Merhaba arkadaşım, konuyu yarısına kadar okudum açıkçası hepsini okuyamadım ama aklıma gelen iilk şeyi paylaşmak isterim izninizle..
Sevdiğiniz adam; iş kurmuş ama düzgün gitmemiş birşeyler. Aile destek vermemiş. Aşık olduğu kadın yoruldum demiş.
Tabi bu cümle çok yalın, yanlış anlmayın lütfen ama sevdiğiniz adamı şu haliyle düşünmek bile zor geliyor bana. Hem iş hem aile hem de sevgilisi.. Yani bence de en baştan başlayabilirsiniz. İnanıyorsunuz, seviyorsunuz. Burada neler okuyoruz. Aldatanlar aldatılanlar, boşananlar hiç sevilmeyenler vs vs vss.. Aşk kolay bulunmuyor. Ve bence aşkı bu şekilde bitirme ihtimali bile çok yanlış. Ailesini hiç karıştırmayın bu işe. Aileniz ne kadar anlayışlı bilemiyorum ama onlara da açıklayın bence. Durumunu da bildiirin. Kimse çok bişey beklemesin. Ailesinden de bişey beklemediğinizi ailenize söyleyin. Yaşınız 28 öyle yazmışsınız. Aileniz anlayışla karşılayacaktır. Elbet olacak bişey. :)
Demem o ki biraz toparlayın kendinizi ve gidip yeniden tutun elinden. Belki diz çöktüğünüz yerden çok daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksınız..
Sevgiler...
canım benim bir iki ay önce açık açık teklif ettim erkek arkadaşıma. en azından aileler tanışsın bir yüzük takılsın. hemen evlenmek zorunda değiliz dedim. kabul etmedi. kimseye rezil edemem kendimi dedi. borç harç evlenip sana borç mu ödeteceğim para kalmayacak git babandan para iste mi diyeceğim. maddi açıdan kuvvetlenmeden aileyi karıştırma dedi. bu durumda ben nasıl ailemin karşısına dikilip biri var diyebilirim ki? ona da haklı yönleri var eyvallahta bir yerdende başlamak lazım sanki artık. bilmiyorum yaa hata yapmak istemiyorum. pişman olmaktansa 2yılı çöpe atmayı yeğlerim. ayrıca çok kararsızım şuara gerginim ve huzursuzum. bir müddet uzak kalsak daha iyi gelir bana. öyle hissediyorum. bir arkadaşında dediği gibi maddiyattan öte şeyler var. yazdıklarınızı okudukça cevapladıkça anlıyorum. İkilemdeyim çok...