- 2 Şubat 2017
- 256
- 166
- 23
- 29
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Haklı da olsa üslûp farkı denen bişey var.Telefonu yesinler ne demek , kadıncağız zaten sıkıntı içinde hatalı da olsa böyle mi söylenmeli? Mutsuz insanların buraya gelip mutsuzluklarını , öfkelerini burdan çıkardığını düşünüyorum bazen.
Gerçekten yorumlar enteresan 1.500 lük telefon lüks değil kaldi ki tlfon ihtiyaç akıllı tlf da ihtiyaç bizde dün eşime aldik en ucuzu 1.600 dü kaçak tlf falan diyorsaniz evet onlar biraz daha uygun biz fatura üstüne aldik ama fatura herkese çikmiyor veya faturali yapmak istemiyor olabilirler...caninizi sıkmayin bazen böyle ek masraflar çıkiyor bizde de cok sik oluyor bu ara yok tv bozuluyor yok tlf bozuluyor yok arabamiza çarpiyorlar tek değilsiniz yani rabbim sağlıkla imtihan etmesin diyip şükredeceğiz..
Hic alakasi yok. Insanalr burada kendi hayatlarindan yola cikarak yorum yapiyor. Evine misli para girip bir telefonu dusunetek alan, onu da taksitle ancak odeyebilirim diye dusunen insan kendini tutamamis olabilir.Haklı da olsa üslûp farkı denen bişey var.Telefonu yesinler ne demek , kadıncağız zaten sıkıntı içinde hatalı da olsa böyle mi söylenmeli? Mutsuz insanların buraya gelip mutsuzluklarını , öfkelerini burdan çıkardığını düşünüyorum bazen.
ev kira, iki çocuk
maaş asgari ücretten biraz fazla.
e sizin sıkıntı çekmeniz gayet normal. nazarla ne alakası var. siz de bi işe girin imkan varsa.
Nazar degil dupeduz hesap
Hic alakasi yok. Insanalr burada kendi hayatlarindan yola cikarak yorum yapiyor. Evine misli para girip bir telefonu dusunetek alan, onu da taksitle ancak odeyebilirim diye dusunen insan kendini tutamamis olabilir.
Ek masraf her zaman çıkar.
Bu böyle ,hele çocuk varsa kaçınılmaz. Hastalik olur,giysi,ayakkabı vs lazım olur dolayısıyla eldeki para yetmeyebilir.
Telefon konusunda arkadaşlara katılıyorim ama artık olan olmuş. Kalan zamanı harcamaları minimumda tutarak,hatta biraz da kısarak geçirmekten başka yol yok.
Allah kolaylık versin.
Normalde geçimimiz ıyi çok şükür tabi ek masraflar çıkmazsa. şuanda tel aldı diye sıkıştık. Çocuklara bak acak kimse yok oyuzden çalışamıyorum
Balkonunuzu merak ettim resmini paylaşabilir misiniz?
ben de öyle dusunuyorumNasil iradeli kullanmak bu? Asgari ücret 1600 lira. Cep telefona harcadiği 700 lira. Bunun kirasi var. Ülkede et 100 liraya dayandi. Hani bir çocuk bile bunu hesaplar.
Konu açma niyetiniz ne tam anlayamadim. Yeni telefon ile hava atmak mi? Komşularin sizin kiskanmasimi?
Yoksa cidden rahatsiz olsaydiniz o cep telefonu geri götürürdünüz. Evde çocuklarin yemej yiyebilmesi, eşinizin kizginliğindan daha önemli olmalidir.
geçim iyi diyorsun da sadece karın doyurmaktan bahsediyosun sanırım. hani bi tatil sinema çocuklara bi aktivite vs. bi telefon alınca ekonomi göçüyorsa sıkıntı.
Yapacağınız kredi kartından harcamak bence
Yeme içmeden ne kadar kısabilirisiniz ki
Sonraki maaşta ödemeye çalışırsınız
Ben ve eşim elektronik eşyalara baya para veriyoruz ama gelirimiz iyi. Asgari ücretten biraz fazla girse eve, aldığın telefonu geri götür iade et derdim ilk getirdiği gün. Çocuk olmasa yemeden kısın derdim ama çocuklar var. Az malzemeli ama et suyu içeren yemekler ya da tavuklu yemekler yapabilirsiniz. Eşiniz de az yesin et bu ay, daha ay başı hemen etli yemek istemesin :). Sigarayı 2 günde 1 içse bile al sana 150 TL para. Önden çorba yapıp ana yemek masrafını kısabilirsiniz. Gündelik hayatınızı siz bilirsiniz aslında, nerden tasarruf edebilirsiniz diye düşünüp sıkın dişinizi. Geçer elbet bu da.
siz ne zaman çalışacaksınız çocukların eğitim masrafı vs vs siz de çalışın iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?