tam olarak bitmiş değil canım. yorulduğumu söyledim. artılarını eksilerini konuştuk ilişkinin. kısa vadede ne olur uzun vadede ne olur bunları hesapladık. işte bende kendi içimde buna karar veremiyorum. yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim en olmadık zamanda omuz omuza mücadele ederken adamı yalnız mı bırakıyorum acaba diye düşünüyorum. bir yandan da yoruldum artık sabrım kalmadı. ne zormuş evlenip yuva kurmak be.. düşününce bunca sıkıntıya evlenirsekte birbirimizin kıymetini daha iyi anlayacağız. daha çok bağlanacağız birbirimize. bu da bulunmaz bir nimet değil mi canım?
Yorumum çıkmamış sanırım
39 yaşında bir erkeğe babası daha ne kadar yardım etsin?
Sonuçta kimsenin sorumluluğu yokty üstünde istese bir ev parası bile biriktirebilirdi
annesinin evinde ablanın da hakkı var,müsade etmemekte haklı
dedim ya ev arsa satmakla olacak iş değil
ben sorumsuz gördüm açıkçası sevgilinizi
evlenmek yuva kurmak isteyen adam inşaatta tuğla örer yine evine bakar.......
canım ya sen benim hikayemi dinlesen, haline binlerce kez şükredersin.Biz 6 senedir beraberiz o kadar cok şey yaşadık ki, benım erkek arkadasımda 4 sene önce ben üni deydım dükkan açtı.büyük umutlarla benım okulum bıter bıtmez evlenıyorduk . gel gör ki işler umduğumuz gibi gitmedi üstelık gırtlağa kadar borç.Ailenın durumu ortada, yapabıleceklerını yaptılar ama sevgılımın babası öyle bır ınsankı sankı evladı değil el çocuğu.ufacık bir iyiliği her fırsatta suratına vurdu. her neyse netıcede borçlar yenı yenı bıtıyor dahada var yanı . çok zor zamanlar gecırdık yerı geldı grüşemedık tartıştık, mılletın agzıda durmadı bu çocuk oyalıyor, zengın bırını bul,falan fılan.Üstelık benım sevgılım lıse mezunu,ben üni mezunuyum dıye o kadar cok karsıydıkı herkes.bır ara ben bu strese baskıya dayanamayıp ayrıldım.Şİmdi beraberız ama o ayrılığa çok pişmanım çok yaraladı bizi.Ama bınlerce kez şükür ki 6 seneye rağmen , bana baktığında gözlerınde aşk okudugum bir sevgilim var ve kım ne derse desın ben bu adamla allah da kısmet ederse evlenıcem.Şimdi ortalama bır maaşla çalışıyor.hem borç düyor hem para bırıktırmeye çalışıyor.Allah ızın verırse yaza nışan seneye düğün var.8. senemızde evlenıcez ınşallahhala da mıllet laf edıyor.Sakın baskalarına kulak asma ve senı sevıp saygı duyuyorsa bu adam,çabalıyorsa senın için bırakma destek ol,Gecer emın ol düzelır.Ama karar senın,kı 2 sene çok degıl kı ben 6 seneden bahsedıyorum,gercı yasını bılmıyorum ama sabırlı ol,dua et ve aşkının tadını çıkar...
Sevgiyle kal....
Sabretmeye calıs canım sevgin hayallerin icin :) evlenmek kolay degil tabi ama birbrinizi yalnız bırakmayın her an birbirinizn yanında olun gerisi gelir zaten :)
Yorumum çıkmamış sanırım
Sonuçta kimsenin sorumluluğu yokty üstünde istese bir ev parası bile biriktirebilirdi
çok teşekkür ederim desteğin için
yorum çıkmadı sanırım. diğer mesajların arasında ben kaçırdıysam kusura bakmayın.
beni tanıyana kadar evlilik düşünmediği için kazandığını harcamış hep biriktirmemiş.
o konuda kendide pişman.
Yorumum çıkmamış sanırım
pek inanamiyorum ben
bazi insanlar varki, ne yaparsa yapsin iki yakasi bir araya gelmez, milyonlari kazansada hep cebi deliktir
ailesi onu senden daha iyi taniyor, eger destek olmuyorlarsa vardir bi bildikleri, belkide bikmistirlar destek olmaktan
sen bir arastir sorustur derim
maddıyattan dolayı ınsan sevdıgınden vazgecermı yahu ?
madem kendı ısını tutturamadı fabrıkaya falan gırsın 1-2 yıl toparlasın kendını
o zaman ıcınde sızde çalışmıyorsanız bır işe gırın kenara az cok bıseyler atın hazırlık yapın yuvanız ıcın ..
Birbirini gercekk manada seven ınsanlar ıcın maddıyat buyuk bır engel değildir, illa şatafatlı bır dugun-ev-altın ceyız falaan olmasın bırbırınızın olun yeter bence.
Birde kımse ksr bakmasın ama 30'unu gecmıs bır erkegın aılesı yardım etmıyor dıye aıleye kızmakta cok saçma..
Aile mecburmu canım kocaman adama sureklı yardım etmeye..
Ben tam olarak anlayamadım sanırım, sizin sıkıldığınız nokta evlenememek mi yoksa maddi sıkıntılar mı? Yani evlenmiş olsanız bu sıkıntıları kaldırabilecek miydiniz?
o isyerinden kar yapmiyorsa zorlamanin anlami yok
bugün evi satar kapar borclari, yarin neyi satacak:44:
hayatini bu yasa kadar düzene sokamamis bir adam
onunla evlenince o maddi sIkintilarina ortak olacaksin
maalesef iki gönül bir olunca samanlik seyran olmuyor
neden 2 yil kadar öncesinde baskasinin isinde calismak icin yasi engel degildi ama
kendi rahatini düsünerek isyerini kapatmiyor, senin icin "fedakarlik" yapip bir ise girmiyor
bence bitirmen iyi bir karar
pek inanamiyorum ben
bazi insanlar varki, ne yaparsa yapsin iki yakasi bir araya gelmez, milyonlari kazansada hep cebi deliktir
ailesi onu senden daha iyi taniyor, eger destek olmuyorlarsa vardir bi bildikleri, belkide bikmistirlar destek olmaktan
sen bir arastir sorustur derim
bence gerçekten seven kişi sevgisine sahip çıkar..düğün değilde nikah yapın evlenin ..birlikte çalışın..bir daha sevebilecekmisin..
Bence maddiyattan çok, siz ona olan güveninizi yitirmişsiniz gibi geldi...Öyle hissettim..Yanılıyor olabilirim.
Başkasının yanında çalışabilecekken çalışmaması, gelir getirmeyen bir dükkanı, sırf işim var diyebilmek için gereksiz bir ısrarla sürdürmesi ona olan bakışınızı değiştirmiş.
Sonuç olarak, evet size bu kadar değerli olduğunuzu hissettiren birisiyle sırf maddiyat için ayrılmak mantıksız...
Ama sizin ayrılığınız bana göre maddiyat değil..
Sabretmeye calıs canım sevgin hayallerin icin :) evlenmek kolay degil tabi ama birbrinizi yalnız bırakmayın her an birbirinizn yanında olun gerisi gelir zaten :)
canım ya sen benim hikayemi dinlesen, haline binlerce kez şükredersin.Biz 6 senedir beraberiz o kadar cok şey yaşadık ki, benım erkek arkadasımda 4 sene önce ben üni deydım dükkan açtı.büyük umutlarla benım okulum bıter bıtmez evlenıyorduk . gel gör ki işler umduğumuz gibi gitmedi üstelık gırtlağa kadar borç.Ailenın durumu ortada, yapabıleceklerını yaptılar ama sevgılımın babası öyle bır ınsankı sankı evladı değil el çocuğu.ufacık bir iyiliği her fırsatta suratına vurdu. her neyse netıcede borçlar yenı yenı bıtıyor dahada var yanı . çok zor zamanlar gecırdık yerı geldı grüşemedık tartıştık, mılletın agzıda durmadı bu çocuk oyalıyor, zengın bırını bul,falan fılan.Üstelık benım sevgılım lıse mezunu,ben üni mezunuyum dıye o kadar cok karsıydıkı herkes.bır ara ben bu strese baskıya dayanamayıp ayrıldım.Şİmdi beraberız ama o ayrılığa çok pişmanım çok yaraladı bizi.Ama bınlerce kez şükür ki 6 seneye rağmen , bana baktığında gözlerınde aşk okudugum bir sevgilim var ve kım ne derse desın ben bu adamla allah da kısmet ederse evlenıcem.Şimdi ortalama bır maaşla çalışıyor.hem borç düyor hem para bırıktırmeye çalışıyor.Allah ızın verırse yaza nışan seneye düğün var.8. senemızde evlenıcez ınşallahhala da mıllet laf edıyor.Sakın baskalarına kulak asma ve senı sevıp saygı duyuyorsa bu adam,çabalıyorsa senın için bırakma destek ol,Gecer emın ol düzelır.Ama karar senın,kı 2 sene çok degıl kı ben 6 seneden bahsedıyorum,gercı yasını bılmıyorum ama sabırlı ol,dua et ve aşkının tadını çıkar...
Sevgiyle kal....
Yorumum çıkmamış sanırım
bence de yardım etmez artık. yeni dükkan açmak falan da riskli .. kızkardeşide evi de yer bitirir bu adam diye düşünmüşütr.
dükkan açacağına bir iş bulmaya çalışsaydı bu kadar borçlanmazdı belki..
Allah hakkınızda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?