Maddi sıkıntılardan bıktım artik

Tabii ki Allah'a şükür hallerimize ama buna isyan ediyorum ben arkadaş! Ben şükrümü gene ederim ama ona şükür buna şükür insanlar kuru ekmeğe razı hale geldiler. Sen neden hak etmeyesin en az senede bir tatili ? Neden herkes ailecek ayda en az iki kere sinemaya, yemeğe gitmesin. Öyle insani ihtiyaçlar ki bunlar. Mesele bulgur kaynatıp yine de doyduk olmamalı.

Sen bi şansını dene bakalım sonuçta sizin için değil evlatlarınız için kirada sınız birde
Sanmıyorum cnm onu iyi tanıyorum çalıştığı is iyi gelir getirmezmis şimdi daha iyi kazaniyormus

Maalesef maalesef stresten ölücez birgün insanı yaşam şartları yok dinyada

Evlendikten sonra çalışmaya başladım eşimin de benim de maaşlarımız çok iyiydi yani normalde bu maaşlarla ev kredisine filan çok rahat girilir. Ama gel gör ki borç içindeyiz. Bebeğim oldu işi bıraktım daha bi beter oldu. Bi bereketsizlik var heralde, hayat çok pahalı geçinmek çok zor. Yine de çok şükür Allah bugünümüzü aratmasın ne diyim

Ahh canım ahh insanlar evlenmeye korkar oldu bu yüzden zaten

Bizde öyle borç içinde battı balık yan gider

Keşke borçlar hafifleyince çocuk düşünseydiniz diyeceğim ama olmayacak. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlere.

Allah yardım etsin.Hersey çok pahalı.çocuklar masraflar gün geçtikçe dag gibi oluyor herşey bunada şükür. . .

Allah yardım etsin.Hersey çok pahalı.çocuklar masraflar gün geçtikçe dag gibi oluyor herşey bunada şükür. . .
Şartları genişletmeye çalışırız desem de Allah bilir nerdeyse aldigimiz nefeste para olacak Allah herkese yardım etsin.

tam da aynısını düşünüyordum, bir ay da ay sonu gelsin yahu :)
daha ayın 10 u ve ayın 15 inde yapacağım ödeme için ayırdığım para bile bitmiş

Ahhh bende aynı dertten muzdaribim kaç senedir bi doğrulamadık.hep aynı ay sonu gelmeden para bitiyo.900 ev kirası faturalar çocukların servisi okul masrafı.2000 geliyosa 3000 bin gidiyo oraya buraya borç.olmaz olsun böyle hayat.çok kolay para kazananlarda var bizimki gibi çalışıpta hakkını alamayanlarda.

Burda hatırı sayılır derecede bu ay parayı nereye dağıtsam tribi yaşayan bayanlar var sadece kişisel alışverişe 800₺ verenler falan dolaplarında kıyafete takıya tokaya yer bulamayanlar bunun için oflayan poflayan. Şu konuya doğru bi gelsinler nerdeyseler eğer. Yanlış anlamayın ama böyle ikiz bebek sahibi olupta eli sıkışık olanlara bir müddet destek olmalarını isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…