canım ya sen benim hikayemi dinlesen, haline binlerce kez şükredersin.Biz 6 senedir beraberiz o kadar cok şey yaşadık ki, benım erkek arkadasımda 4 sene önce ben üni deydım dükkan açtı.büyük umutlarla benım okulum bıter bıtmez evlenıyorduk . gel gör ki işler umduğumuz gibi gitmedi üstelık gırtlağa kadar borç.Ailenın durumu ortada, yapabıleceklerını yaptılar ama sevgılımın babası öyle bır ınsankı sankı evladı değil el çocuğu.ufacık bir iyiliği her fırsatta suratına vurdu. her neyse netıcede borçlar yenı yenı bıtıyor dahada var yanı . çok zor zamanlar gecırdık yerı geldı grüşemedık tartıştık, mılletın agzıda durmadı bu çocuk oyalıyor, zengın bırını bul,falan fılan.Üstelık benım sevgılım lıse mezunu,ben üni mezunuyum dıye o kadar cok karsıydıkı herkes.bır ara ben bu strese baskıya dayanamayıp ayrıldım.Şİmdi beraberız ama o ayrılığa çok pişmanım çok yaraladı bizi.Ama bınlerce kez şükür ki 6 seneye rağmen , bana baktığında gözlerınde aşk okudugum bir sevgilim var ve kım ne derse desın ben bu adamla allah da kısmet ederse evlenıcem.Şimdi ortalama bır maaşla çalışıyor.hem borç düyor hem para bırıktırmeye çalışıyor.Allah ızın verırse yaza nışan seneye düğün var.8. senemızde evlenıcez ınşallah

hala da mıllet laf edıyor.Sakın baskalarına kulak asma ve senı sevıp saygı duyuyorsa bu adam,çabalıyorsa senın için bırakma destek ol,Gecer emın ol düzelır.Ama karar senın,kı 2 sene çok degıl kı ben 6 seneden bahsedıyorum,gercı yasını bılmıyorum ama sabırlı ol,dua et ve aşkının tadını çıkar...
Sevgiyle kal....