- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Yani belediye gercekten geliri az olan insanlara yardimci oluyor. Geliri yuksek harcamasi da yuksek olanlara degil. Yani eve aylik 5000 giriyorsa ve bu parayi savurup 4.800 TL gider yapip 200 TL ile temel ihtiyaclarini gideremeyenlere yardim etmek. Tek basina asgari ucretle hic kimseden yardim almayan cocuklu ailelere hakaret olmaz mi sizce de?Belediyeler yardımcı oluyor canım benim, İnşallah tez zamanda düzelir
Allah razı olsun ben parasızım evimizde para yok eşim aç işe gidiyor ben de tek öğün yiyorum ama oğluma günlük az az peynir zeytin taneyle yumurta vs alıyorum
Bazen bulaşık makinem olsaydı diyorum ama sonra oglum aklıma gelince utanıp daha ona bile doğru dürüst bakamıyorum bide makine mi alacağım diyorum
Eşimle çok defalar konuştum neti kapatalım
Sobalı eve geçelim doğalgaz çok geliyor malesef
Ailenin yanında ol ama para verme kefil olma
Aşkım tabiki gez ama hesabı sen ödeme diye ama dinlemedi
Boşanmak için adımlar attım ama kapı yüzüme kapandı
Ve eşime mecbur bırakılıp döndüm
Eşim kötü değil ama kendini kullandıran bir adam bunun ceremesini çekiyorum
Aylık 1400 tl alan birinden daha fazla maaş alıyorlar ama bakıldığında konu sahibi bütçesine göre ilerlese belki bu konuyu açmayacaktı tamam bende borçluyum ama eşimin sorumsuzluğunun kurbanı oldum malesefPolis+öğretmen çok mu kazanıyor anlamadım ki. Ayni turkiye de mi yasiyoruz. Bu kk da da bir cift maassiniz bir de memursunuz durumunuz iyi muhabbeti bitmedi gitti.
Millette ne haset var. Bir oh olsun demedikleri kalmış.
Allah razı olsunAllah kolaylık versin.
Allah razı olsun
Evine iki maaş giren 7 bin gibi bir rakamla peynir bile alınaması ac kalınması sizce de garip değil mi ? Evet çift maaş çok abartılıyor özellikle aileler tarafından.ama açlık yaşatabilcek bir durumda değil olmamalıPolis+öğretmen çok mu kazanıyor anlamadım ki. Ayni turkiye de mi yasiyoruz. Bu kk da da bir cift maassiniz bir de memursunuz durumunuz iyi muhabbeti bitmedi gitti.
Millette ne haset var. Bir oh olsun demedikleri kalmış.
Evde yapabilcegin bi iş yok mu ?Allah razı olsun ben parasızım evimizde para yok eşim aç işe gidiyor ben de tek öğün yiyorum ama oğluma günlük az az peynir zeytin taneyle yumurta vs alıyorum
Bazen bulaşık makinem olsaydı diyorum ama sonra oglum aklıma gelince utanıp daha ona bile doğru dürüst bakamıyorum bide makine mi alacağım diyorum
Eşimle çok defalar konuştum neti kapatalım
Sobalı eve geçelim doğalgaz çok geliyor malesef
Ailenin yanında ol ama para verme kefil olma
Aşkım tabiki gez ama hesabı sen ödeme diye ama dinlemedi
Boşanmak için adımlar attım ama kapı yüzüme kapandı
Ve eşime mecbur bırakılıp döndüm
Eşim kötü değil ama kendini kullandıran bir adam bunun ceremesini çekiyorum
Evine iki maaş giren 7 bin gibi bir rakamla peynir bile alınaması ac kalınması sizce de garip değil mi ? Evet çift maaş çok abartılıyor özellikle aileler tarafından.ama açlık yaşatabilcek bir durumda değil olmamalı
Belki tepki alıcam ama bana o da garip geliyor.iki kişi çalışarak belki ama tek kişi asgari ücretle çocuk yetiştirmek çok zorAynı mantıkla düşünelim. Asgari ücret kazanan biri neden evleniyor ve çocuk yapıyor. Açlık sınırının çok altında bir para ile göz göre göre böyle davranmaları çok garip değil mi?
Evde boncuk ve dantel işi yaptım ama artık alamıyorum malesef ben sıkıyorum ama tek kişinin sıkmasıyla olmuyor ailem biliyor ama yardım etmiyorlar ve etmeyeceğini söyledi zaten babamEvde yapabilcegin bi iş yok mu ?
Ailen durumunu bilmiyor mu ? :/
Benim eşimde çok eli bol hesabını bilmez biraz ben sıkıştırıyorum işte,
Eşin kişilik olarak iyiyse maddiyattan boşanılmaz bence iyi günde kötü günde diye çıkıyoruz yola.
AminFakirlik hiç olmasaydı keşke..
En hassas oldugum konulardan biridir..
Allah her nerde yardıma muhtaç varsa yardımcısı olsun,
Kimseyi kimseye muhtaç etmesin,
Dermansız dert vermesin kimseye
Her gününüz bir öncekinden daha ferah geçsin.
İnşallah Rabbim kimseyi gördüğünden geri bırakmasınHer gününüz bir öncekinden daha ferah geçsin.
Ben elbiselerimi satmıştım bide oğlumun küçülenlerini satıp parasıyla oğluma yenilerini almıştımEvde satılacak birşeyler varsa letgo dan satabilirsin. En son aklıma bu geldi artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?