Konuşsak razi edebilir miyim bilemem ki
Ahh canım ahh kendi işimi yapmak istiyorum diyor hep çok konustumAyağınızı yoryana göre uzatın, lüxe kaçıncı gelen gider, Eşin düzgün işe girsiñ
İç mimar pimapen panjur laminant parke vs.Mesleği ne ?
Konuşsak razi edebilir miyim bilemem ki
Sanmıyorum cnm onu iyi tanıyorum çalıştığı is iyi gelir getirmezmis şimdi daha iyi kazaniyormusSen bi şansını dene bakalım sonuçta sizin için değil evlatlarınız için kirada sınız birde
Maalesef maalesef stresten ölücez birgün insanı yaşam şartları yok dinyadaTabii ki Allah'a şükür hallerimize ama buna isyan ediyorum ben arkadaş! Ben şükrümü gene ederim ama ona şükür buna şükür insanlar kuru ekmeğe razı hale geldiler. Sen neden hak etmeyesin en az senede bir tatili ? Neden herkes ailecek ayda en az iki kere sinemaya, yemeğe gitmesin. Öyle insani ihtiyaçlar ki bunlar. Mesele bulgur kaynatıp yine de doyduk olmamalı.
Ahh canım ahh insanlar evlenmeye korkar oldu bu yüzden zatenEvlendikten sonra çalışmaya başladım eşimin de benim de maaşlarımız çok iyiydi yani normalde bu maaşlarla ev kredisine filan çok rahat girilir. Ama gel gör ki borç içindeyiz. Bebeğim oldu işi bıraktım daha bi beter oldu. Bi bereketsizlik var heralde, hayat çok pahalı geçinmek çok zor. Yine de çok şükür Allah bugünümüzü aratmasın ne diyim
Bizde öyle borç içinde battı balık yan giderEvlendikten sonra çalışmaya başladım eşimin de benim de maaşlarımız çok iyiydi yani normalde bu maaşlarla ev kredisine filan çok rahat girilir. Ama gel gör ki borç içindeyiz. Bebeğim oldu işi bıraktım daha bi beter oldu. Bi bereketsizlik var heralde, hayat çok pahalı geçinmek çok zor. Yine de çok şükür Allah bugünümüzü aratmasın ne diyim
Amin cnm kısmet böyleymisKeşke borçlar hafifleyince çocuk düşünseydiniz diyeceğim ama olmayacak. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlere.
Şartları genişletmeye çalışırız desem de Allah bilir nerdeyse aldigimiz nefeste para olacak Allah herkese yardım etsin.Allah yardım etsin.Hersey çok pahalı.çocuklar masraflar gün geçtikçe dag gibi oluyor herşey bunada şükür. . .
Olmusuzde ağlayanimiz yoktam da aynısını düşünüyordum, bir ay da ay sonu gelsin yahu :)
daha ayın 10 u ve ayın 15 inde yapacağım ödeme için ayırdığım para bile bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?