- Konu Sahibi justtmarried
mrb
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlla sitede mi oturmak zorundasınız, kira seviyesi daha düşük, güzel bir evde oturulmaz mı bulunduğunuz sehirde?
Bir de haftasonu birseyler yapabilirsiniz, gezin yürüyün, önemli olan paylaşmak.
Sitede oturmam şart değil tabiki, ama eşimin işi nedeniyle bu semtten uzaklaşamayız. Burasıda çok ucuz bi semt sayılmaz. Yani müstakil bi eve bile geçsem şuanki kiramla arasında çok fark olmayacak. Ama bu fiyata yine siteden bi ev bulamam. o yüzden mecburen site dışına çıkıcam zaten.
Nerde yürüyelim sokaklardamı. Evde paylaşım yapıyoruz zaten. Etrafımız öyle parklar bahçeler kafeler olan biyer değil.
dışarı çıkmak için illa paraya gerek yokki mesela bi parka filan gidin yemekleri evden yapıp götürün hem bi değişiklik olur herkesin bi sıkıntısı var maalesef ama sizin durumunuz yine çokta kötü değil 1 asgari ücretle 4 kişib geçinmek zorunda olan insanlar var
Ben zaten halime şükrediyorum. Evine yemeklik alamayan insanlar var. Ama şükretmek üzülmeme engel olmuyor.
Dışarı çıkmak için illa paraya gerek var. Çünkü arabamız yok, napalım yicekleri sepetlere doldurup koluma takıp otobüslere binip park bahçemi arayalım.
Bazen eşime diyorum gel bi minibüsle x alışverş merkezine gidelim bi çay içer döneriz. Oda genelde pazarları çalıştığı için akşam olunca otobüslerle uğraşmak istemiyo. yada gündüzden çıksak illa yanımıza bi arkadaş takılıyo oda bi çayla kalmıyo sonra ay sonu yine sıkışıyoruz. zaten nerdeyse her pazar çalışıyo
Küçücük anlatayım :)
Eski eşim işsizdi evi ben gecindiriyordum, Türkiye şartlarına göre iyi de maaşım var ama tek başına ev gecindirmek cok zor. Düğün borcu, faturalar, kiralar vs derken elime 3 kuruş para kalıyordu. Giyineyim mi, gezeyim mi, yiyeyim mi? E calısıyorsan giyinmek zorundasın, çalışıyorsan yemek zorundasın, herşey birbirine girmişti.
Haftaiçleri tam bir kabustu benim icin. Ama haftasonları harikaydı. Ankarayı bilenler bilir gezmek istersen sadece AVM ye gitmek zorundasın. Neyse biz elele tutuşur saatlerce sokaklarda yürürdük, o konuşur ben dinlerdim, ben mızmızlanırdım o beni güldürürdü. Evin icinde playstation oynardık, hicbir şey yapamazsak güreşirdik, evet güreşirdik :) kücük bir topumuz vardı onunla mac yapardık falan filan.
Sonra işe girdi, iyi de maaş aldı. bana araba aldı, tatiller, alışverişler gezmeler.... Sonra aldattı. Rahat battı, huzur battı. Ben 2012 eylülden aralığa kadar olan süreyi yaşanmamış sayıyorum.
Ve şunu gördüm hayatta en önemli şey huzurmuş, huzurla başını yaslayabileceğin bir omuz.
Evet sokaklarda. Sizin isteğiniz nedir?
Yani hicbir ayrıntı vermeden nasıl tahlil etmemizi bekliyorsunuz ki? Hangi il hangi semt, park var mı, müstakil mi site mi? Siteyi neden söyledim masrafı cok olur.
Gözlerimi doldurdun yine.!!!((((
Senin için gider ayak güzel birşey yapmış olmasına sevindim.
Anın içindeki küçük mutlulukları yakalayıp, huzurlu yaşayabilmek, güvenebilmek, paylaşabilmek. Gerisi teferruat.
Küçücük anlatayım :)
Eski eşim işsizdi evi ben gecindiriyordum, Türkiye şartlarına göre iyi de maaşım var ama tek başına ev gecindirmek cok zor. Düğün borcu, faturalar, kiralar vs derken elime 3 kuruş para kalıyordu. Giyineyim mi, gezeyim mi, yiyeyim mi? E calısıyorsan giyinmek zorundasın, çalışıyorsan yemek zorundasın, herşey birbirine girmişti.
Haftaiçleri tam bir kabustu benim icin. Ama haftasonları harikaydı. Ankarayı bilenler bilir gezmek istersen sadece AVM ye gitmek zorundasın. Neyse biz elele tutuşur saatlerce sokaklarda yürürdük, o konuşur ben dinlerdim, ben mızmızlanırdım o beni güldürürdü. Evin icinde playstation oynardık, hicbir şey yapamazsak güreşirdik, evet güreşirdik :) kücük bir topumuz vardı onunla mac yapardık falan filan.
Sonra işe girdi, iyi de maaş aldı. bana araba aldı, tatiller, alışverişler gezmeler.... Sonra aldattı. Rahat battı, huzur battı. Ben 2012 eylülden aralığa kadar olan süreyi yaşanmamış sayıyorum.
Ve şunu gördüm hayatta en önemli şey huzurmuş, huzurla başını yaslayabileceğin bir omuz.
biz pahalı restorantlara gidiyoruz herseferinde istisnasız kavga edip dönüyoruz ya da giderken kavga ediyoruz.
inan otobüsle kolumda piknik sepeti pikniğe gitmeyi huzurum olacaksa en iyi arabaya en iyi restorana tercih ederim. huzur sevgi, ilgi bunlar olsun da para zamanla olur. kendinize dert edinmeyin bence.
Ben zaten halime şükrediyorum. Evine yemeklik alamayan insanlar var. Ama şükretmek üzülmeme engel olmuyor.
Dışarı çıkmak için illa paraya gerek var. Çünkü arabamız yok, napalım yicekleri sepetlere doldurup koluma takıp otobüslere binip park bahçemi arayalım.
Bazen eşime diyorum gel bi minibüsle x alışverş merkezine gidelim bi çay içer döneriz. Oda genelde pazarları çalıştığı için akşam olunca otobüslerle uğraşmak istemiyo. yada gündüzden çıksak illa yanımıza bi arkadaş takılıyo oda bi çayla kalmıyo sonra ay sonu yine sıkışıyoruz. zaten nerdeyse her pazar çalışıyo