadına ne diye para ödüyoruz diye:26:ama basit bi su almak için ona söylemek zoruma gitmişti
ayol kürk nedir bilin mi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?