Maddi, manevi her güç elinizde olsaydı ne yapardınız?

tüm insanları mutlu etmeye çalışırdım tüm kötülükleri ortadan kaldırır herkesin barış içinde huzurlu sağlıklı insana yaraşır biçimde yaşamasını sağlardım

şimdi canım ayrıntılı yazsam KK çöker sayfa ağırlığı kaldırmaz.
İrnamın dediği gibi valla Başta şeytanı yok etmek gerek çok iyi düşünmüş

tabi en başta klasik ama gerçek olan şey...sağlık ve mutluluk
var ederdim...şu kötü hastalıklarının atomlarına kadar yok olmasını
yeryüzünden silinmesini ve

Amerikayı,israili,ırak ı başta haritadan silerdim.:lepi::
diğer ülkeleride düzene sokar, herkesin müslüman olmasını
bir parmak şıklatmayla sağlardım.:kahve:

işte benım dünyalar kadar gücüm olsa ne yapardım.......tabiki herşeyden önce saglık ve huzur...

uzakta olan birini yamacıma getirirdim.........ama gün içerisinde birbirimizi görmeyelim.......uzak olmayan mesafe olsun.......
aileme gelince........içlerinden ne geçiyorda vir parmak şıklatmasıyla onların olurdu....
okus pokus gibi.......
sonra bu düzeni bozmaya çalışan kim varsa.........
onlar üçün asla af edici olmazdım.......
çocukları kacıranlar.......organ mafyaları........bu dünyada kendi çıkarları için her türlü adiligi yapanları
anneleri aglatanları......
işkence yapanları........
eşlerini kızlarını ...çocukları....satanları......
masum insanları öldürenleri.........
ülkeye zararı dokunan herkesi..........
asla af etmezdım asla.........

bitim ilim bilim adamlarını toplar.......her türlü maddi imkanı verir.......
agır hastalıkları olanlara........
çocuk genç yaşlı kimse bu hastalıkla yaşıyan onların dertlerine son verecek ilaçlar yapmaları için seferberlik ilan ederdım........

herkesın mutlu hzurlu olucagı bir dünya olması için elimden geleni yapardım...........

ah ah bir olsa bu kadar imkan.......

imza saruboceq..:lepi:

Neler yapmazdım ki kendim ve ailem için yapacaklarım belli zaten bunları yapmadan önce ;

Allah'a şükür ne açıkta kaldım ne de aç kaldım
Oruç tutarken insan açı da fakiri de anlıyor
Açın karnını fakirin cebini doyurmak isterdim
Açıkta kalana küçük bir oda bile olsa ev kurmak isterdim
Okuyamayacak durumda olan birkaç çocuğun okumasına yardımcı olurdum

maldivlerde bi ada satın alırdım kızım kocam ben mutlu mesut yaşardım he bi de deprem ve tusunamiyi yokederdim:)çok bencilim ya aklıma ilk bu geldi insanlık falan gelmedi:)

çok şeyler yapmak isterdim...ama önce kötülüğü,kötü düşünceli kişileri,haksızlığı ortadan kaldırırdım...
sonra ailem ve sevdiklerimle huzur,sağlık dolu bir yaşam isterdim bir ömür boyu.....uzakda olmak istemezdim...uzaklıkları yakına dönüştürürdüm...
insanlık adına da zor durumda olan,yiyecek ekmeğe içecek suya muhtaç kişileri rahata kavuştururdum...
türkiyede özellikle işsizliği ortadan kaldırıp haksız yere bi yere gelen kişileri oldukları yerden indirirdim...
herkese hak ettiğini yaşatırdım....

ilk işim hemen boşanmak olurdusonra bi güzel hayatımı yaşardım kızımla
çok mu bencilim ne

Back
X