Maddi olarak çok zor durumdayız

Bu sabah peynirli yumurta domates ve salatalik ile kahvalti ettim
Acaba ben ne durumdayim bilemedim!!!
domatesli yumurta, çay ve kızarmış dünün ekmeği ile de ben kahvaltı yaptım, hepimiz pis fakirler olarak konuyu terk edelim. havyarla kahvaltı yapan arkadaşları piste bekliyoruz

Bi süre anneniz de kalın hem kafa da dağıtmış olursunuz

Dün haberlerde okumuştum
Doğum sancılarına dayanamayıp onu sezaryana almBayan hastanenın besıncı katından atlayıp intihar eden kadın geldı aklıma .
Zira belki bir kaç saat daha dayanıp sabır edebilseydi o muhteşem güzelliğin farkına varacaktı ..
Her neyse konuya dönecek olursam
Çok aç kaldım zamanında
Margarını ekmege surup surup yedım doyurdum karnımı

Bir masada zeytin peynir gibi bir nimeti görebilmek nasıl birşey siz bunu biliyor musunuz ?

Kocanız çalışsın .
Başka çare yok zira o bu yardımcı olur ama nereye kadar ?

bu olay gercekmi? Sok oldum ya

Siz ve eşiniz ikinizde çalışıyorsunuz üstelik biriniz memur biriniz öğretmen ve para yetmiyor Pess artık asgari ücretle ev geçindiren bir sürü insan var onlar be yapsın !!! Eşimin maaşı sizin tek maaşınız 2000 kredi ödüyoruz geri kalanla da Gül gibi geçiniyorum ....

Tabikide olmaz çok haklısın canım, (ben cvp yazdığımda işlerini güçlerini hiç görmedim demekki atladım) ben konu sahibinin yazdıkları ile yola çıktım. Ama tabikide bu tartışılmaz sen haklısın, ama zaten belediyede iyicene değerlendirme kontrol etmeden bir yardımda bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…