- 13 Eylül 2015
- 21.898
- 68.796
- 598
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Hadiii ağlamaBana Osmangazi çok yakın ben oraya gideceğim. Yiiihaaaaaa diye bırakacağım kendimi
Ahahah guldum kizBana yakın olan Osmangaziçok da uzağa gitmiyim yorulurm
Köprüyü geçmişken bana gelin,diğer ayağında ben varımAhahah guldum kizbirakmam sefiom seni gel kahve yapam sana ama kopruyu gecmen lazim uzaksin
Devlet memuru hamileyken de maaşını alır. Doğumdan sonra ücretsiz izin alırsa maaş alamaz.Bu arada klima falan konularini okumustum cokta gerilere detayli bakmadim ama suan galiba calismiyor hamilelikten oyle kalmis aklimda (cok emin degilim) tek maastan boylelerse yarin cocuk dogunca ne olacak bilmem gecen gozume takildi bebek bezi 40 tl idi markette
arkadaşın eski konularını okumanızı tavsiye ederimBir de bir sürü insan beğenmiş. Yuh yazıklar olsun size ne diyeyim. Ne olursa olsun hamile bir kadın aç kalmış üzülmeyelim mi? Neymiş karı koca memurmuş. Bir şekilde parasız kalmışlar. Kadın hamile ve aç yani. Kaymakamlık herhalde çalışan maaşı olan insana yardım etmeyecek. O seviyede değiller diye üzülmeyelim mi?
Ne varsa sende var valla bizden bi cacik olmaz o tembel yakin kopruden atliyor ben tembel bir kahveyle yirtmaya bakiyo utandim simdiKöprüyü geçmişken bana gelin,diğer ayağında ben varım
Mükellef bir kahvaltı hazırlarım üstelik
Bu arada klima falan konularini okumustum cokta gerilere detayli bakmadim ama suan galiba calismiyor hamilelikten oyle kalmis aklimda (cok emin degilim) tek maastan boylelerse yarin cocuk dogunca ne olacak bilmem gecen gozume takildi bebek bezi 40 tl idi markette
Yok cikti gibi kalmis aklimda calismiyor babinda ki dedigim gibi net degilim bahsettigim konularina yaz tatilde denk geldim belki tatilden bende oyle bir algi olustuDevlet memuru hamileyken de maaşını alır. Doğumdan sonra ücretsiz izin alırsa maaş alamaz.
Konu sahibi hala doğurmadığına göre maaşını hala alıyor.
Bence eşin haklı.Evimiz yok kiradayız tayinci esim :) ama olsun şükür yani yok demiyorum sadece temizlenecek borclar var allaha şükür yok dersek yok olur yalan deneyim.
Ama mesela cocugu krese verdim iyi bir devlet bulduk bagimsiz özele gondermedim bu sene ama ilerde gönderirim. Mesela ben hep ozel okullarda okusun istiyorum esime gore sacma , biz okuduk oda okur varsa icinde diyor
Yani birşey de söylemek istemiyorum ama,insan sabredemiyor.Kullanıcı adı da pamuk prenses,yıllar önce Mehmet Ali Erbilin bir tiyatro gösterisi vardı.konu sahibi havalar biraz serinledi yaa klima olayını bırakıp yiyecek yok diyemi konu açtınız bu seferde
herkes borç ödüyor ama asgari ücretle kirada 3 çocuk büyütenlerede şahidiz
siz mutsuz olmayı seviyorsunuz
erkek belki evinde ne var ne yok tam bilmeye bilir
listeyi yazıp verin eline
gerçekten çok zor bir insansınız
Geçeriz lafı mı olurAhahah guldum kizbirakmam sefiom seni gel kahve yapam sana ama kopruyu gecmen lazim uzaksin
Ay kiiiiz valla mıKöprüyü geçmişken bana gelin,diğer ayağında ben varım
Mükellef bir kahvaltı hazırlarım üstelik
Köprünün diğer ayağında sen varmıssn ortada buluşuruzHadiii ağlamasenin hiç olmazsa yakın bir köprün var,Seni ballı seniiii,ya olmayanlar naapsın ha sorarım sana
Hafif hazırlıyayım ki,batmayın denizde,sekaparktan salarım denize,boğazdan çıkarsınız kendiniz,o trafiğe sokmayın beni şimdiNe varsa sende var valla bizden bi cacik olmaz o tembel yakin kopruden atliyor ben tembel bir kahveyle yirtmaya bakiyo utandim simdi
Gelmisken sen ikimizide bogazdan sallayiver ama kahvaltidan sonra tok gidek bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?