- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
ben bu filmi daha önce görmüştüm kendi yaşantımdan...
çok üzüldüm inanın yaşadıklarınızın en kötüsünü yıllarca ben yaşadım sizin içinizi karartmak istemem ama acı gerçekleri görmeniz gerekiyor..
bu borçları bir şekilde ödeseniz bile inanın eşiniz değişmeyecek türlü türlü bahaneler uyduracak asla vazgeçmeyecek oyunlarından..
sürekli yalanlarla karşılaşacaksınız siz bile yeri geldiğinde kendinize yalan söyleyeceksiniz eşiniz hakkında bir süre sonra kendinize söyleyecek yalanınız kalmayacak ve kendinizi boşanmak üzere bulacaksınız...
size asla boşanın yada boşanmayın diyemem tek diyebileceğim eşinizin hiç bir dediğine inanmayın ve sanmayın ki bu borç bu kadar belkide daha fazlası var size en acil olanları söyledi...
dilediğiniz zaman sizinle konuşabilirim bebeğiniz var onun rızkını başkalarına yedirmesine izin verme....
benım enıstemde boyle uhde
belkı daha once yazmısımdır kac 100 mılyarlar odedıler odedıler hersey bıttı kendısı asgerıyede ustelık enıstemın
son olarak bır olayı daha kaldı sanırım kaldı demıyorum bıtmıyor hepsı cıkmıyor cıktı dıyor senet sepet ılla cıkıyor artık hıc bıseylerı kalmadı 1 daırelerı kaldı onuda satacaklar herhalde bu adamlar uzulmuyorlarmı ? enıstemın 7 tane daıresı 1 dukkan 1 araba 1-2 arsa
aldıgı maaslar 2 senede bır olayı patlıyor aıle olarak artık kımse sormuyor sormuyorkı bıktılar odemekten vermekten
geçmiş olsun. şimdi anladığım kadarı ile
5 + 10 bankalara kredi borcu
ablanıza da 2.500 tl
diğer adamdan kredi borcu 15.000
toplamda yaklaşık 35.000 borcunuz var ve sizi bu durumdan kurtaracak pek kimse yok çünkü elini veren kolunu kaptırıyor.
eşinin ailesi yardım edebilecek gibi mi?
aylık geliriniz ne kadar?
bunlara cevap verirseniz evinizi kurtarıp kurtaramayacağınızı görebilirsiniz.
ama benim düşünceme göre biraz zor gibi geliyorevi satmak durumunda kalabilirsiniz malesef
ben bu filmi daha önce görmüştüm kendi yaşantımdan...
çok üzüldüm inanın yaşadıklarınızın en kötüsünü yıllarca ben yaşadım sizin içinizi karartmak istemem ama acı gerçekleri görmeniz gerekiyor..
bu borçları bir şekilde ödeseniz bile inanın eşiniz değişmeyecek türlü türlü bahaneler uyduracak asla vazgeçmeyecek oyunlarından..
sürekli yalanlarla karşılaşacaksınız siz bile yeri geldiğinde kendinize yalan söyleyeceksiniz eşiniz hakkında bir süre sonra kendinize söyleyecek yalanınız kalmayacak ve kendinizi boşanmak üzere bulacaksınız...
size asla boşanın yada boşanmayın diyemem tek diyebileceğim eşinizin hiç bir dediğine inanmayın ve sanmayın ki bu borç bu kadar belkide daha fazlası var size en acil olanları söyledi...
dilediğiniz zaman sizinle konuşabilirim bebeğiniz var onun rızkını başkalarına yedirmesine izin verme....
inanın bilemiyosunuz öyle güzel yalan söylüyolar ki inanmamak elde değil.. gerçi siz inanmıyorum demişiniz ama inş. ben yanılıyor olayım sakın ama sakın güvenme dediklerine...umarım dediğiniz gibi olmaz büyük konuşmak istemem ama bundan başka borcunun olduğunu düşünmüyorum.ama ona güveniyormuyum hayır tabikii sarstı güvenimi hep takipteyim çok kırıldım umutlarımı yıktı ama ama hep bazı ama lar var hayatta yürütüyoruz apar topar hayatı.fakat su an çok zor süreç geçiyor hayatımda 17 si mahkeme günü yaklaştı ne yapacağız bilmiyorum diken üstünde oda bende stresli bir ramazn geçiriyoruz.allahım bize yardım et tüm benim gibi olanlarada yarabbi kurtar bizi.
görüşmek isterim özelden .
Çok zor gerçekten. aynı durum bizde de var. bayadır biliyoruz biz be şuan 19 yaşındayım ben oksye girerken sabah öğrenmiştim ben sınava da ağlayarak girdim kötü geçti kazanamamıştım. çok zor bir durum gerçekten. anlıyorum sizi. ama inanmayın eşiniz babam şuan güven veriyor bize ama kendiside annemde çalıştığı halde ödenmiyor. kredi çektik ev için her ay ancak onu yatırabiliyorlar. baya yüksek taksitleri ee okul ev yol paraları derken borç ödemeye vakit kalmıyor. bence siz boşanın. annemde o kadar borca katlanmış ben olsam asla ama asla katlanmam. haberim olmadan borç çıkacak bende nereden çıktı kim yüzünden çıktı bilmeden iyi tamam hadi hayatım bende çalışayım ödeyelim kurtaralım seni mi deyim? asla.... nasıl yaptıysa bu kadar borcu gitsin ek iş yaparak ödesin. kusura bakmasın kimse... annemde keşke böyle yapsaymış ama yapmamış iş bulup çalıştı halada akşamlara kadar çalışıyor millete hizmet ediyor ama ortada hiç birşey yok. günden güne fakirleşiyoruz. okuyamayacak durumlara gelmekten korkuyorum. durum böyle ciddi. bence sizde daha fazla kendinizi kullandırmayın.! erkekler böyle işte. bir kendinizi ezdirirseniz devamı gelir. siz ona yardım ederseniz devam eder bu borç. nasılsa eşim bana yardım ediyor aman deyip hiç çekinmeden tekrar yapar eminim. boşanın be boşanın çok mu zor... ne güzel lisansınızıda tamamlamışsınız. inşallah Allah kısmet ederde bir yere atanırsınız. çocuğunuzla mutlu mesut yaşarsınız. neden çalışıpta borçlara vereceksiniz? boş yere gidecek. çocuğunuzun rıskı çöpe gidecek resmen. eşinizinde aklı başına gelir. kullandırmayın kendinizi. o borçları beraber yapmadınız ki beraber ödeyeceksiniz ? çünkü nerde yapıldığı belli olmayan borçlar resmen aldatmış sizi. iyi günde kötü günde beraber olmak için yemin ediyorsunuz ama o niye sizi ve çocuğunuzu düşünmeden hareket edip sizi sıkıntıya sokuyor ki? yıllarca geçmiyor o sıkıntılar. sonra güvensizlik hiç bitmiyor zaten. bence kendinizi üzmeye değmez. sizin değil onun borcu.! yaparken düşünseydi. ezilmeyin erkeklere karşı. burunları sürtsün azıcık. ne bu ya hep mi kullanacak bunlar kadınları. sakın kendinizi üzmeyin o düşünsün ne yapacağını.!
inanın bilemiyosunuz öyle güzel yalan söylüyolar ki inanmamak elde değil.. gerçi siz inanmıyorum demişiniz ama inş. ben yanılıyor olayım sakın ama sakın güvenme dediklerine...
kendi yaptığı borcu bırak kendisi ödesin sen ne kendin nede aileni sakın karıştırma bu işe şayet irileri karışacak olursa inan onada alışır arkası önü kesilmez borcun..
umarım en kısa zamanda atlatırsınız bu kötü süreci ve eşinizde akıllanır yuvanız dağılmaz..
özelden görüşebiliriz ne zaman isterseniz...
benimde bebeklerim olduğu anda sizin durumunuza düşmelerini istemediğim için hiç bir şey düşünmeden boşandım..
sizin yaşadıklarınızı benim kuzularımda yaşayacaktı ve ben asla buna müsaade edemezdim..
ben kendimden vazgeçmiştim artık ama ya onların ne günahı var ki olmaz olası babalarının yaptığı günahı kuzularım çeksin benle birlikte..
şimdi ödesin kendisi borçlarını benim kuzularım yanımda paşalar gibi büyüyolar çok şükür ne babalarına muhtaçlar nede başkalarına..
Allahım tez zamanda sizide aydınlığa kavuştursun çok zor durumunuz benden daha iyi anlayan olamaz herhalde Rabbim büyük inş. güzel günler bekliyordur sizi ilerki günlerde...
Öncelikle bu konuda yanlız değilsiniz bunu yaşayan çok insan var.Size söyleyebileceğim benzer şeyleri yaşadım tek fark çalışıyor olmam ,acele etmeyin iyice bi kafanızı toplayın,annesine babasına durumunuzdan bahsedin oğullarının yaptığı yükü tek siz çekmeyin,ne kadar yardım edebilirlerse ,çocuğunuz var oyüzden fevri davranmayın ,şu an sizi çok iyi anlıyorum evi mümkün olduğunca satma, ama önemli olan mutluluğun,paraları ne yaptığını sorun açıklamalarını dinleyin nacizane bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?