• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi Sıkıntılar Sebebiyle İlişkiye Son Vermek:(

Zaten ablasi kredi cekmis durumu cok kotuymus erkek arkadasizin herhalde o cektigi krediyi ablasi odemek zorunda . Annesinin ustune olan evde ablasininda hakki var satilip sevgilinize giderse parasi hak gecmis olur ustelik o ablaninda payi var hic adil olmaz.

yok canım krediyide biz ödüyoruz. ondan sıkıştık zaten. kredi kira kart borçları... hepsi üst üste geldi. ablası sadece kirada sıkışırsak destek oluyor okadar

merhaba canım... tıpatıp olmasada benzer temel neden yüzünden ayrıldık bizde.. ... ayrılmayı ben teklif ettim... çünkü bir erkeğin doğru düzgün işi olmazsa... evlilik de aşk da ölüyor... ben biraz odunum galiba bu konularda... mantığım devreye girdi.. ve iyiki olmamış diyorum... yoksa... maddi sıkıntılar yüzünden herşey mahvolacaktı belki.... bir kez daha anladım ki... herşey dengi dengine hayatta... allah hayırsız mutsuzluk verecek insanlardan uzak tutsun....... şükrediyorum ben .. iyiki olmamış diye....... ve sende şunu düşün ki... belki evlendikten sonra çoluğunla çocuğunla ortada kalacaktın desteksiz desteksiz!!! belki ALLAH sana bir şans verdi.... HER şer de bir hayır vardır... sakın üzülme.... ALLAH takdir etmediyse... bil ki bunda bir hayır var..... sakın üzülme....

Allah razı olsun canım

Ayrıl git ekmeğini kazanamayacak kadar aciz erkekle ne yapacaksın?evlensen epey rezil ederseni ,aşk karın doyurmuyor,evlensende sonun aynı olacak,şiddetli geçimsizlik .adam gibi adamsa ya becerecek,ya becerecek hep pış,pış nereye kadar! Arkana bakmadan kaç!

Back