- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Allah yardımcın olsun,Evde boncuk ve dantel işi yaptım ama artık alamıyorum malesef ben sıkıyorum ama tek kişinin sıkmasıyla olmuyor ailem biliyor ama yardım etmiyorlar ve etmeyeceğini söyledi zaten babam
Eşimin ailesi zaten sadece para olunca var
Haklısınız boşanmak çözüm değil
Sağol canım o kadar çok şey denedim ve köstek olundu ki artık umudum kalmadıAllah yardımcın olsun,
Aile destegi yoksa daha zor.
Nikah şekeri tarzı şeyler araştır,
Kaymakamlıga basvur oglun için :/
Çocuklara üzülüyorum benSağol canım o kadar çok şey denedim ve köstek olundu ki artık umudum kalmadı
Kaykamlıga gitmekten utanıyorum elimde akıllı telefon evimde internet varken
Haklısın canım Allah a çok şükür oğlumu elimden geldiğince korumaya çalışıyorumÇocuklara üzülüyorum ben
Büyükler yarı aç yarı tok idare ederde.
Bir de bir sürü insan beğenmiş. Yuh yazıklar olsun size ne diyeyim. Ne olursa olsun hamile bir kadın aç kalmış üzülmeyelim mi? Neymiş karı koca memurmuş. Bir şekilde parasız kalmışlar. Kadın hamile ve aç yani. Kaymakamlık herhalde çalışan maaşı olan insana yardım etmeyecek. O seviyede değiller diye üzülmeyelim mi?
Ya kusura bakmayın arkadaşlar da benim eşim 1 yıldır cezaevinde. Normalde eşi cezaevinde olanlara yardım ediyorlar cüzi bir miktar. Yemin ederim ben açlıktan ölsem kimseden birşey istemeyen bir insanım. İş bakıyorum çocuğuma bakacak kimse yok. Bulunduğum yerde bana verecekleri maaş en fazla 1200. Çalışırsam eğer. E onunla çocuk bakıcısı mi tutayım yiyeyim mi?annem çalışıyor eşimin annesi de başka torunlarına bakıyor. Bakacak kimse de yok. Evde iş araştırıyorum kaç gündür. İnşaallah bulurum. Nerden buraya geldimYahu insanlar uzulmus, hamile kadin ac kaldi diye fakirlik yardimi falan onermisler, konu sahibi calisiyor ve ogretmen, ve evlendiginden beri borclari, klimasi bilmemnesi icin aglayip bir yandan da cocuk istiyorum diye konu acmis,
Belediye buna niye yardim etsin?
Millet issiz, hasta, engelli, evsiz barksiz sürünürken, kari koca calisan devlet memurlarina mi fakirlik yardimi yapilacak?
1 hafta sonra ne yiyeceginin hesabini yapmadan tatile gitmeselerdi, hamileyken nasıl beslenecegini hesaplamadan cocuk planlamasalardi.
Bos yere duygu somurusu yapip burdaki iyi niyetli insanlari da uzuyor konu sahibi, hic de acinacak bir hali yok eminim burdaki ona aciyanlarin cogundan daha yuksek geliri vardir.
Bir de klima için ağlayınca garip oluyorEvine iki maaş giren 7 bin gibi bir rakamla peynir bile alınaması ac kalınması sizce de garip değil mi ? Evet çift maaş çok abartılıyor özellikle aileler tarafından.ama açlık yaşatabilcek bir durumda değil olmamalı
Ben hiç üzülmedim diyemem fakat perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.Bebek odası almak için para ayırdık demişti.Bu kadar ciddi sıkıntı içindeyse eşya benim için 2ci planda kalır.O parayı mutfağa harcarım düze çıkana kadar,çocuğumu gerekirse çekyatta büyütürüm.Nereden tutsam plansızlık akıyor konu sahibinin hayatından.Bende hiç üzülmedim konu sahibine
Devlet memuruyum, polis + öğretmen maaşları Türkiye koşullarında ortanın üzerindedir. Yani acınacak geçinilmeyecek bir durum değil. İnsanların asgari ücretle geçindiği bir ülkeden bahsediyoruz. Benim arkadaşım onların yarı maaşıyla 2 çocuk okutup üstüne bir de kira ödüyor.Polis+öğretmen çok mu kazanıyor anlamadım ki. Ayni turkiye de mi yasiyoruz. Bu kk da da bir cift maassiniz bir de memursunuz durumunuz iyi muhabbeti bitmedi gitti.
Millette ne haset var. Bir oh olsun demedikleri kalmış.
Bu gece gidip butun parami x bir yerde yersem ben de yarin ac kalirim, beraberimde cocugum da ac kalir, o zaman ben de konu acar aglarim bana ve benim cocuguma da uzulun olur mu?
Parasi olmayan bayramda seyahate cikmaz, cikarsa da harcamasini dönünce ac kalmayacak sekilde yapar, burda egitimli yetiskin iki insandan sozediyoruz.
Hadi yaptin bir hata her yerden sifirlandin, e kocaman insanlar ac kalacagin yerde alyansini satarsin, televizyonunu satarsin yine karnini doyurursun, illa ki vardir evlerinde satacak bir sey, tek eksigi klima olduguna gore...
Siz aciyin, yardim da edin, millet gezip tozsun donusunde ay ekmek alamadim olecegim desin diye aglayin, bana ve benim gibi dusunenlere de yaziklar olsun peki :)
Devlet memuruyum, polis + öğretmen maaşları Türkiye koşullarında ortanın üzerindedir. Yani acınacak geçinilmeyecek bir durum değil. İnsanların asgari ücretle geçindiği bir ülkeden bahsediyoruz. Benim arkadaşım onların yarı maaşıyla 2 çocuk okutup üstüne bir de kira ödüyor.
Haaa ben olaya inanıyorum mu? Tabi ki hayır. (Mune gene kızacak.)
Zaten benim tahminimce yardım teklifi bekliyor olabilir. Konu açıp kayıplara karışmış.
Şimdi beni de taşlamaya başlarlar.
Biz sukredecez ki Allah daha cok versin..Ayağını yorganına göre uzat lafı nı eşime çok söyledim sizede söylüyorum
Dolabımda yumurta domates ve peynir var yazmışsınız İnan'ın 1 ay hiç birşey olmadı dolabımızda birara
Kaldı ki kimsede yardım etmedi
Evde tek 1yumurta yı günlerce yemedim yarın yiyeyim bugün idare edeyim diye
Zaman geldi oglum yedi (ki onun hakkı doğmayı o seçmedi ) biz aç yattık eşimle
Ben iş bulamadım
Defalarca uğraşmama rağmen
Zaman oldu iş buldum ama çocuğumu kimse kabul edip bakmadı
Çok aç kalıp ağladım
Bide yardım etmek yerine insanların en yakınlarım bunlar laflarına aşagılamalarına maruz kaldım
Evinde bal kaymak yiyen ailem bana hiç yollamadı
Bahaneleri eşiminde bogazından geçerse korkusu
Hasta olup günlerce evimi temizleyemedim günler oldu bir kapımı açanım olmadı
Lütfen şükredin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?