3 yıldır ödüyoruz cnm ya eşimin is gereği ihtiyacı oluyor tabiYanlış anlamayın ama sizin durumuzda şuan araba lüks oluyor satsanız rahatlarsınız
Al bendende o kadarvalla asgari ücretlilere allah yardım etsin ne yapıyolar ben de bilmiyorum.
benim kira - krediler- faturalar -pazar derken maaşımdan eksiye düşüyorum süreklişu an -1900 tl deyim
Aynen cnmAllah'ım yardımcınız olsun inşallah...
Eşiniz maaşlı bir işe girse, arabayı da satarsanız rahatlarsınız belki...
Ooo daha yeni başlıyor çocukların masrafiEşinin mesleği varsa iş bulsun eğer kendi işi para getiremiyorsa
Çocuklar büyüdükçe masraf da büyüyecek
Aa canım benim aminn cumlettenBenim de ikiz bebeklerim var. Her masraf iki kat oluyor haliyle..
Allah maddi manevi bol kazanç, helal kazanç, bereket versin size inşallah .
Üzülürüm ben böyle şeylere
Yani?Aynen cnm
Allah bagislasin ikizlerini cnmBenim de ikiz bebeklerim var. Her masraf iki kat oluyor haliyle..
Allah maddi manevi bol kazanç, helal kazanç, bereket versin size inşallah .
Üzülürüm ben böyle şeylere
İ
3 yıldır ödüyoruz cnm ya eşimin is gereği ihtiyacı oluyor tabi
Zor ki hem ne zor açlık sınırında taşıyor çok insanEşiniz maaşlı bir işe giremez mi ? Arabayı satarsanız zarar edersiniz ama durduğu yerde de masraf. Allah yardımcınız olsun Türkiye' de yaşamak zor.
Allah bagislasin ikizlerini cnm
Tabiki bizde sukrediyoruz ama yerimizdede sayiyoruzAllah yardımcısı olsun herkesin
Hayat geçim sıkıntısı hepimizin derdi
Bugün bi kağıt toplayici karı koca gördüm içim parçalandı kadınakocaman tekerlekli arabayı çekiyor eşi de kağıt topluyordu
Halime sukrettim onları görünce
Konuşsak razi edebilir miyim bilemem kiAma sıkıntı araba ya benzini şusu busu bence düzenli bir işe başlası eşin rahatlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?