Maddi manevi tükendim:((

canım hep okurdum ama üye olmazdım inan konunu okuyunca yazmak istedim çünkü insanın yapılanları kafası almıyor eşine kızıyor ,bağırıyor çağırıyor ,ama başa gelen çekiliyor yanlız hangi bölüm mezunusun bilmiyorum ama mutlaka bir yere atan ben bu maddi durumları yaşayınca iyiki öğretmenim dedim ,kadının ayakları yere basmalı ,benim eşimde çok iyi bir insan ve 7yaşında bi oğlum var oyüzden hemen gemileri yakıp gidemiyorsun.Her şey düzelir güçlü ol ,4 yıl uğraştım bende ödemelerle ama düzeliyor bizim mebla daha fazlaydı ama dua et allah yol gösteriyor....

Allah yardım etsin zor bir durum sabırlı olmaya çalış çünkü yapabileceğin başka bir şey yok
maddi sıkıntılar eninde sonunda bitecektir genede eşinin yanında ol ve birdaha böyle hatalar yapmaması konusunda onu uyar.

Allah yardımcınız olsun umarım çocuğunuzun psikolojisi zarar görmez

Oncelikle Allah yardımcınız olsun.
Sürekli borc ödemektense evi satip bir miktari ile borcu odeseniz rahat edersiniz.
Kalan paranin uzerinede biraz kredi cekip duzenli bir sekilde onu odersiniz.
Esinin maasida fena sayilmaz.
Ev kredisi icin hayli hayli yeter.
Iyi dusunun,ev durur bir kenarda ama esiniz hapiste veya huzur yok.

çok tşk ler tekrar ilginiz için aynı seyleri hissediyoruz bende çok kızdım bağırdım çagırdım ama malesef dönüp arkamı gidemedim çünkü borç dışında çok harika bir insan hem bab olarak hem eş olrak bunu nasıl yaptı bize diye çok sordum hem ona hem kendime ama malesef oldu bir kere bir daha yapmayacagından eminim ben fakat bu durumu toplamak o kadr zorki.siz ne güzel çalışıyorsunz meslek var ben işsizim birde ve ben 2014 de adapte ettim kendimi bu sınav için işede girip riske atamam okadr ters denk geldiki bı borçlar atanmak için hem yaşımda çok geçiyor ve öbür sene benim son sansım kendimce .bir daha hazırlanacak gücüm yok ve sınavlar zorlaştı.yaş 32 benim kamu yön. mezunuyum bu arada.
evimizi kurtarmak için ne yapsak bilmiyorum elimin ucunda kayıyor bu akşam eşim gidecek satmak için konuşmaya mahkeme günü geldi öyle üzgünümkü.
bir arkadaş evi satın bir bölümüyle borcu kapatın bir bölümüyle kredi çekin demiş bu mümkün değil ah öyle bir sansım olsa eşime hiç bir banka kredi vermiyorki sicil bozuk bu ev satılsın zaten biz çokkkkkkk uzun zaman ev sahibi olamayız zaten iştahımda kalmadı çok üzgünüm hersey için içinden çıkılmaz bir haldeyim bana dua edin ne olur tanımzasanızda su kuluna yardım et dardan kurtar diyin lütfen

Rica ederim papatya odönemlerde banada okul arkadaşlarım çok destek oldu seni çok iyi anladığım için biraz kalbine su serpilsin istedim fakatüzülme yoluna girecektir benimde odönem evim vardı sattık bi kısmıyla borçları ödedik kalanıylada arabayı satıp ,krediyle çokkk daha güzel ev aldık yani diyeceğim alınıyo bi daha sakın üzülme bende 36 yaşındayım 13 yıllık öğretmenim yavaş yavaş yoluna giriyor allahım akıl fikir versinde bir daha yapmasınlar iyi akşamlar dualarım seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…