Maddi Sıkıntılar Sebebiyle İlişkiye Son Vermek:(

ddilsah

♥♥♥ VOLİM TE ♥♥&#982
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
3.804
79
78
Diğer
Kızlar mesele şu. 2 yıllık ilişkimi maddi sıkıntı yüzünden bitirmek zorundayım
Dertleşecek ah edecek kimsem yok. Size dökmek istedim içimi.
Ben 28 yaşındayım, o 39.. İş ortamında tanıdık sevdik birbirimizi.
Şunca zaman bir kere bile kavga etmedik. Çok güzeldi ilişkimiz.
Devam etseydi eminim daha da güzelleşirdi
Mesele şu ki erkek arkadaşım yaklaşık bir yıl önce işten ayrıldı.
Bir müddet işsiz güçsüz kaldı. Sonra şimdiki işini kurdu.
Öyle kolay olmadı tabi. Ne yapacağını bilemedi en başta.
Sonra ailesi hiç destek olmadı. Hep inşallah maşallah diyip durdular
Sonunda kavga dövüş ablası kredi çekilmesine ikna oldu da iş kuruldu.
Yazdıkça aklıma geliyor o günler. Birlikte monte ettik rafları. Sildik yerleştirdik.
Vitrin düzdük. Cam sildik. Nasıl heyecanlı nasıl mutluyduk. Neyse işler iyi gitmedi.
Ne borçlar ödene bildi ne dükkan kar edebildi. Kirayı bile zar zor çıkarıyor
Bu aşamada evlilikte hep ertelendi tabi. Ben herşeye rağmen terketmedim onu.
Yanında kaldım sahip çıktım destek oldum. O da kalbimi hiç kırmadı. Allahı var bir kere inciltmedi.
Öyle böyle derken 2 yıl geçti işte. Değişen bişey yok. Ailesi hala destek değil.
Artık istenmediğimi düşünmeye başladım. Bir ev var. Onu satıp borcunu ödeyebilir işini kurtarabilir ve yuvasını kurabilir
ancak aile özellikle abla razı gelmiyor. Bende dedim zaten. yapma öyle bişey. Evlenipte duymak istemem kimseden sizin yüzünüzden malımızdan olduk diye. İnsan oğlu çiğ süt emmiş herşeyi der
Bugün gittim yanına. Dedim hiç umudum yok. Olmayacak bu iş.
Sende üzme kendini yorma artık. Nasip değilmiş demek Daha öncede konuşmuştuk buna benzer şeyler.
Az çok fikrimi biliyordu zaten. Sustu birşey demedi. Ne desinki garibim.
İçim acıyor kızlar ağlayıp duruyorum. emeklerim hayallerim umutlarım .. severken ayrılmak ne zormuş meğer
severken sevdiğini ardında bırakıp gitmek ne zormuş. Ailesine kırgınım hiç destek olmadılar. Hemde hiç!
Sözde çok seviyorlar beni. Kafam çok karışık..
Diyorum ki bekle dicha biraz daha sabret belki belki bir mücize olur da düzelir herşey.
Aynı anda başka bir ses çınlıyor kulağımda geç bile kaldın kızım topla tası tarağı al yüreğini git.
Onunda içi yanıyor biliyorum. Kızgın değilim zaten sitem etmem ona. Canım o benim bebeğim. Ailesine kırgınım..
Kısacası borç harç iyi gitmeyen işler desteği olmayan aile öyle böyle derken veda etmek zorundayız birbirimize..
Kafam karışık dolayısıyla yazdıklarımda karışık olabilir. Kusura bakmayın. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir anda herşeyi yazamadım tabi. Ağır geliyor be severken böylesi güzel anlaşırken maddi imkansızlık nedeniyle ayrılmak! Çok ağır geliyor. Ne günler geçirdik birlikte.
Ne hayallerimiz ne umutlarımız vardı be olmadı olmadı işte.(
Benimle benzer durumda olan bu durumu atlatan aşan varsa desteğinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler

Belki yakın zamanda düzelir her şey ve siz yine birleşirsiniz ama bence inanmanız lazım, ben olsam bırakmazdım ama büyük konuşmak iyi değil, yanında olup sadece manevi destek olmam bile yeter diye düşünürdüm eğer ona sıkıntı vermediğimi de düşünüyorsam. Unutma ihtimaliniz var mı onu ?

Canim ya ask emeksiz olmuyor iste. Zor durum haklisin ama eger ben bu kadar seversem yine sabrederdim.

Oncelikle o bir erkek ve para sorunu var sen bitmeli dersen kal diyemez.

Bence eger gercekten onu istiyorsan tekrar cabalayin derim. Sifirdan yine baslasin. Onemli degil asgari ucretle ise girsin biraz
kazansin kurun bir sekilde yuvanizi. Kimseye muhtac olmadan.

Buarada boyle bir savasi kazanan arkadsim var ustelik aralarinda yirmiuc yas vardi, adamin kizi vardi ilk evlilikten ve issizdi. Dokuz sene cabalayip gecen yaz evlendiler. Cokta mutlular. Bence sende onu cok seviyorsun ve onun sana ihtiyaci var. Emegim bosa gitmez diyorsan elele yeniden deneyin. Allah yardimciniz olsun

satabilirler dediğin ev kimin ve kim oturuyor:26:

çok üzüldüm gerçekten. nikah kıyın, düğün yapmayın vs desem? hayaller, umutlar, ev masrafları..
umarım düzelirsiniz ama karşılıklı çok fedakarlık yapmanız lazım. ve sanırım sen fedakarlık limitini çoktan aşmış ve yorulmuşsun.
hakkında hayırlısı olsun..

bu kadar iyiyse ve çok seviyorsanız biraz daha sabredemez misiniz?

biri destek olmadıkça kısa sürede düzelmesi zor. kart borcu var vergi borcu var kredi var( zor yani

mesajın bana güç verdi biliyor musun çok teşekkür ederim. evet bende seviyorum.

satabilirler dediğin ev kimin ve kim oturuyor:26:
ev annesinin üstüne şuan kiracı var abla satmaya yanaşmıyor.

yoruldum gerçekten. ailemden habersiz 2yıldır bir ilişkiyi hemde zor bir ilişkiyi yürütmeye çalışıyorum. maddi anlamda da destekledim. helali hoş olsun da manevi olarak takatim kalmadı artık

şimdi kızabilirsiniz ama keşke o işyerini açmasaydı erkek arkadaşınız.aile haklıymış bence

bu kadar iyiyse ve çok seviyorsanız biraz daha sabredemez misiniz?

işte bende buna karar veremiyorum
biraz daha mı sabretmek lazım yoksa zamanı geldi artık gitmek mi lazım çözemiyorum
ve ben 2 yıldır gerçekten çok çok çook sabrettim.
aileme açılamıyorum. bu da beni vicdanen yaralıyor.
yalan söyleyerek çıkıyorum evden
hangi anne baba hakeder bunu?

seviyorsan yaninda olursun,bu zor gunlerinde tek birakmazsin onu..sunu iyi bil ki maddi durumu iyi insanlar bile cocuklari icin bile olsa elini cebine atmaktan cekiniyor,zorluk ve darlik cekmemek icin..bu tek sen yasamiyorsun..eger araniz iyiyse,ona herseyiyle guvenirsan ayrilmayin derim..

bence ikiniz de çalışın iyi kötü dmeden ev tutun nikahlanın musmutlu olun herkese inat... ailesi de destek vermediğine utansın
senin için ve bu durumdaki herkes için dua edcm...

yoo kızmam ama neden böyle düşündüğünüzü öğrenmek isterim

işlerin çok zor olduğu bir zamandayız.kurulu düzendeki işler dahi yürümüyor.siz yeni açmışsınız,işler iyi gitmemiş.borçlar ödenmemiş,daha da borçlanmışsınızdır eminim.bizde esnafız ve gerçekten zor bir dönemdeyiz şu an.işyeri açılmasaydı en azından o borçlarda olmayacaktı

senin mesajın beni çok düşündürdü..

bence ikiniz de çalışın iyi kötü dmeden ev tutun nikahlanın musmutlu olun herkese inat... ailesi de destek vermediğine utansın
senin için ve bu durumdaki herkes için dua edcm...

canım benim yaa çok teşekkür ederim. dua en büyük hazine. Allah razı olsun..

Ne olursa olsun tabi eger ki seviyorsan ayrılmamalıydın. Maddi sorunlar elbette olur ama böyle günlerde yan yana olmakta bence asıl is.Keske erkek arkadasını böyle bir zamanda yalnız bırakmasaydın canm. Ailesinede gelince bence mutlaka bu durum icin birsey yapmak istiyorlardır ama maddi gücleri yetersizdir. Ve bence biraz daha sabret birlikte cabalayın sıfırdan baslayıp suan cok cok iyi olan insanlar tanıyorum cevremde. Eger ki cok gec degilse bence iliskinize tekrar devam etmek icin bir adım at :)

evet borçlandık eşe dosta. sağolsun arkadaşları ailesinden çok sahip çıktı. iş kurmadan öncede vardı borcu (kart vergi borcu) bir iş kurarda düzen tutturursak hem borçlarımı öderim hem evlilik için para birikirim demişti ama hayat kolay değilmiş. bir de kış bu sene çetin geçti. hava soğuk olunca kimse çarşıya çıkmıyor satışlar azaldı tabi bir kaç ay daha sıkabilirsek dişimizi yaza umudumuz var. zaten yazında hareket olmazsa kapatacak başka çare yokta şu iki ayı nasıl atlatacak belli değil. şuan fatura ödemediği için gsm hattı kesik. durum okadar vahim yani.

baska bir yerde calisma imkani yok mu,

kendi yerini acmis olmamis,baska bir ise baksan bu arada toplansaniz birlikte...

sen de sanirim artik birseylr olsun istiyosun cok haklisin

benim sevgilimle 7 yildir birlikteyz 20 yasindaydim tanistigimda simdi 27,28 olacam oda ayni yaslarda

ama isi olsun diye diye bekledik sabrettik hatta gecen sene kpss sinavina hazirlanirken ne stresler yasadik..

sükür iyi puan aldi,atandi,kismet olursa artik ilerisine bakacaz...

gercekten cok zor hele ki erkek icin ama insallah yoluna girer ya da ne bileyim

belkide siz gercekten mantikli ve dogru olani yapiyorsunuzdur,Allah yardimciniz olsun

tam olarak bitmiş değil canım. yorulduğumu söyledim. artılarını eksilerini konuştuk ilişkinin. kısa vadede ne olur uzun vadede ne olur bunları hesapladık. işte bende kendi içimde buna karar veremiyorum. yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim en olmadık zamanda omuz omuza mücadele ederken adamı yalnız mı bırakıyorum acaba diye düşünüyorum. bir yandan da yoruldum artık sabrım kalmadı. ne zormuş evlenip yuva kurmak be.. düşününce bunca sıkıntıya evlenirsekte birbirimizin kıymetini daha iyi anlayacağız. daha çok bağlanacağız birbirimize. bu da bulunmaz bir nimet değil mi canım?

Başka bir yerde çalışabilir aslında. Bende başta bundan yanaydım ancak yaşına takmış kafayı. 39 yaşında dışarıda ne iş bulacağım. Ancak kendi işimi yapabilirim bu yaştan sonra diyor. Evet iş bulması zor ama imkansız değil. Anlatamadım bunu işte. Asıl mesele bu zamana kadar düzensiz yaşamış olması. Aklından bile geçirmemiş evliliği. Kazandığını yemiş biriktirmemiş hiç. Ben çıkınca karşısına.. Dokuz ayın çarşambası bir araya geldi denir ya öyle oldu sanki. Sabahın 4ünde eve gelen adam gece 11 dedin mi yatağa düşüyor. Çünkü ertesi gün dükkan açmak zorunda. ben hiç birşey yapmadım. kendim oldum sadece. bir kere bile eve erken gitmelisin demedim. Allah sizede kolaylık versin canım. Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah

Valla seni çok seven sana saygı duyan seni kırmamak için çabalayan bir adamdan bahsediyorsun..Maddi sıkıntılar hariç sorunsuz bir ilişkiden bahsediyorsun..

Sence bu devirde bu tarz bir ilişkiye kaç kişi sahip düşündünmü hiç????

Ondan vazgeçebilmen şaşırttı beni.Çünkü ben sevgilimi 5 senedir bekliyorum.5 senedir okul bitti askerlik falan derken iş bulması uzun zaman aldı.Çok yorulduğumu hissettiğim zamanlar oldu.Ama vazgeçmeyi düşünmedim hiç ondan.Çünkü benim sevgilimde seninki gibi beni kırmayan bana saygı duyan bir adamdı.Ve arkadaşlarımın yaşadığı ilişkilerde erkek gözüken düzenbazları görünce bir kez daha anladım ilişkimin,yanımdaki adamın değerini..

Şuan atandı benim sevgilim ama atanamasaydıda sırf onla olabiliyim die beklerdim 5 sene daha.Çünkü bu kadar koşulsuz sevildiğim saygı duyulduğum bir ilişki daha yaşayamam bu hayatta.

Aşk bana göre emektir sabırdır..Eğer tek derdiniz maddiyatsa sabredin derim ben savaşın birbiriniz için.Sen kolayı seçenlerden olmaki aşk bir kez daha kazanan olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…